Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Όσο και να σας δυσαρεστεί επιτρέψτε μας να στείλουμε εσάς και όχι τη χώρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας




Γράφει ο Πάνος Μιχαλάτος

Οικονομολόγος


Προς τους καλοθελητές κάθε αποχρώσεως και κατευθύνσεως που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως παράταση του μνημονίου την χθεσινή συμφωνία, αφού τους εκφράσουμε την συμπάθεια μας, για το δικαιολογημένος άγχος τους μιας και κάθε επιτυχία της κυβέρνησης αποτελεί για αυτούς ένα ακόμη βήμα προς τη λήθη της ιστορίας, είναι χρήσιμο να τους τονίσουμε μερικά σημεία που τεχνηέντως φροντίζουν να ξεχάσουν.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπέγραψε καμία συμφωνία που ανάγκασε τη χώρα να απεμπολήσει αμετάκλητα και άνευ όρων μέρος της εθνικής της κυριαρχίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπέγραψε κανένα κείμενο καθ´υπαγόρευση των εταίρων μας, το οποίο, πετσόκοβε μισθούς, συντάξεις και έκανε παρελθόν κάθε έννοια εργασιακού δικαιώματος.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν υπέγραψε καμία συμφωνία τύπου PSI που οδήγησε στην καταστροφή την Κύπρο, διέλυσε οριστικά τα ασφαλιστικά ταμεία και οδήγησε στην απόγνωση τους μικροομολογιούχους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν επέτρεψε σε κανέναν υπάλληλο διεθνούς οργανισμού να ευτελίζει εκλεγμένους υπουργούς και να απαξιώνει τους κόπους και τις θυσίες του ελληνικού λαού
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν ξεπούλησε δημόσια περιουσία σε κανένα κοράκι ενδεδυμένο με τη μορφή του επιχειρηματία, απλά και μόνο για να δώσει τα ρέστα στην Τρόικα.
Αυτά συνέβαιναν μέχρι χθες και μάλιστα ανερυθρίαστα από εκείνους που έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού μέσα από τη χρεοκοπία, ρίχνοντας την τελικά στην μνημονιακή άβυσσο, προσπαθώντας ταυτόχρονα να μας πείσουν ότι σώζουν τη χώρα όταν η μόνη τους έγνοια ήταν να σώσουν τους εαυτούς τους.
Αγαπητοί καλοθελητές, όσο και να θέλετε να το ξεχάσουμε η αλήθεια είναι μία.
Η χώρα έφτασε στο σημείο μηδέν ύστερα από σαράντα χρόνια διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.
Σας ευχαριστούμε για όσα κάνατε για μας χωρίς εμάς, σας ευχαριστούμε που μας σώσατε, σφίγγοντας μας ακόμα περισσότερο τη θηλιά στο λαιμό, αλλά αρκετά…!
Αν πραγματικά θέλετε να προσφέρετε υπηρεσία στη χώρα, περιοριστείτε στην αυτοκριτική σας, γιατί σύντομα ο τόπος θα χρειαστεί μια αντιπολίτευση σε οποία κομματική μορφή και αν αυτή μετασχηματιστεί, που θα μπορεί να συμβάλει δημιουργικά στην πρόοδο της χώρας και επιτρέψτε στην νέα ελληνική κυβέρνηση να δώσει στην Ελλάδα με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις τη θέση που της αξίζει μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
Μεταρρυθμίσεις που θα διορθώσουν τα δικά σας λάθη.
Μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα και τους Έλληνες στο δρόμο της ανάπτυξης και όχι στην αυτοκτονία.
Όσο και να σας δυσαρεστεί, επιτρέψτε μας να στείλουμε εσάς και όχι τη χώρα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: