Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Το κύκνειο άσμα του ΠΑΣΟΚ, σε ενορχήστρωση ΓΑΠ, ερμήνευσε ο Μπενύτο…

Γράφει ο Μαγια
Το κύκνειο άσμα κυριολεκτικά, σημαίνει το τελευταίο τραγούδι του κύκνου πριν το θάνατό του. Μεταφορικά υποδηλώνει την "αποχώρηση" ενός ατόμου από την ενεργό δράση. Το κύκνειο άσμα του ΠΑΣΟΚ, σε ενορχήστρωση ΓΑΠ, ερμήνευσε στην Εθνική Συνδιάσκεψη ο Μπενύτο. Τίτλος; «Το (μ)ΠΑ(τ)ΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤό».

«Γεγονός» της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ ήταν το γιαούρτι που δέχθηκε ο Βενιζέλος από έναν απελπισμένο συνταξιούχο, ο οποίος απομακρύνθηκε με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο. Το 2007 είχε δεχθεί τον περίφημο φραπέ…

Παραληρηματικός ο λόγος του Γιώργου Παπανδρέου. Θύμιζε το δημοτικό άσμα «τρία πουλάκια κάθονταν». Ωσπου στο βήμα ανέβηκε ο διάδοχος. Ο αυθεντικός εκφραστής της μετάλλαξης του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ σε νεοδεξιό μόρφωμα, για να θριαμβολογήσει για την «ελεγχόμενη χρεοκοπία», για τη φρίκη δίχως τέλος. Να βαπτίσει στη νεοφιλελεύθερη κομματική κολυμβήθρα σωτηρία της Ελλάδας, την οικονομική και πολιτική κατοχή της από τα κοράκια και τους γύπες του διεθνούς κεφαλαίου!

«Να μετατρέψουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ σε ένα γνήσια λαϊκό και πατριωτικό κίνημα», είπε, δίχως αιδώ, ο Μπενύτο, την ίδια ώρα που εκλαμβάνει το λαό σαν «πιστωτικό υπόλοιπο».

Η πρόσκληση συστράτευσης που απηύθυνε «σε όλους αυτούς που θα έπρεπε να είναι μαζί μας», φωτογραφίζοντας τους διαγραμμένους, που αντιστάθηκαν στην υποτέλεια της χώρας και την εξαθλίωση του λαού, δείχνει πως η αμετροέπεια και αλαζονεία του νέου αρχηγού, δεν μπορούν να συγκαλύψουν τον τρόμο του για μονοψήφιο ποσοστό στις εκλογές.

Προφανώς, η Κατσέλη, έχει γίνει ο εφιάλτης του!…

http://bit.ly/xdEA7W

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...........
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 3%

Ανώνυμος είπε...

Άς ψηφίσουμε όλοι μικρά ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ κόμματα,
Μην πετάτε την ψήφο σας, στα δύο μεγάλα κόμματα.
Άς τους επιστρέψουμε τον φόβο και την ανασφάλεια,
που μας χάρισαν απλόχερα.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι Έλληνες δεν βάζουμς μυαλό , και το αποδεικνύουμε συνεχώς . Όταν μετά απο δύο χρόνια στυγνής τρομοκρατίας μέσω του πανηλιθιότατου γώγου , όταν μετά απο ένα δεκάμηνο αφόρητης μπουρδουλογίας ,και δακτυλοκουνήματος του μπουρδολόγου-σκατολόγου συνταγματολόγου-εθνοσωτήρα βουβουζέλου (με το παρανοϊκό βλέμμα) αντί να τους πάρουμε με τις πέτρες και να μη μπορούν να σταθούν πουθενά , αυτοί οι τρισάθλιοι hommus pasokoskilous τους χειροκροτούν και περιμένουν ότι θα ξανακυβερνήσουν . Και καλά κάνουν γιατί με τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΟ δυστυχώς θα επανακάμψουν και τότε είναι που το χάσαμε τελείως το παιχνίδι . ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί λένε κάτι πολύ σοφό: "Αν με ξεγελάσεις μία φορά, είναι ντροπή σου ...Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, είναι ντροπή μου".