Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Βαρύ το κλίμα για τον Άδωνι Γεωργιάδη;



 
 


 


 





 
Μετά την κυνική ομολογία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ότι είπε συνειδητά ψέματα για τις καταστροφικές επιπτώσεις από την... εφαρμογή του Μνημονίου, καταγράφεται βαρύ κλίμα αλλά και έντονη δυσφορία από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη ενόχληση για τις τηλεοπτικές δηλώσεις, αλλά και τις εν γένει εμφανίσεις του υπουργού Υγείας που προκαλούν τους πολίτες σε μια περίοδο που στον τομέα της αρμοδιότητας του υπάρχει αναστάτωση.
Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που η αμετροέπεια του συγκεκριμένου υπουργού φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός αφότου είχε εμφανιστεί… τροϊκανότερος των τροϊκανών, διεκδικώντας τη… δόξα των απολύσεων στον ΕΟΠΠΥ και ρίχνοντας με τον τρόπο αυτό λάδι στη φωτιά των κινητοποιήσεων.

Υπερέβη τα εσκαμμένα ο κ. Γεωργιάδης

Κυβερνητικά στελέχη υποστηρίζουν ότι ο κ. Γεωργιάδης «υπερέβη τα εσκαμμένα» με τον ισχυρισμό που διατύπωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Καρντάσιανς» του Αντένα ότι εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός για το Μνημόνιο παρόλο που γνώριζε την καταστροφική επίδραση που θα είχε για την ελληνική κοινωνία.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι απέδωσε τη στάση του αυτή σε ένα από τα λεγόμενα «κατά συνθήκη ψεύδη» δεν μετρίασε τις εις βάρος του εντυπώσεις. Αντιθέτως τις ενίσχυσε καθώς πολλοί θυμήθηκαν ότι την επίμαχη περίοδο, ο κ. Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και σφοδρός επικριτής της Νέας Δημοκρατίας και του αρχηγού της κ. Αντώνη Σαμαρά που είχαν διαφορετική άποψη και είχαν δημοσίως μιλήσει για «λάθος συνταγή».

Η τωρινή παραδοχή του, εξάλλου, προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών του διαδικτύου, ενώ ο προσωπικός του λογαριασμός στο twitter κατακλύστηκε από μηνύματα πολιτών που στηλίτευαν τη συμπεριφορά του.

Ο ίδιος αντέδρασε απολογητικά και προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα απάντησε στους επικριτές του με το εξής μήνυμα: «Θα σας παρακαλούσα να μην διαστρεβλώνετε τις απόψεις μου. Αυτό που είπα είναι ότι έβγαζα μεγαλύτερη αισιοδοξία».
 e-reportaz.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η κυνικότητα αυτόν τον πολιτικών δε με παραξενεύει καθόλου αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η ηλιθιότητα τον πολιτών που εκνευρίζονται όταν αποδέχονται ψήγματα αληθειας οι πολιτικοί λες και ανακαλύπτουμε τον τροχό ένα πράμα... τι να πω... απογοήτευση..