Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Λιντζάρισαν τους Μπεγλίτη και Μαγκριώτη στη Θεσσαλονίκη- VIDEO

Λιντζάρισαν τους Μπεγλίτη και Μαγκριώτη στη Θεσσαλονίκη- VIDEO
«Θερμή» υποδοχή επεφύλαξαν το πρωί δεκάδες πολίτες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο...
 
Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. 

«Αγανακτισμένοι» και εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο σημείο ώστε να «καλωσορίσουν» τους επισήμους που θα παραστούν στη δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.

Με πανό και συνθήματα όπως «Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί», οι συγκεντρωμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των νέων δυσβάστακτων μέτρων.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μπεγλίτης τα «άκουσε» και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος, μετά το τέλος της δοξολογίας, ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.

Μάλιστα, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον Π. Μπεγλίτη «να μεταφέρει το μήνυμα αυτό του λαού της Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό».

Πηγή: Seleo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ. ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΟΡΝΕΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. LINK ( http://zoidosia.blogspot.com/ ) KAI ( http://elpida-politeias.gr/home )