Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Έτσι ακριβώς διαπραγματευόταν και ο Σαμαράς, έτσι δεν είναι κύριε Μπάμπη; Λίγο πιο δυνατά , δεν ακούγεσαι κύριε Μπάμπη… Δε σ’ ακούω ρε Μπάμπη… Εδώ που τα λέμε δε σ’ ακούει κανένας… Ούτε ο Αλαφούζος!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της 1ης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (εδώ και σχεδόν 200 χρόνια) ! Όσα ακούγονται είναι για ΕΜΑΣ ... Πολιτικές Προβοκάτσιες !! ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.), ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ την ΔΗΛΩΣΗ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Ουεί Και Αλοίμονον ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της 1ης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (εδώ και σχεδόν 200 χρόνια) ! Όσα ακούγονται είναι για ΕΜΑΣ ... Πολιτικές Προβοκάτσιες !! ΕΜΕΙΣ Τα Χρωματισμένα Παιδιά (Τα.Χει.Πει.), ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΑΙ την ΔΗΛΩΣΗ του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ των ΕΛΛΗΝΩΝ ! Ουεί Και Αλοίμονον ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ !! ΚΑΙ ΕΝΝΟΥΜΑΙ ... Ο-Λ-Ο-Υ-Σ !!!

Παρακμάζων Μακεδών είπε...

The Greek authorities reiterate their unequivocal commitment to honour their financial obligations to all their creditors fully and timely.

Το ανωτερω απο την συμφωνια. Δυστυχως η κολοτουμπα εγινα και δεν υπαρχει πια μελλον. Θα σερνομαστε στο τελος σαν τα σκουληκια και οι Γερμαναραδεςθα μας ποδοπατουν. Λυπαμαι που πιστεψα πως κατι θα αλλαζε.