Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΑΓΩΣΕ Η ΤΣΙΜΙΝΙΕΡΑ...

Η ΕΙΔΗΣΗ
«Έναν θερμό υποστηρικτή για την περιβόητη δήλωση υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας βρήκε ο Θόδωρος Πάγκαλος στο πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα.
«Πάγωσε η τσιμινιέρα» χθες το πρωί, όταν ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής είπε ότι συμφωνεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, που τάχθηκε με προκλητικές δηλώσεις του σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό υπέρ της εκχώρησης της κυριαρχίας της Ελλάδας.
Την ώρα που ο ελληνικός λαός άκουγε με ανατριχίλα τον κ. Πάγκαλο να ζητάει, στο όνομα ενός απροσδιόριστου «ευρωπαϊκού φεντεραλισμού», από τους ξένους να μειώσουν την εθνική μας κυριαρχία, έβλεπε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παντελή Καψή και τον σύζυγο της πρώην υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ να εμφανίζονται ως αυτόκλητοι συνήγοροί του και να λένε ότι είχε δίκιο. Μιλώντας αυτή τη φορά σε ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Νταλάρας δήλωσε ότι «πρέπει να συμφωνήσει με τον κ. Πάγκαλο»
ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ… ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...







3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι λυπηρό ένας ανθρωπος που είχε ταυτιστεί με την Μικρά Ασία και την Κύπρο,που έβγαζε ενα Δημοκρατικό και Πατριωτικό προφίλ να προδίδει την χώρα του έτσι τόσο εύκολα και για λίγα(ή πολλα δεν έχει σημασία)χρήματα.
ΥΓ.κε Τριανταφυλλίδη φαντάζεστε καθόλου τη στιγμή που βλέπει αυτο το βίντεο ο-κατα τα άλλα δικαιωμένος- Τζίμης Πανούσης;φαντάζομε οτι αν ειναι στο κρεβάτι τα χέρια τα έχει μέσα απο την κουβέρτα!!!!!

Κωνσταντίνος Ν. Αθανασιάδης είπε...

Ο Πάγκαλος σε ποια γενεαλογικά εξάσκηση τις γλίτσας του τσομπάνου (προσέξτε στο (1+30") κατά συρροή και στη συνεχεια φλογεράτα στιρήζει ΚΑΙ επικαλείται πατρογωνικά δικαιώματα επί βοσκοτόπων? ΓΙΑΤΙ δεν αποποιήτε της ΚΑΤΟΧΗΣ των, ΟΠΩΣ αυτό προσδιορίζει το έγγραφο του Φραγκιουδάκη?

Ποιον θα πείσει ΟΤΙ ΚΑΙ τα δικά του συμφέροντα δια της ΣΙΩΠΗΣ του συμβάλανε στο σκανδαλο της Μ.Μ. Λαύρας στη Σκύρο, συνεπικουρώντας το δικηγόρο της Μονής, με επακόλουθω αγιάσουν 7,5 δις εις βάρος του δημοσίου χρέους?

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι ήταν οι ξεπουλητάδες,
Άν το γιαούρτωμα είναι μία κάποια εκτόνωση,
άλλοι έπρεπε να γιαουρτωθούν.

Τέλος πάντων.
Τουλάχιστον προτιμάτε το Ελληνικό Γιαούρτι.
Μήν έχουμε εξαγωγή συναλλάγματος,
και για το γιαούρτωμα.