Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ...




Τι να σου πω ρε σκατομυαλοχυμένε  Σαμαρά, ταίρι στην πολιτική μαλακία τελικά δεν πρέπει να έχεις!
Τι νομίζεις ρε  τενεκέ ξεγάνωτε, ότι είναι η πολιτική; Να βάζεις την καλοσιδερωμένη κυράτσα από τα Γιάννενα και τον πυροβολημένο τηλεβιβλιοπώλη να μας φλομώνουν στην πολιτική αφασία και στην παπαριά;
Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε καρπαζοεισπράκτορα, που ξαφνικά σου κατέβηκε ότι είσαι ο γαμών και δέρνων; Την ώρα που εσύ μαζί με τους άλλους μουρόχαυλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ένωσης του κώλου δηλαδή) παίρνατε  μέτρα (τρομάρα σας) κατά της Ρωσίας του Πούτιν, την ίδια ακριβώς ώρα ο Ρώσος  Πρόεδρος, που τους παίζει όλους τους μπεκρούλιακες της Ευρώπης γιογιό, υπέγραφε συμφωνία με τον αμερικανικό κολοσσό ΕΧΧΟΝ  για έρευνες πετρελαίου και γεωτρήσεις στη Ρωσία, ύψους πεντακοσίων δισεκατομμυρίων ευρώ! Μόλις γυάλισε στα αμερικανάκια «το μπακίρι» ο Βλαδίμηρος, πήγε περίπατο και το εμπάρκο και το πάρκο... απ' άκρο σ' άκρο!
Και έμεινες εσύ μαζί με τα άλλα τσουτσούνια της τοκογλυφικής ευρωπαϊκής μαφίας να υπογράφετε να επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία προς χάρη μιας δράκας ναζιστών της φασιστοκρατούμενης Ουκρανίας! Και μόλις είπε ο Πούτιν, τα ροδάκινα, τα ακτινίδια, τα σταφύλια, τα φρούτα και τα λαχανικά σας βάλτε τα εκεί που ξέρετε, τρέχετε κατόπιν εορτής σαν τις πουτανίτσες και παρακαλάτε να πάρει πίσω την απαγόρευση για το φρούτα και τα λαχανικά μας, καθότι απαξάπας ο αγροτικός κόσμος, που εν τω μεταξύ του ρίξατε και το κωλοδάχτυλο με τον ΕΜΦΙΑ που κοντεύει να του φτάσει ως τις αμυγδαλές, είναι έτοιμος να κατεβάσει τα κουρτινάκια και ν' αρχίσει να ψήνει τον πικρό καφέ με τα παξιμαδάκια...
Πολιτικός λέγεσαι εσύ ρε κακομοίρη υπαλληλάκο των ανά τον κόσμο νταβατζήδων; Ναι ρε, υπαλληλάκος είσαι και πιόνια του κερατά οι υπουργοί, οι βουλευτές και η κυβέρνησή σου που κρατιέται με νύχια και με δόντια στην εξουσία μόνο και μόνο για «να
εκτελέσει ένα από τα βασικά, ίσως και από τα τελευταία, «Συμβόλαια» των πολυεθνικών μαφιών του χρήματος: Τη θεσμοθετημένη μετατροπή των κομμάτων σε θυγατρικές επιχειρήσεις του μεγάλου κεφαλαίου. Το νομοσχέδιο που προωθεί για το πολιτικό χρήμα ουσιαστικά θεσμοθετεί την ιδιωτικοποίηση των κομμάτων: Τη μετατροπή τους σε Ανώνυμες Εταιρείες, θυγατρικές των μεγάλων «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων)»
Δε ντρέπεσαι ρε Θεομπαίχτη Σαμαρά, να ζεις αγκαλιά με το ψέμα; Δεν ιδρώνει το αυτί σου ρε πολιτικέ απατεώνα, να θεωρείς ηλίθιους τους Έλληνες;
Δε ντρέπεσαι ρε ανάξιε, να παρασιτείς στην εξουσία, στην οποία σκαρφάλωσες με το ψέμα και την απάτη; Ποια είναι η διαφορά σου ρε σκουπίδι της πολιτικής, από τον ολετήρα ΓΑΠ; Από ποιον πήρες το δικαίωμα ρε πολιτικέ αλήτη, να καταδικάζεις έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα;
Αν η κλεψιά, η απάτη, η πλαστογραφία, η δολιότητα, η αρπαγή της ξένης περιουσίας, η παραβίαση του Συντάγματος είναι ποινικά αδικήματα, εσύ ρε ρετάλι της πολιτικής πρέπει να σαπίσεις στις φυλακές.
Έλληνες, όπου τον βρείτε, όπου τον πετύχετε τον Ολυμπιονίκη της κωλοτούμπας και της πολιτικής απάτης, μην τον αφήσετε σε χλωρό κλαρί… Πλακώστε τον με αυγά, με γιαούρτια, με μπουγέλα… Πάρτε τον με τις πέτρες για να καταλάβει το κτήνος ότι εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε…
Σας κλείνουνε τα σπίτια ρε, ξεσηκωθείτε... ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέστα Χάρη πέστα.
Στο Γουδί ολοι η τσογλαναρια.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Γιωργακης στο κάτω κάτω εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας του!Δεν είναι Έλληνας σαν τον Σαμαρά τον προδότη!

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τη πουτάνα μου, πέστα ρε Χάρρυ, δεν έχει μείνει άλλος...

Tzartos Christos είπε...

