Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιώργος παραχωρεί την Ελλάδα στους Γερμανούς και τους Έλληνες στους δουλεμπόρους των αγορών [Γιώργο σήκω φύγε, δεν πάει άλλο]

Γράφει ο Στάθης Διομήδης

Την Τετάρτη θα αποφασιστεί ο απόλυτος εξευτελισμός των Ελλήνων από τους Ευρωπαίους δήμιους. Ο Πρωθυπουργός που έφερε σε πέρας το έργο του, να καταστρέψει την Ελλάδα και να βγάλει το απύθμενο μίσος του προς τον Ελληνικό λαό, περιχαρής πλέον, θα μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του ως ο άνθρωπος που υποδούλωσε την Ελλάδα.

Ήδη πλέον παίρνουν θέση τα κοράκια πάνω...

από τη χώρα για ξεσκίσουν τις σάρκες του λαού.

Το αποτέλεσμα του κουρέματος των ομολόγων των Ελληνικών τραπεζών θα είναι, να σταματήσουν τελείως τα δάνεια προς τις επιχειρήσεις για πολλούς μήνες με αποτέλεσμα το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την οδήγηση στην ανεργία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών. Ταυτόχρονα το ελληνικό κράτος θα ξαναδανειστεί για να κρατικοποιήσει τις τράπεζες και θα χρεώσει τον ελληνικό με δεκάδες δις ευρώ.

Εδώ θα έχει σημασία να μας πουν οι υπουργοί της υποτέλειας και ο Πρωθυπουργός της εξαθλίωσης που πήγαν τα 130 δις ευρώ εγγυήσεις στις τράπεζες. Θα πρέπει να εξηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης πως γίνεται να χρεώνεις τη χώρα με 130 δις ευρώ για τη ρευστότητα και τη σταθερότητα των τραπεζών και ταυτόχρονα να κλέβεις το μισθωτό και το συνταξιούχο. ...


Είναι γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της φτώχειας, εξ αρχής είχε επιλέξει τον εξευτελισμό των Ελλήνων, τη διάλυση της χώρας και τον οικονομικό μαρασμό.

Ταυτόχρονα στα ταμεία το κούρεμα θα επιφέρει μειώσεις των συντάξεων, αύξηση εισφορών και ουσιαστικά νέα επαχθέστερα εισπρακτικά μέτρα.

Είναι απορίας άξιον πως θα ψηφίσουν οι βουλευτές το νέο φορολογικό τον προϋπολογισμό αλλά και τη νέα σύμβαση που θα παραδίδει τα κλειδιά στους ξένους κατακτητές. Είναι επιστημονικής διερευνήσεως θέμα πως δεν υπάρχει ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από τους 154 να έχει τσίπα.

Καλά για τους βουλευτές του Σαμαρά τι να πω, αφού καταψηφίζουν επί της αρχής τα νομοσχέδια, μετά ψηφίζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων, τέτοια κοροϊδία.

Θα μου πείτε, μπορεί ο Παπανδρέου να ζητήσει να ψηφιστεί με 180 για να βάλει στον «κουβά» και τη Νέα Δημοκρατία.

Η άποψή μου είναι ότι ο Παπανδρέου διάγει της τελευταίες ημέρες του πρωθυπουργικού του βίου. Να μην πω ώρες, αλλά ημέρες. Αφού θα τελειώσει το καταστροφικό του έργο θα παραδώσει στον επόμενο δοσίλογο…

Θα μπορούσα να βάλω τίτλο σε αυτό το άρθρο «Γιώργο σήκω φύγε, δεν πάει άλλο». Όμως πρέπει να απολογηθεί ο Γιώργος αλλά και όλο το κυβερνητικό σύστημα 15 χρόνια τώρα για την κατάσταση που βρισκόμαστε.

Πουλάγανε αέρα, υποχρέωναν τα ταμεία να επενδύουν σε ελληνικά ομόλογα και τώρα ζητούν από τους γέροντες και την ψυχή τους.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερων ότι εάν αποδεχθούμε και τη νέο βιασμό της χώρας από τον Πρωθυπουργό και τους αυλικούς του είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είπε ότι οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Είμαστε υπερήφανος λαός και δεν τον ανεχόμαστε άλλο.

Εάν επιτρέψουμε στα ανδρείκελα που κυβερνούν τη χώρα να συνεχίσουν να την καταστρέφουν τότε πράγματι χρειαζόμαστε επιστημονική μελέτη.

Φθάσαμε, η προκήρυξη εκλογών, το ύψιστο Δημοκρατικό δικαίωμα, η κορωνίδα της Δημοκρατίας, η αρχή και το τέλος του Δημοκρατικό πολιτεύματος να χαρακτηρίζεται από τον Πρωθυπουργό και τους κηπουρούς του, ως καταστροφικό!!! Η κορυφαία πράξη του Δημοκρατικού πολιτεύματος το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση καταστροφικό. Εάν αυτό δεν είναι φασιστική νοοτροπία τότε τι είναι;

Κλείνοντας να αναφέρω και ένα γεγονός που δείχνει το πόσο βαθιά «δημοκρατική» είναι η κυβέρνηση. Προχθές είχε αναρτηθεί στο ΟΑΚΑ από τους φιλάθλους του ΠΑΟ ένα πανό που έγραφε: «Πολιτικοί λαμόγια, Βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων». Η χωροφυλακή όχι μόνο απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας και να κατέβει το πανό, αλλά μετά το τέλος του αγώνα έψαχνε τα αυτοκίνητα των φιλάθλων για να βρει το πανό και συνέλαβε και τους κατόχους του!!! Τέτοια Δημοκρατία. Δεν ξέρω εάν έχει σημασία ότι ο Παπουτσής είναι βάζελος και έβλεπε τον αγώνα …

Πάντως πρέπει να συγχαρώ την κυβέρνηση γιατί όχι μόνο πολιτικοποίησε τους φιλάθλους αλλά τους ένωσε κιόλας και κάθε Κυριακή σε όλα γήπεδα ακούγονται τα ίδια συνθήματα «αγάπης» προς την κυβέρνηση!

2 σχόλια:

Δημήτρης Σέρρες είπε...

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος δεν πρέπει να φύγει. Ότι έκανε το έκανε συνηδειτά εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία τόσο αυτός όσο και πέριξ αυτού. Επίσης τα ανδρίκεκα οι βουλευτές ψήφιζαν τα πάντα αρκεί να μην έχαναν το παραδάκι που ήταν και πολύ.Κυκλοφόρησε και στο ιντερνετ ότι ο ΓΑΠ για αυτό που θα έκανε στην χώρα(φτωχοποίηση των Ελλήνων και ξεπούλημα των πάντων)πήρε προμήθεια 2.500.000.000 Ευρω.
Συνεπώς θα πρέπει να συλληφθούν όλοι να δικαστούν για εσχάτη προδοσία και να δημευτούν οι περιουσίες τους.Και η τιμωρία τους θα πρέπει να είναι ο θάνατος να αλλάξει το ποινικό δίκαιο μας και να προβλεπει πραγματική θανατική ποινή. Είναι το μικρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε που δεν μπορεί να αντισταθμιστεί με την καταστροφή της ζωής και των ονείρων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των παιδιών μας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. LINK ( http://zoidosia.blogspot.com/ ) KAI ( http://elpida-politeias.gr/home )