Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΑΔΥΝΑΤΟΝ Τ' ΑΛΗΘΕΣ ΛΑΘΕΙΝ...



Φώτη Κουβέλη, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και ήμουνα από τους πρώτους που διαφώνησα όταν παρασυρμένος από τα λαμόγια  και τους καρεκλοκυνηγούς που σε περιτριγύριζαν και σε περιτριγυρίζουν, αποχώρησες από τον ΣΥΝ γοητευμένος από τα κατασκευασμένα γκάλοπ της διαπλοκής που σε παρουσίαζαν ως τον δημοφιλέστερο Έλληνα πολιτικό και το υπό δημιουργία κόμμα σου ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!
Έτσι λοιπόν φίλε Φώτη, το τυράκι το είδες, αλλά τη φάκα δεν την πρόσεξες ή μάλλον δεν την είδες καν ή έκανες πως δεν την είδες... Και όταν έσκασε το πυροτέχνημα της πρότασης εκ μέρους της συγκυβέρνησης των δωσίλογων της «αξιοποίησής σου» στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας , κατάπιες αμάσητο το δόλωμα... Και ως να ήθελες να ξεχρεώσεις την χάρη των νταβατζήδων και των δημοσκόπων της μπριζόλας επιχείρησες το μεγάλο άλμα στο κενό και προσχώρησες «αβλεπί» στη μαφία των σοσιαλακροδεξιών του Σαμαρά και του Βενιζέλου... Την ίδια στιγμή «τσουτσούνια και φυράματα» στελέχη και στελεχάρες του κόμματός σου, βδελυροί, ασήμαντοι και ματαιόδοξοι, περιφέρονται και διασύρουν την έννοια της συντροφικότητας και την ιδεολογία της αριστεράς, ψάλλοντας ταυτοχρόνως διθυράμβους  για τους Σαμαρά και Βενιζέλο, τους μεγαλύτερους πολιτικούς αλήτες που παρήγαγε το σύστημα...
Κι εσύ, αντί να κρύβεσαι ή να αυτοκτονήσεις, μπαίνεις μπροστά και στηρίζεις τους «κακούργους» και τους «φονιάδες» του λαού των Ελλήνων... Σάπια λόγια, σάπιες πράξεις, σάπια επιχειρήματα... Ελπίζεις να ξεγελάσεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά τους Έλληνες! Ελεεινές συμπεριφορές, πολιτικές μπαρούφες, χοντρά λόγια και ψέματα: «Αποκλείουμε συμμετοχή μας σε μία συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.»
έλεγες «Θα συμμετείχαμε σε μία ευρεία κυβέρνηση της αριστεράς εάν ικανοποιηθούν οι δύο βασικοί μας όροι, απαγκίστρωση από τους όρους του μνημονίου και παραμονή της χώρας στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση»
Έλεγες... και τι δεν έλεγες: « H ∆ΗΜΑΡ βεβαίως έχει καταψηφίσει και το πρώτο Μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο πλαίσιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, αλλά και το δεύτερο Μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση. Αλλά από εκεί και πέρα η ∆ΗΜΑΡ εκείνο το οποίο υποστήριζε και υποστηρίζει και μάλιστα ως το αποτέλεσμα μιας πολιτικής που πρέπει να υπάρξει είναι η απαγκίστρωση, ο απεγκλωβισμός από ρυθμίσεις και διατάξεις της δανειακής σύμβασης » Και μπήκες με τα μπούνια στο βόθρο της συγκυβέρνησης και αποδείχτηκες τρισχειρότερος απ' τους δωσίλογους και γερμανοτσογλανότερος των γερμανοτσογλανιών της  Μέρκελ...
Κι ενώ εχθροί και φίλοι σου φώναζαν, «που πας ρε Καραμήτρο» εσύ έμπλεος φιλαυτίας, φιλοδοξίας  και ματαιοδοξίας συνέχιζες την παπαρολογία:
«Όταν λέμε κυβερνώσα αριστερά το λέμε και το υποστηρίζω για τον λόγο ότι η αριστερά αυτή η αριστερά, η δική μας αριστερά, η σύγχρονη, δημοκρατική, η ευρωπαϊκή, δεν είναι φύσει και θέσει ταγμένη στο περιθώριο της πολιτικής ζωής και να περιορίζεται μόνο σε ένα καταγγελτικό λόγο»
«Έχει αναφερθεί ότι η ματαιοδοξία συχνά φορά μάσκα. Πολλές φορές οι ματαιόδοξοι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι, για να μπορέσουν να κυριαρχήσουν πάνω στους άλλους, να τους αιχμαλωτίσουν και να τους προσδέσουν στο άρμα τους. Γι' αυτό δε μάς επιτρέπεται να γοητευόμαστε από τη φιλοφροσύνη, τη φιλική συμπεριφορά και την προθυμία ενός ανθρώπου και να μην αφήνουμε να εξαπατηθούμε, γιατί παρ' όλα αυτά συνήθως πρόκειται για έναν πολέμιο, έναν επιτιθέμενο που επιδιώκει να κυριαρχήσει και να επιβάλει τη θέλησή του στους άλλους...»
Προσπάθησες Φώτη Κουβέλη, έδωσες τον καλλίτερό σου εαυτό ... Πλην όμως, όπως είπε κι ο Μέγας Σοφοκλής, «Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου...» τουτέστιν, «κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο!»


Δημοσιευμένο στην εφημερίδα «KontraNews (http://www.kontranews.gr/component/k2/itemlist/user/734) όπως και όλα τα άρθρα του Χάρρυ Κλυνν



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσοι τους ψιφηζατε έχετε πλεον καμία αμφιβολία οτι προκητε για άθλιους.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι ποτε θα ανεχόμαστε αυτούς τους άθλιους.

Ανώνυμος είπε...

TO .... ΛYΣAPI ή AΛΛOIΩΣ "Οι Eπαναστάτες EINAI XAPOYMENOI KAI Eυτυχισμένοι Aνθρωποι"

EPΩTHΣH ΠPΩTH: PE ΣEIΣ !! ME TA ΣKATA ΠOY MΠΛEΞAME ΩΣ EΛΛHNIKOΣ ΛAOΣ, ΠΩΣ ΞEMΠΛEKOYMAI ;;;
AΠANTHΣH ΠPΩTH: ΔIABAZOYMAI TON AΘΛO TOY HPAKΛH ΠEPI TOYΣ ΣTAYΛOYΣ TOY .... (EΛA NTE TOYΣ ΞEPETAI PE MOYPΓOI ;;), OXI MONO TON ΔIABAZOYMAI, AΛΛA KAI TON ... KATANOOYMAI !!!

Y.Γ.1 AΣTAI TIΣ ΣTPATHΓIKEΣ, KAI KANTAIE ... ΠOΛITIKH !!! AΛΛA ME .... ΠOΛITIKOYΣ !! EXETAI AΠO AYTOYΣ ;;; ΠOΛITIKOYΣ ME KEΦAΛAIO "Π", OΠΩΣ ... ΠEOΩΣ !!! OXI, AΠΛA ΔEN EXETAI, ΔEN YΠAPXOYN !!!
Y.Γ. 2. ΛYΣTAI THN ΠPΩTH EPΩTHΣH, ΓIA NA ΠEPAΣOYMAI KAI ΣTHN ΔEYTEPH !!!! ANTE NTE !!! MOYPΓOI EEEE MOYPΓOI !!!