Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Αναγνώστης αναφέρει "Ντροπή μας Έλληνες"!

Καλησπέρα κάθομαι και βλέπω την συμμετοχή στην ψηφοφορία του Μπένι και σταυροκοπιέμαι. Βλέπω φάτσες γερόντων σε σάιτ και νομίζω πως δεν γίνεται αλλού ζω εγώ.
Ο σύντροφος που με τους άλλους μας διέλυσαν σαν έθνος - χώρα, που μας πήραν την αξιοπρέπεια να έχει τέτοια αποδοχή και τα γερόντια να τρέχουν σαν σκυλιά να γλύψουν τις πληγές τους. Διαβάζω σε σάιτ για ποσοστά 27-30% στις εκλογές με άλλο τόσο της ΝΔ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα ανθρωποειδή! Τέλος λοιπόν για μένα, κάνω το καθήκον μου με την ψήφο μου στις εκλογές και φεύγω με την οικογένεια στο εξωτερικό, καλύτερα εκεί υπηρέτης με αξιοπρεπή μισθό παρά εδώ υπηρέτης με ψίχουλα. Άστε που εδώ ο αέρας θα βρωμάει από τα γερόντια που θα πεθαίνουν και θα φουσκώνουν στους δρόμους όπως στην κατοχή. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και έζησαν κατοχή, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ γιατί δεν έφτιαξαν τίποτε υγιές σε αυτή την χώρα, βολεύτηκαν με ψίχουλα και τώρα στο τελείωμα της ζωής τους ξανά δολοφονούν την χώρα και τους νέους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.
Αναγνώστης

http://bit.ly/zHC7zo

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το προβλημα (εκτος απο τους βολεμενους) ειναι οτι οι πιο πολλοι απο αυτους (μη εχοντας ουδετερη πληροφορηση μεσω ιντερνετ) και υφισταμενοι καθημερινη πλυση εγκεφαλου απο τα προπαγανδιστικα ΜΜΕ, δεν εχουν το γνωθι σ αυτον, τι εγκλημα διαπραττουν. Η μονη ελπιδα ειναι να γινει επι τοπου ενημερωση με εγγραφες αποδειξεις και επιχειρηματα που υπερβαινουν την κομματικη πολωση. Δεν ειναι ανθελληνες οι παπουδες. Θυματα ειναι!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οσο για το συλλογισμο σου........ κι εγω ντρεπομαι
Αλλα μη ξεχνας οτι Ελληνες ειμαστε κι εμεις.
Και οπως ειπε ενας μεγαλος πατριωτης
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Συγκάτοικος είπε...

Δεν είναι θύματα φίλε, ΠΑΣΟΚΟΠΗΘΙΚΟΙ είναι, ένα νέο έμβιο ον της τελευταίας τριακονταετίας, ανθεκτικό στο βρίσιμο, φτύσιμο κ.λ.π

Delta είπε...

Δεν ειναι θυματα γνωριζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι κανουν. Και σταματηστε πλεον για τα MME.Εμεις γιατι ΔΕΝ επηρεαζομεθα απο τα ΜΜΕ? Οι κωλογεροι τα παιρνουν και γλυφουν τα σκατα του Τουρκογλου-Βενιζελου. Οσο για 150 ευρω, σας εχουν γελασει. Οσους γνωριζω εγω κυμαινονται απο 1600 εως 2400 ευρω. Ξυπνηστε συνελληνες. Εν τω μεταξυ εψηφισαν κρυφα περιπου 200 χιλ λαθροισλαμιστες.

Η χωρα χρειαζεται εμας δυναμικους να τσακισουμε τον πασοκοναζισμο

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω νά αντικαταστήσουμε τήν εθνική μας βρισιά τό "μαλάκας" μέ τήν λέξη "πασοκσής".
Άν καί είναι πολύ βαρύτερο από τό "μαλάκας".