Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

…ΜΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ

 
kartesios210215

Άνθρωποι που μας έχωσαν στα Μνημόνια, πολιτικοί που υπηρετούσαν τις εντολές της Μέρκελ, τζουτζέδες που έγλειφαν τα δάχτυλα των ποδιών του Σόιμπλε, εκβιαστές και επικοινωνιακοί μαφιόζοι του Σαμαρικού καθεστώτος, τσογλανάκια των social media που υμνούσαν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και έστρωναν με ροδοπέταλα τον δρόμο των κατακτητών, λιγούρια των ολιγαρχών, υπερασπιστές της λιτότητας και λοιπά κολοβακτήρια που η γαμημένη μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να γίνετε από κεφεδοποιοί και social sitters –μη χέσω – των μουρούτικων υπογείων έως και υπουργοί – τσολιαδάκια για τους τουρίστες δανειστές, άθλιοι υπήρξατε, άθλιοι παραμένετε και άθλιοι θα συνεχίσετε για πάντα. Δεν μπορείτε να γίνετε κάτι άλλο.
Εσείς είστε η πραγματική εγγύηση ύπαρξης αυτής της νέας κυβέρνησης. Επειδή εσείς μας θυμίζετε κάθε μέρα με την ύπαρξή σας και την παρουσία σας πόσα τραγικά ζήσαμε. Εσείς μας βοηθάτε να μην ξεχάσουμε τον εφιάλτη και τους Εφιάλτες. Δηλαδή εσάς. Εσάς, λιγδιάρηδες που κολλήσατε επάνω μας σαν γλίτσα και δεν μπορούσαμε να σταθούμε όρθιοι. Εσάς, βδέλλες, που νοστιμευτήκατε από το αίμα μας και λίγο έλειψε να το ρουφήξετε όλο.
Σας παρακαλώ μη σταματήσετε να γράφετε, να μιλάτε, να τουιτάρετε και να ποστάρετε. Κάθε λέξη σας, κάθε πανηγυρισμός σας για όποια αποτυχία ή «αποτυχία» της νέας κυβέρνησης, κυλάει σαν κρύος ιδρώτας στην πλάτη μας και συντηρεί τη σιχασιά μας για το παρελθόν που ζήσαμε εξαιτίας σας.
Εσάς, λογικά, δεν σας βολεύει με τίποτα να κατηγορείτε τη νέα κυβέρνηση για κωλοτούμπες. Όχι μόνο επειδή στηρίξατε ή και υπήρξατε απατεώνες, κλεφτοκοτάδες και βολικοί για κάθε χρήση…. Όχι μόνο επειδή βαφτίσατε «μονόδρομο» και «σωτηρία» την καταστροφή μας υποχρεώνοντας τη λογική στη μεγαλύτερη κωλοτούμπα από υπάρξεώς της… Όχι μόνο επειδή είστε σιχάματα από επιλογή… Αλλά κυρίως επειδή είστε επαγγελματίες διαστρεβλωτές και αισχροί παπαρολόγοι.
Υπάρχουν τόσα επιχειρήματα να σας αντικρούσει κάποιος, αλλά είστε τόσο άχρηστοι που κανείς δεν θέλει να μπει στον κόπο να το κάνει. Θα σας κάνω, λοιπόν, μία εξυπηρέτηση και δεν θέλω να μου χρωστάτε καμία χάρη. Τόσο σας απεχθάνομαι. Λοιπόν, τον Ιούλιο του 2012 ο Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ που κλείσατε.
Ολόκληρη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Βέβαια, δεν θα κάνετε τον κόπο, επειδή μάθατε να διαβάζετε μόνο προϊόντα από μονταζιέρες. Αν όμως κάποιοι το αποφασίσετε, τότε διαβάζοντας αυτή τη συνέντευξη δεν θα καταφέρετε να βρείτε ούτε μισή κωλοτούμπα για τις μεταρρυθμίσεις, την επαναδιαπραγμάτευση και το ευρώ. Δεν θα βρείτε ούτε την ελάχιστη διαφορά ανάμεσα στον Τσίπρα της αντιπολίτευσης του 2012 και στον Τσίπρα πρωθυπουργό του 2015. Δεν θα βρείτε, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσετε να φανταστείτε κάποιες για να δικαιολογήσετε τη βλακεία που σας δέρνει.
Και τώρα θα σας εξηγήσω τη βασικότερη ποιοτική διαφορά μεταξύ αυτής και της προηγούμενης κυβέρνησης. Σχετικά με την απόφαση του τελευταίου Eurogroup και ουσιαστικά την απώλεια δικαιώματος χρήσης των 11 δισ. του ΤΧΣ, βγήκε την επόμενη μέρα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και δήλωσε: «Δεν εγκαταλείπουμε κανένα στόχο. Προφανώς μέσα από αυτήν την απόφαση τα χρήματα αυτά φαίνεται ότι είναι δεσμευμένα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Εμείς αυτό το αναγνωρίζουμε ως μια παραχώρηση. Αναγνωρίζουμε ότι είναι κάτι που δεν αντιστοιχεί σε αυτό που λέγαμε στο προηγούμενο διάστημα». Τουτέστιν, τον ήπιαμε και άντε με τις υγείες μας.
Με την προηγούμενη κυβέρνηση, πηγαίναμε στα Eurogroup, δίναμε δώρο τις παρθένες, επέστρεφε ο Κεδίκογλου πανηγυρίζοντας «Ουφ! Ξεφορτωθήκαμε τις παρθένες». Χαρίζαμε τον ΟΠΑΠ, έβγαινε ο Χατζηδάκης πανηγυρίζοντας «Ουφ! Ξεφορτωθήκαμε επιτέλους τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ». Δωρίζαμε την ΑΤΕ, έβγαινε ο Σαμαράς πανηγυρίζοντας «Ουφ! Τεράστια επιτυχία! Χαρίσαμε την κερδοφόρα ΑΤΕ και θα λουστούν οι πολίτες τη ζημιογόνα ΑΤΕ». Ένα λάθος ποτέ δεν είχαν κάνει οι προηγούμενοι. Μόνο επιτυχίες! Και επιτυγχάνοντας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Με ψέματα, εξαπάτηση και ξεπουλήματα.
Λοιπόν, αμόρφωτα γίδια και βρωμερά ασπόνδυλα, ακούστε: Η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, γίνεται καλοπροαίρετα ζητώντας πάντα το κάτι παραπάνω για εμάς! Αλλά πού να γνωρίσεις το μεγαλείο του «ΕΜΕΙΣ», τυφλό σκουλήκι του παρτακισμού. Ο καθένας από «εμάς», πιστεύει ότι η βελτίωσή της θέσης του θα έρθει μόνο από τη βελτίωση της θέσης όλων. Το αίτημα του καθένα μας είναι μέρος του κοινού αιτήματος όλων μας. Η προσωπική ικανοποίηση θα έρθει μόνο όταν όλοι θα είναι ικανοποιημένοι.
Εμείς δεν κριτικάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δε μας βόλεψε σε μία θεσούλα ή μας ξέχασε στο μοίρασμα των προμηθειών. Κριτικάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του για να μη βολευτεί στην εξουσία και να μην ξεστρατίσει από τον όρκο του να μας βγάλει ΟΛΟΥΣ από την ανθρωπιστική κρίση. Εμείς δεν υμνούμε τυφλά τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, επειδή δεν μάθαμε να υμνούμε τυφλά. Κριτικάρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να του υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε ιδιοκτησία του κι ότι αν ποτέ τολμήσει να γίνει σαν τα μούτρα σας, τότε αυτός θα τελειώσει και η γονιμότατη μήτρα της Αριστεράς θα γεννήσει κάτι καλύτερο που θα το δυναμώσουμε και θα το θεριέψουμε.
Αν τον δούμε ότι σκοπεύει να φάει τις ζωές μας και άλλες δυο γενιές προσπαθώντας να λύσει το γόρδιο δεσμό της ανάπτυξης εντός ευρωζώνης πάση θυσία και δεν αποφασίζει να τον κόψει με μία καλοακονισμένη δραχμή, τότε θα μάθει πώς είναι να παίρνεις τον πούλο και θα ξαναθυμηθεί πώς είναι το 2,8%.
Ελπίζω να καταλάβατε τώρα όλες εσείς οι Σαλώμες με τα τρύπια πέπλα ότι, εμείς που κριτικάρουμε και κάποτε κράζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του το κάνουμε για να μην ξεχνάει ότι ορκίστηκε να υπηρετεί τον λαό και δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε μαζί σας. Το ακριβώς αντίθετο σημαίνει. Ότι προχωράμε και σας αφήνουμε πίσω μας. Όλο και πιο πίσω μας. Όσο κι αν μας ακολουθείτε για να νιώθουμε τη μπόχα σας στα ρουθούνια μας, αποκλείεται να τη συνηθίσουμε και να σας ξεχάσουμε. Πάντα θα είναι ενοχλητική. Πάντα θα είστε η αηδία που αφήσαμε πίσω μας. Οριστικά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απ το στόμα μου το πήρες Χάρρυ... να σαι καλά.
Κώστας