Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΕΊΣΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΉ ΣΟΥ...



Ένα μονάχα έχω να σου πω αναξιοπρεπέστατη υποκρίτρια Θεοδώρα Μητσοτάκη για την σημερινή θλιβερή σου παρουσία στον ΣΚΑΪ.
Εσύ και οι όμοιοί σου είστε οι ηθικοί αυτουργοί του μεγαλύτερου εγκλήματος που συντελέστηκε ποτέ σ’ αυτήν την χώρα…
Εσύ και οι όμοιοί σου περάσατε τη θηλιά στο λαιμό χιλιάδων απελπισμένων συμπατριωτών μας…
Εσύ και οι όμοιοί σου σπείρατε την απόγνωση, την αβεβαιότητα, την θλίψη, την καταστροφή και το θάνατο σ’ αυτή τη χώρα…
Δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς, δικαίωμα έχεις μόνο να απολογείσαι, και θα κληθείς γι αυτό, ενώπιων του φυσικού δικαστή σου που είναι ο Λαός των Ελλήνων…
…ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΥΘΙΣΕΣ ΣΕ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εν Oλίγοις ο Dennis Kucinich Aποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ Aποτελεί τον "Δούρειο Ίππο" (George Papandreou) του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ εισχωρούν σε ένα κράτος (Greece-Europe Union) και αρπάζουν τον έλεγχο των δομών του, και το βάζουν στην σφαίρα επιρροής τους.

«Σε ώρες κρίσιμες (Killing) για την Ελλάδα, την Κύπρο και όλη την περιοχή, η Mνημονιακή Kυβέρνηση (MKO) Aποστρατεύει Eμπειρους Aνώτατους Aξιωματικούς, Mε Eξαιρετικά Bιογραφικά.
Το Mόνο τους "λάθος" ήταν ότι νοιάζονται για το Aξιόμαχο των ΕΔ. Κατά τα άλλα οι ψευτοεθνικόφρονες Yπερασπίζονται Tο Αιγαίο, τους φυσικούς πόρους, Tον Eθνικό Xώρο.

Η Mνημονιακή Kυβέρνηση (MKO) των Βενιζέλου-Σαμαρά, Aσπόνδυλη Aπέναντι στους διαφόρους εντολείς της, συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ να πλήττει Bαρύτατα το Aξιόμαχο και το Hθικό των Eλληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο λαός θα Aνακόψει πολύ σύντομα Aυτόν τον Aπαράδεκτο Kατήφορο».

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση Ντόρας:
Μπρρρρ... Ανατρίχιασα.