Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ




Ψιλοχεσμένοι στα γραφεία του κόμματος των χαζών στη Συγγρού με την αλματώδη άνοδο των «ανεξάρτητων Ελλήνων» στη Β’ Αθηνών που ξεπερνάει το 10%! Η μνημονιακή ΝΔ είναι κοντά στο 14% με τάση πτωτική  κι από δίπλα τα συνεταιράκια του ΠΑΣΟΚ κοντά στο 10%... Τουτέστιν Βάσε όρυζα
Τα απαξιωτικά επίθετα δίνουν και παίρνουν για τον Καμένο ο οποίος καθώς φαίνεται τους παίρνει την μπουκιά από το στόμα…
Δείτε πιο κάτω τα αποτελέσματα της αληθινής (μυστικής)  δημοσκόπησης για τις εκλογές του 2012 (γνωστή σε όλα τα κόμματα) όπου δεύτερο κόμμα είναι το ΚΚΕ με μικρή διάφορα από την ΝΔ και όπου φαίνεται ότι ο δικομματισμός μας αποχαιρέτησε:
ΝΔ 19%
ΚΚΕ 17,5%
Σύριζα 13%
ΠΑΣΟΚ 8%
Ελεύθεροι Έλληνες 8%
Δημαράς 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4%
χρυσή αυγή 4%
Λάος 3,5%
οικολόγοι 3,5%
Μπακογιανη 1%
ανταρσία 1%
ΛΕΥΚΟ 12%

8 σχόλια:

Ψόφησε ο Παπαγάλος είπε...

Μακάρι ναναι αληθεια, να γλυτωσουμε απο αυτους τους βρυκόλακες

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δέν είναι δημοσκόπηση.
Αυτή είναι καυλοσκόπηση.
Τέτοια ευχαρίστηση.

Ανώνυμος είπε...

Τείνω να το πιστέψω, αν και ο Χαρρυ δεν μας δίνει την πηγή (είναι προσωπική πληροφόρηση λοιπόν; ένας λόγος παραπάνω για να το πιστέψουμε).

Ο λόγος που το πιστεύω εγώ είναι ο εξής: Όπως έγραψε το Παρόν την προηγούμενη Κυριακή, επτά στους δέκα αρνούνται να απαντήσουν στις δημοσκοπήσεις. Λογικό είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ να έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό εκπεφρασμένων προτιμήσεων, μια που κρατούν όλο το παλιό κοινό τους και έχουν και αρκετό καινούργιο. Η ΝΔ από κεκτημένη ταχύτητα - δύναμη της αδράνειας κρατάει ακόμη κάποιους παλιούς δεξιούς που θα την ψηφίσουν (και σε αυτές τις εκλογές, ίσως για τελευταία φορά) ό,τι κι αν γίνει. Όμως οι περισσότεροι τής έχουν φύγει. Το ΠΑΣΟΚ ίσως να ψηφιστεί από ανθρώπους που δεν τολμούν να πουν σε τηλεφωνική δημοσκόπηση ότι θα το ψηφίσουν, ίσως και όχι.

Με δεδομένο ότι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, με βάση τη μαρτυρία του Παρόν, πιστεύω:

α) ότι αυτοί που δεν θα πουν τηλεφωνικά τι θα ψηφίσουν είναι σε μεγάλο ποσοστό νέοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

β) ότι τα "λοιπά" κόμματα, τύπου Κυνηγών, Πειρατών κλπ. θα προτιμηθούν από πολύ κόσμο που θα δει τις εκλογές ως χαβαλέ-τιμωρία των μεγάλων κομμάτων

γ) ότι, με δεδομένη την κατάρρευση των πελατειακών σχέσεων λόγω Μνημονίου, ο πολύς κόσμος δεν έχει λόγο να επιστρέψει στα δύο μεγάλα κόμματα.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι τα ευρήματα της δημοσκόπησης που μας δίνει ο Χάρρυ αποτελούν μεν φωτογραφία της στιγμής, αλλά δεν θα επιβεβαιωθούν στην κάλπη, όπου οι εκπλήξεις θα είναι τεράστιες. Πρόκειται για εκλογές που κανένας δεν θα μπορέσει να προβλέψει.

Το μόνο θετικό είναι ότι η ΝΔ πέταξε τη μάσκα πριν από τις εκλογές. Σκέφτεστε να την είχαμε ψηφίσει και να αποκαλύπτονταν μετά ο Σαμαράς;;;!

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ "ΤΩΡΑ"

ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ANTIMNHMONIAKO METΩΠO KATΩ AΠO TO IΔIO ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ


ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΟΘΕΙΑΣ

Delta είπε...

Προσοχη στην πρωιμη χαρα [ετσι χαιρομαστε οταν ειχε πρωτοεκλεγει ο εβραιοσιωνιστης μινεικο το 81].
Το σταλιικο κκε και ο συριζα ΔΕΝ ειναι της εμπιστοσυνης. Ειναι και οι δυο λαθρολατρεις και ισλαμοχρηματοδοτουμενοι. Θα Ελληνοποιησουν 4 εκατομμυρια τουρκογυφτους. Θελει τεραστια προσοχη τωρα. Χρειαζομαστε "καθαρους" υποψηφιους, τα παιδια της γειτονιας πχ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ....

archaeopteryx είπε...

Το κλειδί είναι "αντιμμνημονιακό μέτωπο". Οι διχασμοί και οι διχόνοιες "αριστερών"-"δεξιών" είναι του παρελθόντος, ή αναφέρονται σε μοντέλα διαχείρισης. Εδώ δεν θα εχουμε να φάμε, δεν μιλάμε για ψυχροπολεμικά κατάλοιπα. Αν 2-3 αντιμνημομιακοί τα βρουνε... (ετοιμαζόμουν να πω κάτι θετικό, αλλά μάλλον δεν θα γίνουν εκλογές)

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικο αρθρο..
Αξιζει να το διαδωσετε ............
Το διαδίκτυο ως πεδίο μάχης

http://logioshermes.blogspot.de/2012/04/blog-post_4871.html

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα εάν: 1) Τα δύο δωσίλογα κόμματα της συγκυβέρνησης δεν συγκεντρώσουν αθροιστικά την δεδηλωμένη. 2) Το Καρατζαφεριό, το Μητσοτακέικο, και οι μισάνθρωποι της χρυσής αυγής μείνουν εκτός Βουλής. 3) Τα αντιμνημονιακά κόμματα κατορθώσουν να συνενοηθούν σχηματίζοντας κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα στείλει στο σκαμνί τους προδότες που παρέδωσαν την χώρα στούς τοκογλύφους, και καταργήσουν άμεσα τα μνημόνια. Χειρότερα από αυτό που ζούμε και πού θα ζήσουμε μέσα στο χρεόγραφο (ευρώ) που στο τέλος θα υποτιμηθεί για εμάς και κάποιους άλλους ευρωπαίους (πορτογάλους, ισπανούς ...) εκτός ελέγχου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μία δύσκολη πορεία και την απόλυτη καταστροφή, όπως το έθεσε πρό μηνός ο δωσίλογος Βενιζέλος ακριβώς αντεστραμένα. Η παραμονή στο χρεόγραφο είναι το τέλος μας! Εάν δεν μπορείς για οποιοδήποτε λόγο να τους μαυρίσεις στις εκλογές, τουλάχιστον κάνε το ελάχιστο και μην πάς στην κάλπη. Άφησε να πάνε όσοι θα ψηφίσουν αντιμνημονιακά! Ακόμα και έτσι θα έχεις κάνει το χρέος σου προς την πατρίδα που τώρα μας έχει πράγματι ανάγκη.