Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Δεν χαιρετάνε… μουτζώνουν


Έπεσε το κάστρο του δικομματισμού…Για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ βλέπει τη σκόνη του ΚΚΕ! Ο κόσμος πλέον είναι απογοητευμένος, πιο δύσπιστος από ποτέ και το δείχνει απαντώντας τους με την ανοιχτή παλάμη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB το ΠΑΣΟΚ μεταξύ των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον τρίτο κόμμα.

Στην Αθήνα όπου κατοικεί το 30% του πληθυσμού της χώρας το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται να συγκεντρώνει 10,1% των ψηφοφόρων και να κατατάσσεται στην τρίτη θέση, καθώς το ΚΚΕ με 10,3% περνά δεύτερο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ με 9,6% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,1%.

Η κοινωνία έπαψε πλέον να έχει μνήμη χρυσόψαρου γεγονός που καταγράφεται… Αυτοί όμως δεν καταλαβαίνουν τίποτα, μόλις αντιληφθούν ότι θίγονται τα συμφέροντά τους, με την επίφαση...
της ιδεολογίας και της ανιδιοτέλειας ξεκινούν την προπαγάνδα… Ζούμε δύσκολες στιγμές, η χώρα μας πρέπει να πάρει την νέα δανειακή σύμβαση, άλλες φορές επικαλούνται την ενότητα που πρέπει να έχουμε ως κοινωνία και δεν ξέρω τι άλλο, για να κάνουν ότι δεν ακούν.

Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έχουμε και τον προβληματισμένο ΓΑΠ, ο οποίος δεν «ξέρει» αν θέλει να φύγει!!! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι αυτός έχει κολλήσει στην καρέκλα της εξουσίας χωρίς να έχει καταλάβει ότι είναι πολιτικό «πτώμα» και τρέχει σε συναντήσεις από δω και από εκεί ενώ εκφράζει και την στήριξη του στον Λουκάκο.

Όσο για τον Αντωνάκη μόνο τις κορώνες του ακούμε και από τηγανίτα τίποτα…Μέσα στις χρονιάρες μέρες βιώνουμε «αντιδικίες» μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ που μπήκε στο παιχνίδι από το παράθυρο!!!

Και εμείς το μόνο που μπορούμε να αναμένουμε είναι το «κούρεμα» των επικουρικών συντάξεων, καθώς και «κούρεμα» των ιδιωτών Κατόχων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου με τον τίτλο PSI που έτσι και αποτύχει, θα μας… γα..σουν!!!

Μήπως ήρθε η ώρα η δυσαρέσκεια να μην εκφράζεται μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην πράξη στέλνοντας τους όλους για κούρεμα και γιατί όχι και για χαλάουα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Κλύν, δεν σας γνωρίζω προσωπικά, δεν έτυχε, σας γνωρίζω όμως απο την καλλιτεχνική σας πορεία όλα αυτά τα χρόνια και απο μερικά δημοσιεύματα-συνεντεύξεις που είχατε δώσει καιρό πρίν για την ζωή σας. Παιδί ήμουνα θυμάμαι σαν χτες, τις κασσέτες σας (δεν υπήρχαν CD τότε) που παράνομα κυκλοφορούσαν από χέρι σε χέρι στις Λαικές της γειτονιάς, με τον φόβο πάντοτε του άγρυπνου ματιού της εξουσίας επειδή το καθεστώς σας θεωρούσε επικίνδυνο για αυτά που πρεσβεύατε και στοχοποιούσατε. Πέρασαν χρόνια από τότε και σείς δεν σταματήσατε να λέτε και να εκφράζεται αυτά ακριβώς που λέγατε και πρεβεύατε πολλά χρόνια πρίν, ίδιος, αγνός, με το ίδιο πνεύμα και ορμή. Σας εύχομαι να είστε καλά, γιατί ένα μπράβο μόνο δεν αρκεί για έναν ιδεολόγο και αγωνιστή της δικής σας κλίμακας. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ.