Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΤΟ «ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ»... ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!



Διαβάστε και κόψτε φλέβες... Να πως αντιλαμβάνεται το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αντώνη Σαμαρά ο επικεφαλής της ομάδας διαχειριστών, συντελεστών, αρθρογράφων και σχολιογράφων του «antinews», αποκρουστικού φαντάσματος του ιστορικού «ΑΝΤΙ» (Δεν μπορεί παρά να τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Χ. Παπουτσάκη): «Αυτό το «κόμμα των νοικοκυραίων» είναι σήμερα ο συνεκτικός ιστός του «κόμματος Ελλάδα» με πολιτικό εκφραστή του τον Αντώνη Σαμαρά.  Αυτό το κόμμα των νοικοκυραίων και των φρονίμων, το κόμμα των ανιδιοτελών πατριωτών θα αναλάβει να αναζωογονήσει την Ελλάδα, μετεξελισσόμενο στη νέα εποχή»
Διαβάζοντας  το απόσταγμα της πολιτικής σου εκτίμησης αγαπητέ factorX, που θα το ζήλευε ακόμα και ο καλλίτερος των ευθυμογράφων, σκέφτηκα να παραθέσω, χιουμοριστικώ τω τρόπω, τις παρατηρήσεις μου, αλλά εκ των υστέρων αναθεώρησα, μια και κατανόησα ότι δύσκολα θα μπορούσα να συναγωνιστώ το ευτράπελο της αναρτήσεώς σου!


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς είναι 8 αυγά τουρκίας και από αλανιάρα κότα, όχι 3 όπως λες αμόρφωτε βλάξ! Ομως τελικά ποιόν υποστηρίζεις;

Δημήτρης

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από πάνω λακέ, ποιον υποστηρίζεις; Ο Χάρης σου φταίει ζώων ή τα παίρνεις από τον Σαμαρά και εσύ;
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΟ ANTINEWS ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΟΧΙ ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΓΚΕΓΚΕ;;;;

Ανώνυμος είπε...

μηπως εχουν παρει τιποτε παραισθησιογονα χαπια αυτοι που πιστευουν οτι ο οσφυοκαμπτης που ψηφισε το δευτερο μνημονιο και δηλωσε με την υπογραφη του οτι θα το αποπερατωσει, θα κανει κατι αλλο μετα τις εκλογες?

Η για κρετινισμο η για συμπροδωσια προκειται.
Γιατι οταν για τριακοντα αργυρια συμβαλλετε στον αφανισμο της χωρας δεν ειστε τιποτε αλλο.
Αν μετανιωσετε ποτε το λαθος σας και πατε να κρεμαστητε θα ναι πλεον αργα.
ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Απορώ. Γιατί τέτοιο κόλλημα με το antinews το διαχειριστή του και τον Σαμαρά?
Τί προβοκατόρικες αναρτήσεις είναι αυτές κ. Κλύνν?
Γιατί τόσο μίσος?

Ανώνυμος είπε...

Ρε FaxtorX παραπάνω, ψάξε για καμιά νέα δουλειά, σε λίγο θα είσαι άνεργος και ο Σαμαράς θα είναι πρώιν αρχηγός. Αντε ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Απορώ. Γιατί τέτοιο κόλλημα με το antinews το διαχειριστή του και τον Σαμαρά?
Τί προβοκατόρικες αναρτήσεις είναι αυτές κ. Κλύνν?
Γιατί τόσο μίσος?

Δευτέρα, Απρίλιος 16, 2012

Να απαντήσω εγώ?
Γιατί το antinews μοιάζει με το σκατά, που παρά του ότι έχεις τραβήξει το καζανάκι, αυτά κάνουν γύρω - γύρω την λεκάνη και δεν εξαφανίζονται, κάνοντας την δική τους αντίσταση.
Γι' αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Στο antinews υπάρχουν πλέον μόνο οι Ταλιμπάν του Σαμαρά που με πολλαπλούς λογαριασμούς και φασιστική λογοκρισία θέλουν να δώσουν σε όποιον ατυχή δεξιό μπαίνει εκεί μέσα ένα αίσθημα "αισιοδοξίας" για τις εκλογές και να εξαργυρώσουν μετεκλογικά τις υπηρεσίες τους με κάποιες θέσεις στο κόμμα ή ίσως στο κράτος.

Ανώνυμος είπε...

@ Δημήτρης και εμείς 3 λέμε μαλάκα μου έχεις κάνα πρόβλημα;Άντε ρούφα το αυγό σου ανόητε!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, τι δεν ψηφίζουμε, ξέρουμε. Τι ψηφίζουμε, ξέρουμε ;

Ανώνυμος είπε...

κουφαλες νεοδημοκρατες θα τσουξετε..θελετε και κουβεντα,παλιογιδια..οξω απο την παραγκα!!

manesis giannis είπε...

