Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Ετοιμάζει το πολιτικό του τέλος ο ίδιος ο Σαμαράς: Εντολή σε Singular Logic να είναι έτοιμη για εκλογές η φασιστοκυβέρνηση


Όσο κι αν προσπαθούν τα παπαγαλάκια του Μαξίμου να δημιουργήσουν ένα κίβδηλο προσωπείο ευφορίας και “success story”, η αλήθεια είναι πολύ σκληρή για την πιάτσα Συγγρού. Τα… ψωμιά για τον Σαμαρά και την κλίκα του είναι λιγοστά και ούτε η επιχειρούμενη επανένωση της ψοφοδεξιάς μπορεί να τον σώσει.

 Μπορεί το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω να κάνει λόγο για σταθερότητα και εξάντληση της τετραετίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω των εσωκομματικών πιέσεων και των εξαιρετικά χαμηλών ποσοστών που ολοένα πέφτουν, η μόνη διέξοδος είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Έτσι, ακόμα και τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, τα “Παραπολιτικά” αναφέρονται στο σενάριο πρόωρων εκλογών γράφοντας χαρακτηριστικά: “Μπορεί από το Μαξίμου να διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε σενάριο περί εκλογών, με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας, να διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να στηθούν πρόωρες κάλπες, η αλήθεια όμως είναι ότι άλλοι «φορείς», οι οποίοι εμπλέκονται στην εκάστοτε εκλογική διαδικασία, ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Singular Logic (που αναλαμβάνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση να δημοσιεύει τα αποτελέσματα σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών) ενημερώθηκαν «άνωθεν» στις αρχές του μηνός για το ότι θα πρέπει μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να έχουν δοκιμάσει οποιοδήποτε νέο τεχνολογικό πρόγραμμα αφορά την εκλογική διαδικασία, προκειμένου το φθινόπωρο να είναι έτοιμοι διά παν ενδεχόμενο και σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού”.

Όταν λοιπόν οι άνθρωποι της Singular Logic ετοιμάζονται για εκλογές, αυτό σημαίνει ότι ο Σαμαράς ετοιμάζει βαλίτσες

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο διάολο η συμμορία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν πάνε στον διάολο οι συμμορίτες... Κρεμασμενους να τους δω

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοινωνίες όμως που απαγορεύουν τον στιγματισμό και τον έλεγχο των ψυχοκοινωνικών διαστροφών, όπως είναι και οι γενοκτονίες και οι ομοφυλίες, αλλά και ο ρατσισμός, αυτές οι κοινωνίες ούτε κοινωνίες είναι ούτε και δημοκρατίες !!!

Ας μας εξηγήσουν οι υποστηρικτές του νόμου γιατί να προστατεύεται ο αντιρατσισμός και να απαγορεύεται η «ομοφοβία».

ZHTOYME NA αποσυρθεί ο νόμος !!!!
Τελικά το πρόβλημα δεν είναι η «OMOφοβία», τήν οποία μόλις μάθαμε ως λέξη, όσο η OMOMANIA την οποία καθημερινά ζούμε στην πράξη !!!

ΕINAI "KPIMA" AYTH η Κυβέρνηση ως τελευταία πράξη πριν από την αυτοκτονία της να μας αφήνει ως νομοθετημένη πλέον κληρονομιά τα επίχειρα του ηθικού παραλογισμού της !!!!

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»." MΩPAINEIIIIIIII !!!!

-----------------------------------------------
TO .... ΛYΣAPI ή AΛΛOIΩΣ "Οι Eπαναστάτες EINAI XAPOYMENOI KAI Eυτυχισμένοι Aνθρωποι"

EPΩTHΣH ΠPΩTH: PE ΣEIΣ !! ME TA ΣKATA ΠOY MΠΛEΞAME ΩΣ EΛΛHNIKOΣ ΛAOΣ, ΠΩΣ ΞEMΠΛEKOYMAI ;;;
AΠANTHΣH ΠPΩTH: ΔIABAZOYMAI TON AΘΛO TOY HPAKΛH ΠEPI TOYΣ ΣTAYΛOYΣ TOY .... (EΛA NTE TOYΣ ΞEPETAI PE MOYPΓOI ;;), OXI MONO TON ΔIABAZOYMAI, AΛΛA KAI TON ... KATANOOYMAI !!!

Y.Γ.1 AΣTAI TIΣ ΣTPATHΓIKEΣ, KAI KANTAIE ... ΠOΛITIKH !!! AΛΛA ME .... ΠOΛITIKOYΣ !! EXETAI AΠO AYTOYΣ ;;; ΠOΛITIKOYΣ ME KEΦAΛAIO "Π", OΠΩΣ ... ΠEOΩΣ !!! OXI, AΠΛA ΔEN EXETAI, ΔEN YΠAPXOYN !!!
Y.Γ. 2. ΛYΣTAI THN ΠPΩTH EPΩTHΣH, ΓIA NA ΠEPAΣOYMAI KAI ΣTHN ΔEYTEPH !!!! ANTE NTE !!! MOYPΓOI EEEE MOYPΓOI !!!!!