Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Οι "λογιστές του θανάτου" υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο.


Έπειτα από γερμανική απαίτηση, τα έσοδα από την πορνεία και τα ναρκωτικά θα περιλαμβάνονται πλέον στο ΑΕΠ των χωρών της ΕΕ, για να κλείσει λέει η τρύπα του χρέους!!! 

Και εις ανώτερα λοιπόν. 

Ίσως σε λίγο να υπολογίζουν στο ΑΕΠ και τα έσοδα από τα συμβόλαια θανάτου. Ή ακόμα και τα έσοδα από την παιδική πορνεία και την παιδεραστία!!! Και καλά η πορνεία των ενηλίκων, αλλά να κάνουν και το εμπόριο των ναρκωτικών επίσημο δημόσιο πλούτο; Αυτό δεν μπορεί να το διανοηθεί λογικός νους.

Γνωρίζουν οι λογιστές του ευρωιερατείου ότι η κρίση αυξάνει την πορνεία και τα ναρκωτικά. Ευκαιρία λοιπόν να εξυγιάνουν το χρηματοπιστωτικό τους σύστημα, για περισσότερα κέρδη.

Αυτήν την Ευρώπη ονειρευτήκαμε άραγε; Αυτή είναι η Ευρώπη του ανθρωπισμού; Από αυτή την Ευρώπη περιμένουμε εμείς οι Έλληνες σωτηρία; Από τους λογιστές του θανάτου; 

Και στο κάτω κάτω ποια είναι η δημοκρατική νομιμοποίηση της δικτατορικής ηγεσίας της ΕΕ; Ποιοι πολίτες την εξέλεξαν; Τι ρόλο παίζει το Ευρωκοινοβούλιο; Τι δυνατότητα παρέμβασης έχουν οι ευρωπαίοι πολίτες στις αποφάσεις του ευρωιερατείου;Σύνταγμα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι "λογιστές"
υπολογίζουν πορνεία και ναρκωτικά ως επίσημο δημόσιο πλούτο αλλά δεν υπολογίζουν τον πλούτο της εκκλησίας.
Οταν στη Μύκονο ηταν του Αγίου Πλουταρχου, το ΣΔΟΕ απο νωρίς την εστησε και ...έβγαλε και 500 χιλιάρικα.
Χτές που σε καμποσες εκλησίες, Τήνου, Σουμελά,
μαζευαν τα ευρω με τα τσουβάλια,
το ΣΔΟΕ πόσα εισεπραξε;
Δέν έμαθα!