Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Πλάκα μας κάνετε… Η Λιάνα Κανέλλη μέλος της ΝΔ;


Μωρέ, όλοι τους, είναι μια μεγάλη οικογένεια, που απλά αλλάζουν πολιτικά κρεββάτια για να μας μπερδεύουν....

Πόπη Σουφλή


(Άλλοι ξεκινάνε από τα αριστερά για να φτάσουν στα δεξιά και άλλοι από τα δεξιά για να πάνε στα αριστερά)

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία μας εξέπληξε. Γνωρίζουμε οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ ότι η Λιάνα Κανέλλη και συμπαθούσε και ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι υπήρξε και μέλος τοπικής ΝΔ.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ

Για να είμαστε ακριβείς, δεν το είχαμε ακούσει ποτέ (η Λιάνα είναι έξυπνη γυναίκα και αποκλείεται να έκανε τέτοια κουτσουκέλα ακόμα και στα νιάτα της) και δεν υπήρχαν και σχετικά ντοκουμέντα. Έλα όμως που ένα blog, το fimotro, ξέθαψε μια κιτρινιασμένη φωτογραφία από τα αρχεία...
Άστα Λιάνα μου, δάκτυλος του κεφαλαίου και του καπιταλισμού. Η φωτογραφία πρέπει να είναι προϊόν μοντάζ… που θα έλεγε και το ΚΚΕ.




Πηγή

5 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Τι δεν ήξερες ρε Χάρρυ? Οτι η Λιάνα στα νιάτα της δεν ήταν δεξιά και προς τι η έκπληξη? Η φωτογραφία είναι το θέμα μας ή η νοοτροπία της κάθε επιτηδευμένα μορφωμένης -και ως εκ τούτου επικίνδυνης- Λιάνας που με τα λόγια και τις πράξεις τους συντήρησαν τόσα χρόνια ένα βρώμικο σύστημα πουλώντας "αντίσταση" με πολεμικές κραυγές.

Ανώνυμος είπε...

Ας μην υπερβάλουμε το ξέραμε αφού το έχει παραδεχτεί και η ίδια σε διάφορες συνεντεύξεις τις….

Ανώνυμος είπε...

O ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΗΣΥΧΩ...

Ανώνυμος είπε...

Και όχι μόνο "Δεξιά", δείξε μου Γλύξμπουργκ...
Κολλητή της "αγίας" οικογένειας των Βαρδή, όπως και η αρχηγός της, φιλικότατες σχέσεις με την άλλη οικογένεια των φαρμάκων...
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του "τύπου"...
Οπότε όταν λέμε εμείς ο λαουτζίκος και οι "300", το ίδιο είναι, τους κακοφαίνεται, όπως φίλε Χάρυ, όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ που έβαλαν όχι μακρυά το χέρι τους..., έχουν μαζευτεί στο ΣΥΡΙΖΑ!

Alex είπε...

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα Χάρρυ και όχι το αντίθετο. Τη δικιά σου καμπούρα την έχεις κοιτάξει τελευταία;