Ωραία αυτά που λές και έτσι είναι..... Το κακό είναι οτι τα αποδεχόμαστε όλοι εμείς που είμαστε από αυτή τήν πλευρά..... Έλα που από τήν άλλη πλευρά υπάρχουν πολύ περισσότεροι.... κατ εμάς ανεγκέφαλοι συνπροδότες τού έθνους ... από τούς οποίους ακούς επιχειρήματα τού είδους "Καλά έκανε η Τρόϊκα και επιτέλους έβαλε μία τάξη"..... "Οι άλλοι θα μας πάνε στήν Δραχμή" ..... κτλ κτλ ... Νομίζω οτι τραυματίζω τήν λογική έστω ανακαλώντας τα στήν μνήμη μου. Μ' αυτούς τί κάνουμε που στό τέλος αυτοί είναι που ορίζουν και το πολίτευμα αφού είναι περισσότεροι ? Είμαστε μία απογοήτευση....

Ανώνυμος είπε...

META THN ΣΠHΛIA TOY AΛH ΠAΣA ME TA XPYΣA ΠOY ΘA EΣΩZE THN ... "EΛΛHNIKH OIKONOMIA", EXOYME TΩPA TA ... TOYPIΣTIKOTZATZIKAΔIKA TOY... "Μέγας Αλέξανδρος: Ο θάνατος-μυστήριο του Έλληνα βασιλέα των βασιλέων" !!!
1ον. O Μέγας Αλέξανδρος, EKTEΛEΣΘHKE EΠEIΔH EKANE NOMO TO ... ΠPOΣKYHNHMA !!! ΩΣ MAΘHTHΣ TOY APIΣTOTEΛH, ΠAPABIAΣE TON 1ον NOMO TΩN EΛΛHNΩN : ΔEN ΠPOΣKHNOYN KANENA, OYTE APXHΓOYΣ OYTE BAΣIΛIAΔEΣ !!!
2ον. OPΓANO EKTEΛEΣHΣ TO IΔIO ME TOY ... ΣΩKPATH, AΛΛA ΠIO APAIΩMENO !!!!

Ανώνυμος είπε...

Εξέγερση;;;;
Οχι ακομα ρε Βασιλη! Τον ΣΥΡΙΖΑ που τον βάζεις δηλαδή;
Δεν πρεπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, κάνα δυο τρεις χιλιαδες αυτοκτονίες, για να βγει κι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Μην ελπίζετε και μην περιμένετε τίποτα,
απο τα εντός Βουλής κόμματα διοτι,
εαν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα, ποτέ δεν θα τους επετρεπαν να μπουν στη Βουλή!
Και οσο υπάρχουν χρήματα και πληρωνονται 2,5εκατ. συνταξιουχοι αλλά και 1,3 εκατ δημοσιοι υπάλληλοι, τίποτα δεν θα αλλάξει διότι, ολοι απο την 1η τάξη του νηπιαγωγίου εκπαιδευονται δια να γίνουν μονιμοι δημοσιοι υπάλληλοι και γρήγορα με το καλό, συνταξιουχοι.
Απο ολα αυτα τα χρήματα που σπαταλιουνται για μισθους και συνταξεις, επιβιωνει και τα παρασιτικό καπιταλιστικό μας σύστημα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ Ιανουαρίου-Ιουνίου 2014

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 47.942.203 ευρώ (σ.σ. από τις δαπάνες αυτές τα 42.797.995 ευρώ αφορούν μισθούς και 4.319.709 ευρώ λοιπές παροχές)
-ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: 1.020.542 ευρώ
-ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ& ΤΡΟΦΙΜΩΝ: 26.730.055 ευρώ
-ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ&ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ: 775.090.027 ευρώ
-ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ@ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ: 311.657.227 ευρώ (σ.σ. από τα στοιχεία προκύπτει ότι το εξάμηνο πληρώθηκαν από τις δαπάνες αυτές τα 94.190.121 ευρώ αφορούν σε «έκτακτες (αναδρομικές) παροχές δικαστικών 2003-2007)
-ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ: 37.147.003 ευρώ
-ΥΠ. ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ: 87.795.038 ευρώ
-ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: 57.713.654 ευρώ
-ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: 76.009.993 ευρώ
2 -ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ: 1.107.064.534 ευρώ (σ.σ. από τις δαπάνες αυτές το 1.069.184.320 ευρώ αφορούν το προσωπικό των νοσηλευτικών ιδρυμάτων)
-ΥΠ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ: 85.465.108 ευρώ.
-ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: 14.890.632 ευρώ
-ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: 187.640.044 ευρώ
-ΥΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ: 1.178.685 ευρώ
1 -ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: 2.007.649.361 ευρώ
-ΥΠ. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ: 14.387.653 ευρώ
3 -ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: 947.097.601 ευρώ
-ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: 63.961.934 ευρώ
-ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: 268.642.241 ευρώ
-ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ: 5.171.013 ευρώ
Συνολικό αποτέλεσμα: 6.124.254.547 ευρώ
Αναφορικά με τους υποτομείς της Γενικής Κυβέρνησης (Νομικά Πρόσωπα, ΟΤΑ, ΟΚΑ) για τις αμοιβές προσωπικού την περίοδο Ιανουαρίου - Μαϊου 2014, οι δαπάνες ανήλθαν:
Νομικά Πρόσωπα
-ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: 213 εκατ. ευρώ
-ΕΠΑΝΑΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΕΣ ΔΕΚΟ: 151 εκατ. ευρώ
Τοπική Αυτοδιοίκηση
-ΔΗΜΟΙ: 657 εκατ. ευρώ
-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: 9 εκατ. ευρώ
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΤΑ: 148 εκατ. ευρώ
Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης
-Κοινωνικά Ταμεία: 205 εκατ. ευρώ
-Νοσοκομεία: 39 εκατ. ευρώ
Συνολικό αποτέλεσμα: 1.422 εκατ. ευρώ

Ανώνυμος είπε...

θα μας λυσει η παναγια η σουμελα, αρχιδοκακακα κλυνν