Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πουτάνα Ευρ. Ενωση: “Δίνουμε μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για την Ουκρανία” – ΜΕΤΑ;;; Ε, μετά: θα της τα κλάσετε για τα καλά …


Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ουσιαστικά την Κυριακή μία εβδομάδα διορία στη Ρωσία για να αλλάξει πορεία σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, υπό την απειλή πάντα της επιβολής νέων κυρώσεων.

 «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι έτοιμο να λάβει περαιτέρω μέτρα υπό το φως της κλιμάκωσης στην Ουκρανία», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι μετά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής των 28 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι η υπεύθυνη για την προετοιμασία ενός νέου γύρου κυρώσεων «έκτακτης ανάγκης», όπως ανέφερε ο Βαν Ρομπάι. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν «εντός μιας εβδομάδας» και θα ληφθεί η απόφαση «σύμφωνα με την εξέλιξη της κατάστασης», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

«Ο καθένας αναγνωρίζει την ανάγκη να δράσουμε γρήγορα», δήλωσε ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι. «Υπάρχει μια ισχυρή αποφασιστικότητα για να επιβάλει κάθε δυνατή πίεση προς τη Ρωσία ώστε να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να βρεθεί μια πολιτική λύση» συμπλήρωσε. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των 28 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, «έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι μέσα σε μια εβδομάδα» είπε ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι.

Από την πλευρά της η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ότι οι οικονομικές κυρώσεις θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τους τομείς της χρηματοδότησης και της ενέργειας, όπως συμβαίνει ήδη από τα τέλη Ιουλίου.

Αυτές οι οικονομικές κυρώσεις «έχουν ορατό αντίκτυπο στη ρωσική οικονομία», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε στις 29 Ιουλίου να εμποδίσει την πρόσβαση της Ρωσίας στις χρηματοπιστωτικές αγορές αλλά και να επιβάλει μέτρα για τις πωλήσεις όπλων, τις ευαίσθητες τεχνολογίες στον τομέα της ενέργειας και στα προϊόντα διπλής χρήσης, πολιτικής και στρατιωτικής.
Πηγή

5 σχόλια:

Evangelos Mourelatos είπε...

Χάρρυ αυτός ο προδότης ο Βενιζέλος αδιαφορεί για τους ομογενείς μας σε Συρία και Ουκρανία, αδιαφορεί για τους Χριστιανούς Ορθοδόξους στην Μέση Ανατολή.
Δεν δίνει όπλα στους Κούρδους του Πεσμεργκά και στην Ιρακινή κυβέρνηση. Προτιμά τα όπλα που αγόρασαν πανάκριβα λόγω μίζας οι ΠΑΣΟΚΟΙ να σαπίζουν σε αποθήκες.
Γιατί;
Γιατί οι ΦΙΛΟΙ του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ οι τρομοκράτες βιαστές - καννίβαλοι της ΙΣΙΣ πουλάνε μέσω Τουρκικών αγωγών και τάνκερ Ελλήνων εφοοπλιστών το πετρέλαιό τους με έκπτωση 50%.
Είναι πολλά τα λεφτά Βενιζέλο ΠΡΟΔΟΤΗ!
Να δούμε ποιος και πότε θα σε πάει στον εισαγγελέα ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!

Evangelos Mourelatos είπε...

Το ίδιο βρωμόσκυλο έχει συμμαχήσει με τη Ναζιστική Χρυσαυγίτικη (Δεξιός Τομέας) "κυβέρνηση" φασιστών του Κιέβου και επιβάλλει κυρώσεις στη Ρωσία.
Αδιαφορεί για τους έλληνες αγρότες που καταστρέφονται!
Δεν το νοιάζουν τον ΠΡΟΔΟΤΗ Βενιζέλο οι αγρότες μας και τα αμοιβαία συμφέροντα που έχουμε με τους Ρώσους.
Δεν τον νοιάζει π.χ. που η Χαλκιδική ζει από το Ρωσικό τουρισμό.
Πρέπει ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ να υπακούσει στα ξένα αφεντικά!
Χοντρογούρουνο Βενιζέλε έρχεται το σκαμνί για σένα ΕΦΙΑΛΤΗ!
Θα τρως το λίπος σου στην φυλακή ΖΩΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Το Ονομα αυτου του προδοτη ειναι ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ και του αλλου στα..παλατια ειναι ΚΑΡΟΛΟΣ Κ(π)ΑΠΟΥΛΙΑΣ. Με την υπογραφη του επικυρωνοντε αλλες οι αποφασεις των τσογλανογερμαναραδωω

Ανώνυμος είπε...

Μίλησαν η πολιτικοι νάνοι. Ρε νούμερα είσται για κλάματα ολοι εκει σε αυτο το μπουρδελο της ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Πουτιν μάγκα.
Εισαι μεγάλος ηγέτης.