Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται το θρίλερ στις Βρυξέλλες


27 Οκτωβρίου 02:59
Βρυξέλλες, του Νίκου Μπέλλου 

H 45λεπτη συνάντηση του Προέδρου Σαρκοζί, της Καγκελαρίου Μέρκελ, του Προέδρου της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρόμπει και της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ με τον εκπρόσωπο των τραπεζών Τσαρλς Νταλάρα για την απομείωση του ελληνικού χρέους, δεν οδηγήσε σε καμία συμφωνία, με αποτελέσματα αυτή τη στιγμή να υπάρχει αδιέξοδο.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές η κ. Μέρκελ πιέζει, εάν δεν συμφωνήσουν οι τραπεζίτες, να επιβληθεί το «κούρεμα», προκαλώντας προφανώς και «πιστωτικό γεγονός» αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.
Ευρωπαίος διπλωμάτης τόνιζε πριν από λίγη ώρα ότι οι διαβουλεύσεις μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών συνεχίζονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΑΜΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΟΛΟΙ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ. Η ΛΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.