Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ!




Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τους μαλακοχαζοδεξιούς που παριστάνουν του Συριζαίους και με ρωτάνε δήθεν μπερδεμένοι και δήθεν μη γνωρίζοντας, «τώρα Χάρρυ είμαστε μνημονιακοί ή αντιμνημονιακοί;» ΜΑΛΑΚΕΣ είσαστε ρε ξόανα, μαλάκες με περικεφαλαία που χάσατε την  κουτάλα και κουτουλάτε και πάτε από πάνω να μας το παίξετε «οι έξυπνοι της γειτονιάς» Οι μέρες, πάντως, που έρχονται σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις…  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ! Και καλό θα είναι να μη σας (φορο)διαφεύγει  αυτό που σας λέω τώρα… Καλή Σαρακοστή…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ελληνική πλευρά ολοκλήρωσε την κατά κράτος υποχώρησή της μπροστά στις απαιτήσεις των δανειστών, αποδεχόμενη και το συνοδευτικό πρόγραμμα διάσωσης μαζί με την παράταση της δανειακής σύμβασης για 4 μήνες.

Η ελληνική κυβέρνηση υποχρεούται την Δευτέρα να παρουσιάσει τις προτάσεις της για το νέο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων (δηλαδή το νέο μνημόνιο).

Οι βασικές κατευθύνσεις που αποφασίστηκαν είναι οι εξής:

1. Πάταξη της φοροδιαφυγής και της φοροαποφυγής κυνηγώντας μικρομεσαίους και όσους έχουν συσσωρεύσει χρέη στην εφορία.

2. Πάταξη της διαφθοράς που σημαίνει ότι το κυνηγητό του κακομοίρη θα συνεχισθεί στο όνομα του νόμου και της τάξης.

3. Αναπροσαρμογή της δημόσιας διοίκησης σύμφωνα με την εργαλειοθήκη ιδιωτικοποίησης του ΟΟΣΑ.

4. Ευρύτερη αξιοποίηση της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου, δηλαδή θα συνεχιστεί το ξεπούλημα μέσω κυρίως του ΤΑΙΠΕΔ.

5. Πλατύ δίκτιο συσσιτίων για χιλιάδες ανθρώπινα ράκη των μεταρρυθμίσεων με κονδύλια από Ευρώπη. Η χαρά των εργολάβων της μιζέριας και των τρωκτικών ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Όλα αυτά στα πλαίσια της αυστηρής τήρησης της δημοσιονομικής πειθαρχίας στον υφιστάμενο προϋπολογισμό που ψήφισε Σαμαράς-Βενιζέλος και υλοποιεί τις μνημονιακές δεσμεύσεις άγριας λιτότητας και οριζόντιων περικοπών.

Ταυτόχρονα η κηδεμονία και η αποικιοκρατική εποπτεία θα συνεχιστεί όχι από την τρόικα, αλλά απευθείας από τους "θεσμούς" της ΕΕ διαμέσου της ομάδας κρούσης του Ράιχενμπαχ και των επιτρόπων. Τυφλή υποταγή στο δημοσιονομικό σύμφωνο και ότι προβλέπει.

Αυτό ήταν. Μια από τα ίδια και χειρότερα. Τον λόγο έχει τώρα η κοινωνία, ο λαϊκός παράγοντας. Όλοι στις πλατείες να ακυρώσουμε το νέο ξεπούλημα της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά! αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει την ψήφο του Λαού και την έγκριση του μεγαλύτερου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας, για μια περήφανη πολιτική και σε καμιά περίπτωση την έγκριση για την συνέχιση μιας νέας ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ πολιτικής με άλλο περιτύλιγμα.
ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ.-

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ αρχιδομαλακα κλυνν, με προεδρο δημοκρατιας τον σιωνιστη παυλοπουλο που εψηφισε ΝΑΙ σε ΟΛΑ τα μνημονια που πας να βγαλης και γλωσσα?
τοσο χαζος δεν εισαι, ΑΡΑ εισαι πουλημενο τομαρι ΚΑΙ εσυ.
δυστυχη πατριδα...

valloa είπε...

Προς όλους αυτούς που κλαινε για τη δύστυχη πατρίδα ,έχω να πω τα εξής:
Περιμένετε πρώτα να ανακοινωθεί τη Δευτέρα το πρόγραμμα και ακόμη καλύτερα το τελικό πρόγραμμα μετά από τέσσερις μήνες και μετά αρχίστε τους οδυρμούς.
Βιάζεστε πάρα πολύ να ακυρώσετε οποιαδήποτε προσπάθεια του Σύριζα και να τον εξομοιώσετε με τα λαμόγια που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια με τη δική σας ψήφο και ανοχή και έφτασαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
Όσο για τον αριστερό πρόεδρο που τσαμπουνάτε πολλοί εδώ μέσα, άμα θέλατε αριστερό πρόεδρο θα έπρεπε με την ψήφο σας να έχετε δώσει στο αντιμνημονιακό μέτωπο ένα 60% τουλάχιστον.Με 148 μνημονιακούς βουλευτές στη Βουλή μου θέλατε και αριστερό πρόεδρο; Δεν το ξέρετε ότι περιμένουν σαν τα κοράκια να ρίξουν την κυβέρνηση για να συνεχίσουν το γρμανάρεστο έργο τους;;
Αναρωτιέμαι είστε τόσο ΄βλάκες όσο δείχνετε ή το παίζετε;
Άν ισχύει το πρώτο,τότε καήκαμε