Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Δημοσκόπηση: 74% οι αρνητικές γνώμες για Σαμαρά! Έχασε 19% μετά τις εκλογές.

Νέα ευρήματα-σοκ για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει δημοσκόπηση της Public Issue για την “Αυγή της Κυριακής”, με τα συμπεράσματα να είναι ακόμη ακόμη χειρότερα για τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπως δείχνει η μέτρηση, οι αρνητικές γνώμες για τον Αντώνη Σαμαρά
“χτυπούν κόκκινο”, στο 74%, ενώ η δημοφιλία του πρώην πρωθυπουργού έχει υποχωρήσει στο 24%, χάνοντας 19% μετά τις εκλογές.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, η κυβέρνηση απολαμβάνει μεγάλης αποδοχής των πολιτών, το χειρότερο ωστόσο για τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει διολισθήσει στο ιστορικό αρνητικό του 74% στις αρνητικές γνώμες των πολιτών.
Δηλαδή, περισσότεροι από 7 στους 10 πολίτες προσεγγίζουν αρνητικά τους χειρισμούς της ηγεσίας του Αντώνη Σαμαρά μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, καθώς και τη στάση που κρατάει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στην κυβέρνηση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι της συγκεκριμένης δημοσκόπησης της Public Issue είχε προηγηθεί αντίστοιχη της Marc για τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, που έδειξε τη Νέα Δημοκρατία να έχει διολισθήσει στο ιστορικό χαμηλό του 18% στην πρόθεση ψήφου, και τη διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ να έχει εκτοξευτεί στο αδιανόητο 27%.
Πηγή: ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: