Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΠAΝΑΣΤΑΣΗΣ



Γιώργος Α. Παπανδρέου: «H ανάγκη σοβαρής περιφερειακής και παγκόσμιας διακυβέρνησης γίνεται αίτημα της εποχής»

Είμαστε Έλληνες ρε;

Πείτε μου τι στο διάολο είμαστε και ανεχόμαστε αυτόν τον αρχιηλίθιο, αυτό το πολιτικό ξέρασμα, αυτό το σκατό, να μας πουλάει ως φτηνιάρικο εμπόρευμα δεκάρας στους πάγκους των τοκογλύφων, να μας υβρίζει, να μας εκβιάζει, να μας απειλεί, να μας ξευτελίζει, να μας προκαλεί…
Έχουμε μέσα μας αίμα; Μας έχει απομείνει στάλα φιλότιμου, ευθιξίας  και παλικαριάς;

Αφού είμαστε ανάξιοι πραγματικής επανάστασης, ανίκανοι να εξεγερθούμε και να στείλουμε στο διάολο το προδοτικό σινάφι του αρχισυνωμότη πράκτορα της παγκοσμιοποίησης, προτιμότερη είναι η ομαδική αυτοκτονία από τον καθημερινό θάνατο και εξευτελισμό…

Ναι ρε… Απομεινάρια Ελλήνων είμαστε, θρασύδειλα ανθρωπάκια της ξευτίλας και της καρπαζιάς έτοιμοι να συμβιβαστούμε έναντι πινακίου φακής με τον βιαστή μας!
Διεφθαρμένα ανθρωπάκια που φτάσαμε στην εσχατιά της ανυποληψίας, γιατί ενώ τα μάτια μας πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν, τα αυτιά μας ακούνε μόνο αυτά που τους υπόσχονται…
Αυτό το γελοίο πλαδαρό ιδεολογικό μίασμα, αυτή η μάστιγα που λέγεται Γ.Α. Παπανδρέου  είχε το σθένος, με τις πλάτες των ξένων βέβαια, να εφαρμόσει στην ψύχρα πολιτικές και πρακτικές  που δε θα αποτολμούσε ούτε κατά διάνοια εφαρμόσει άλλος πολιτικός.
Αυτό το σίχαμα ξεδιάντροπα πλέον τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παγκοσμιοποίησης και έχει το θράσος δημόσια και με κάθε ευκαιρία να το διαδηλώνει!

Αυτό το άδειο τσουβάλι έχει την ψυχή να μας προγκίζει κι εμείς, κότες λειράτες, αναλωνόμαστε σε απεργίες εκτονωτικού χαρακτήρα, πορείες του κώλου, γιαουρτοεκτονώσεις, συζητήσεις «στα λόγια να βρισκόμαστε» και  εξατμισμένες πλατειοσυνάξεις αγανακτισμένων στα λόγια… και σφάξε μας Πασά μου να αγιάσουμε!
Πάρτε τις πέτρες ρε, αρπάξτε στειλιάρια, τούβλα, αγκωνάρια και οτιδήποτε άλλο βρεθεί μπροστά σας και πλακώστε τους…

Η βία θέλει βία και το αίμα – αίμα ρεεε…

Και η άγρια βιασμένη από τους ιθαγενείς κλέφτες πολιτικούς και τους διεθνείς τοκογλύφους…. Η αποτρόπαια σφαγμένη από τη «σοσιαλιστική» μάχαιρα του αρχιμειοδότη, Πατρίδα… ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ….
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ…
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο περίεργο αλλά κάποιοι "διανοούμενοι υπηρεσίας" που υποστήριξαν τον εθνικό ξεπεσμό, είναι σε φωτογραφίες της διπλανής στήλης. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο, κ. Κλυν. Το πρόβλημα ξεκινάει από την έλλειψη εθνικής ταυτότητας και συνείδησης.

Emeritus

JOHN EKAS είπε...

Χαρυ ,οταν εσυ τα'λεγες εμεις γελαγαμε,ξεκαρδιζομασταν σε θεωρουσαμε κωμικο,σατυρικο,διασκεδαστη!!Ενω θα επρεπε να κλαιγαμε. Οντως ρε Χαρυ εσυ ησουν Τιμιος μαζι μας αλλα εμεις σε Καταναλωναμε δεν σε Καταλβαιναμε.Και σε κουρασαμε και σε σωπασαμε και σε λοιδωρισαμε και σε τσαντισαμε..και τωρα που ξυπναμε απο το ονειρο της καταναλωσης, μονολογωντας Δεν ειναι ΔΝΤ..ον,ακουμε τι μας ελεγες και αναρωτιομαστε γιατι δεν σε παιρναμε σοβαρα και αντι να γελαμε να κλαιμε απο το 1981!!!
Βασιλη Συγνωμη!!

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη,

Κυριολεκτικά ένας βλαξ κυβερνά την Ελλάδα, μια μαριονέτα με ξεχαρβαλωμένα σχοινιά από το πολύ παίξιμο, που μας "διασκεδάζει" χωρίς να του δίνουμε σημασία.

Αλήθεια, θα τα έβαζες ποτέ με κάποιον τεκμηριωμένα ηλίθιο; Δεν νομίζω. Δεν μπορείς να τον δεις εκεί χάμω να τον πατήσεις. Τόσο χαμηλά είναι το άτομο. Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην τον βρίζει, γιατί πάντα υπάρχει κάτι για να το κάνει. Τον βρίζει και νοιώθει ΑΤΟΜΙΚΗ ανάταση, νοιώθει ότι είναι κάποιος μεγάλος. Ποτέ του δεν αποτίναξε την καταπίεση από πάνω του. Ποτέ δεν έχει γευτεί την πραγματική ελευθερία. Φαίνεται ότι επικοινωνιακά γνωρίζουν άριστα να μας χειριστούν.

Όσο ο πολίτης κρατά το καθρεφτάκι του ιθαγενή (υποτιθέμενες παροχές, δανεική περιουσία) και φοβάται ότι θα το χάσει, μη γνωρίζοντας καν από ποιον, δεν πρόκειται να βγει στο δρόμο. Ποτέ ο Έλληνας δεν απέκτησε ομαδική συνείδηση. Και όταν θα τον κλέβουν χονδρά (πώληση κρατικής περιουσίας) θα είναι και μαζοχιστικά ευχαριστημένος που ουφ! έδωσε γη και ύδωρ και δεν ανήκει τίποτα πλέον στο κακό Κράτος, ξεχνώντας φυσικά ότι ήταν όλα δικά του.

Χαιρετώ
Ο αχρωμάτιστος Θοδωρής

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΗ.. Η ΕΛΛΑΔΑ.... ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... και το κκ.. ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΕΝΟΙ 'ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ"....και ΠΑΡΕΛΑΣΙΑΡΧΕΣ...

Σοφια είπε...

Μπραβο Χαρρυ

ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ "Ζ" - ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

Πολυαγαπημένε σε όλους τους Έλληνες, Χάρυ Κλυν, τα λες, τα παίζεις και τα γράφεις όσα πιστεύεις, αλλά μήπως είναι καιρός να προχωρήσουν επιτέλους οι καλλιτέχνες -και δη οι πολιτικοποιημένοι, αλλά ακομμάτιστοι πατριώτες- σε ένα παραπέρα βήμα;

Εδώ και οκτώ (8) περίπου μήνες, ο Μίκης Θεοδωράκης ίδρυσε τη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, καλώντας σε "ειρηνική επανάσταση" ΟΛΟΥΣ τους Ανεξάρτητους Έλληνες, από δεξιά ως αριστερά, εξαιρώντας σαφώς τους φασίστες και τους ρατσιστές! Αυτομάτως, δημιουργήθηκαν 100άδες ΣΠΙΘΕΣ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Ο Μίκης των Ελλήνων και όλης της Οικουμένης, καλεί σε αυτή την απίστευτα δύσκολη ιστορικά περίοδο για τη πατρίδα μας όλους μας να ενωθούμε και να δηλώσουμε έμπρακτα την εναντίωσή μας σε αυτό το σύστημα, που οδηγεί την Ελλάδα στον ...αφανισμό!

Σε αυτό το κάλεσμα δε πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς και εσύ αγαπημένε Χάρυ Κλυν; Θα μπορούσε κάποιος να "χρεώσει" οτιδήποτε στον Μίκη Θεοδωράκη και στον καθέναν για το πολυτάραχο πρόσφατο παρελθόν στη χώρα μας, ωστόσο, δε μπορεί να αμφισβητήσει τα ανιδιοτελή πατριωτικά συναισθήματα του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος στα 86 του χρόνια υψώνει ξανά το ανάστημά του μπροστά στην ελληνική Χούντα και καλεί όλους τους Έλληνες να τον πλαισιώσουν! Σε αύτή τη προσπάθεια δε πιστεύεις Χάρυ Κλυν πως μπορεί να συμπαρασταθείς, δεδομένου πως είσαι και εσύ, όπως και ο Μίκης, μία ελληνική προσωπικότητα αποδεκτή από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών και ικανή να μας αφυπνήσει και ενώσει;

Ελπίζω να μη σε κούρασα, αλλά οι προσπάθειες να βρεθούν αληθινοί πατριώτες μέσα από τον χώρο των "επιφανών" Ελλήνων, καθίστανται μέχρι στιγμής άκαρπες. Κι όμως, ιστορικά, αυτός ο χώρος ξεσήκωνε τον λαό απέναντι στον δυνάστη του... Μήπως αυτός ο χώρος ανήκει πλέον τόσο ολοκληρωτικά στον δυνάστη μας;

Πάντως σεβαστέ και αγαπημένε σε όλους μας Χάρυ Κλυν, ακόμη και ένα μήνυμα προς όλους τους Ανεξάρτητους Πολίτες θα αποτελούσε κάτι ενθαρρυντικό...

Περιμένω την απάντησή σου...

Με απεριόριστη εκτίμηση,

Χρήστος Σωτηρόπουλος
Εκπρόσωπος ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Romanos είπε...

>
>
>ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
>
> Φυσικά δεν εννοούμε την αυτοκτονία ως κυριολεξία, αλλ ούτε και ο μέγας του γέλιου Βασίλειος την εννοεί, αλλά με την δύναμη της υπερβολής εξαπολύει την οργή του που είναι και δική μας οργή, πλήν όμως φίλτατε Βασίλη, πού να βρεθούν Κολοκοτρώνηδες και Καραϊσκάκηδες, μέσα σε εκφυλισμένα κύτταρα λάτρεις της ευζωΐας και της ξαπλωτής εργασίας των Cayenn και της Ferrari
> του βολευτή που τον ενοχλέι η πρωινή προσευχή στα σχολεία, όλων αυτών που ψηφίζουν κατ΄εξακολούθηση προδότες και μετά παίρνουν ύφος ευρωπαίου που βλέπει την Ελλάδα από μακρυά και αποφαίνεται ότι είμαστε ημιάγριοι κακομαθημένοι, ενώ η ράτσα του νεοραγιά που αυτός αντιπροσωπεύει είναι η κατάρα και η διαιώνιση της προδοσίας.
>
> Να το ξαναπώ; Επανάσταση χωρίς το Σταυρικό φρόνημα της θυσίας δηλαδή χωρίς Χριστό (κι όταν λέω Χριστό, δεν εννοώ τη διοίκηση της Εκκλησίας) δεν γίνεται λίαν αγαπητέ μου Βασίλη και ξέρω ότι μέσα σου το γνωρίζεις, διότι και ευφυής αλλά κυρίως έξυπνος είσαι, γιαυτό παρατηρείς με ευκρίνεια όλους τους κοιμισμένους νεοραγιάδεες και δικαίως οργίζεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν κυβερνά την χώρα ένας ηλίθιος, ούτε 300 ηλίθιοι. Την κυβερνούν τα έξι εκατομμύρια ηλιθίων που επέλεξαν αυτούς για εκπροσώπους τους.

Δεν έκαναν κατάληψη στα έδρανα αυτοί οι 300, εμείς τους επιλέξαμε. Εμείς θεωρήσαμε πως αυτοί είναι καλύτερη λύση απο το να μην μπεί κανένας απο αυτούς στην Βουλή.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, κάνουν αυτά που κάνουν με πληρεξούσιο απο το 70% του ελληνικού λαού.

Τώρα το καταλάβαμε οτι η ψήφος είναι πληρεξούσιο; Θα υπογράφατε ένα γενικό πληρεξούσιο για οποιονδήποτε ; Για την μάνα σας, για τον αδερφό σας ;

Τί περγμαμηνές ικανότητας και αξιοπιστίας είχαν καταθέσει αυτοί οι 300 και τους το υπογράψατε ;

Αν ήταν λάθος, γιατί ετοιμάζεστε να ξανακάνετε το ίδιο στις επόμενες εκλογές ;