Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΚΗΣ




Αναρωτιέμαι αν ο κύριος Τάκης Χατζής, ο «παραληρηματικός φασιστάκος» της εκπομπής του μνημονιακού αβανταδόρου Ν. Ευαγγελάτου, έχει μεγάλα παιδιά… Και σκέφτομαι πόση ντροπή πρέπει να αισθάνονται αυτά τα παιδιά βλέποντας τον πατέρα τους να σέρνεται καθημερινά στα λασπώδη μονοπάτια της ακροδεξιονεοφιλελεύθερης γκεμπελικής προπαγάνδας...

6 σχόλια:

Νικόλας Τσάρας είπε...

Καλημέρα -σωστή απορία!!!χαιρετώ

Ανώνυμος είπε...

Εν Oλίγοις ο Dennis Kucinich Aποκαλύπτει ότι το ΔΝΤ Aποτελεί τον "Δούρειο Ίππο" (George Papandreou) του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, μέσω του οποίου οι ΗΠΑ εισχωρούν σε ένα κράτος (Greece-Europe Union) και αρπάζουν τον έλεγχο των δομών του, και το βάζουν στην σφαίρα επιρροής τους.

«Σε ώρες κρίσιμες (Killing) για την Ελλάδα, την Κύπρο και όλη την περιοχή, η Mνημονιακή Kυβέρνηση Organization (MKO) Aποστρατεύει Eμπειρους Aνώτατους Aξιωματικούς, Mε Eξαιρετικά Bιογραφικά.
Το Mόνο τους "λάθος" ήταν ότι νοιάζονται για το Aξιόμαχο των ΕΔ. Κατά τα άλλα οι ψευτοεθνικόφρονες Yπερασπίζονται Tο Αιγαίο, τους φυσικούς πόρους, Tον Eθνικό Xώρο.

Η Mνημονιακή Kυβέρνηση Organization (MKO) των Βενιζέλου-Σαμαρά, Aσπόνδυλη Aπέναντι στους διαφόρους εντολείς της, συνεχίζει χωρίς καμία αιδώ να πλήττει Bαρύτατα το Aξιόμαχο και το Hθικό των Eλληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο λαός θα Aνακόψει πολύ σύντομα Aυτόν τον Aπαράδεκτο Kατήφορο».

Ανώνυμος είπε...

MNHMONIAKH KYBEPNHTIKH OMAΣ/OMIΛOΣ/OPΓANωΣH = (MKO) !!!

Ανώνυμος είπε...

TO ΔΝΤ ... επί λέξη "Eίμαστε χαρούμενοι που η Ελλάδα πετυχαίνει πρωτογενές πλεόνασμα για πρώτη φορά από το 1943"!!!! ....MNHMONIAKH KYBEPNHTIKH OMAΣ/OMIΛOΣ/OPΓANωΣH = (MKO) !!!

Kourabas Jean είπε...

Χαρρυ μην ασχολείσαι με μαλάκες.Εκτελεί διατεταγμενη υπηρεσία αυτός και κάποιοι άλλοι.
Η ώρα της κρίσης πλησιάζει ....

Πέτρος Δ. είπε...

Η ώρα της κρίσης έρχεται, αλλά είναι για όλους : (Σ)ΤΑ(ΘΑ)ΚΗΣ.