οταν τα σχολια σας ειναι ανωνυμα μαλλον κατι φοβαστε..μηπως θα σας αναγνωρισουν απο καποια τοπικη οργανωση??χαρυ ο κοσμος συμπεριλαμβανομενου και εμενα ψαχνουν μια προταση να ακολουθησουν να συμφωνησουν.δυστυχως στην ελληνικη πραγματικοτητα η μονη διεξοδος ειναι καποιο κομμα εκτος των 2 ¨΄μεγαλων', της χρυσης αυγης, της ντορας, του καμενου, του λαος, του παρατριχα, της νεας δεξαμενης του πασοκ,....αρα τι μενει?η παπαρηγα η οποια εχει μεινει 60 χρονια πισω.οποτε τι???το λιγοτερο εντος ξενων συμφεροντων???

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια είναι ανώνυμα για νομίζουν ότι έχουμε χουντα. Λες και δέν μπορούν να βρουν ποιός το έγραψε αν θελουν. Τι κότες πραγματικά ε?

Ανώνυμος είπε...

Κε Κλυνν,δεν χρειάζεται τόση εμμονή με το αντινιούζ.Στο τέλος,αν μη τι άλλο,οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις για σας.Όπως διαπιστώνει όποιος το επισκέπτεται τελευταία είναι η σκιά του παλιού.Ελάχιστοι από τους παλιούς σχολιαστές,πολλοί νέοι που "τυχαία" επαναλαμβάνονται.Οι δε διαχειριστές,υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας "κόβουν" αβέρτα,και χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα,ή αν δεν κόβουν χρησιμοποιούν άλλα ψευδώνυμα για να επιτεθούν σε κάποιο δυσάρεστο σχόλιο.Οι άνθρωποι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία καλυπτόμενοι πίσω από μια επίφαση δημοκρατικότητας,την οποία αναιρούν στην πράξη και μάλιστα άγαρμπα.Δεν είμαστε λοιπόν ηλίθιοι Κε Κλυνν.Όσο όμως με ενοχλεί η κατάντια αυτού του ,κάποτε αξιόλογου,σάιτ άλλο τόσο με ενοχλεί και η δική σας μονότονη επίθεση σ'αυτό και μάλιστα με τέτοιο ύφος γραφής.Δεν σας τιμά καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον τελευταίο σχολιαστή: Μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία του Χάρρυ Κλύνν, γιατί κι εγώ πίστεψα ανιδιοτελώς στο Σαμαρά, όπως και ο Χάρρυ, και τώρα έρχομαι και βλέπω ποιον υποστήριζα. Όπως και ο Χάρρυ, έτσι κι εγώ νιώθω το λιγότερο προδομένος. Το ίδιο προδομένος νιώθω και από το antinews. Ήταν μια σελίδα που πολλοί από εμάς εμπιστευτήκαμε για την ενημέρωσή μας και είχε δημιουργήσει ένα είδος κινήματος όχι μόνον σε επίπεδο ευρύτερης πολιτικής, αλλά και ενδονεοδημοκρατικά. Πολλοί συμβάλλαμε και με σχόλια, αυξάνοντας την ηθική αξιοπιστία του μέσου με τη δική μας ανιδιοτέλη πίστη στον αγώνα που διεξαγόταν. Δυστυχώς ο αγώνας αυτός, αν υποθέσουμε ότι ήταν ειλικρινής (που μπορεί και να μην ήταν), παρεξετράπη σε μια άνευ προηγουμένου προσωπική υποστήριξη προς τον Σαμαρά, έναν ηλεκτρονικό Αυριανισμό χωρίς τέλος, που έχει σαφή φασιστικά-σταλινικά χαρακτηριστικά. Όταν π.χ. πρέπει να αυτολογοκριθείς για να "περάσει" κάποιο σχόλιο, τότε στην ουσία το antinews επιδιώκει (χρησιμοποιώντας κομμουνιστικές μεθόδους, μια που ο ιδρυτής του ήταν της ΚΝΕ) να σου διαπλάσει τη συνείδηση μέσω της δικής σου συνδρομής. Να σε κάνει να λοβοτομηθείς από μόνος σου. Όλα αυτά, βασιζόμενο πάνω στην ηθική αξιοπιστία που πολλοί άνθρωποι έδωσαν στο antinews από τότε που δημιουργήθηκε.

Λογικό είναι λοιπόν τώρα να επικατεί οργή από όσους βλέπουν ότι χρησιμοποιήθηκαν για να υποστηριχθεί η προδοσία της χώρας από τον Σαμαρά και να γίνοντας άθελά τους πρώην υποστηρικτές ενός προδότη πολιτικού και ενός προδοτικού μέσου προπαγάνδας (δεν είναι μέσο ενημέρωσης, καμία σχέση).

Κατανοητή, λοιπόν, η οργή του Χάρρυ και όχι μόνον κατανοητή: και πολύ χρήσιμη. Πρέπει ο άθλιος ρόλος αυτού του μέσου να ξεσκεπαστεί και να καταγγελθεί σε όσους τυχόν ακόμη τρώνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμο πιο πάνω
Συμφωνώ.Ακριβώς τα ίδια νοιώθω και εγώ τόσο για τον Σαμαρά όσο και για το αντινιούζ.Όποτε έκανα οποιαδήποτε κριτική ανήκα ή στον σύριζα ή τώρα τελευταία στον Καμμένο.Αλλού είναι η διαφωνία μου.Δεν χρειάζονται τέτοιου είδους επιθέσεις.Ξεφτυλίζονται από μόνοι τους,οι επιθέσεις τους προσδίδουν αξία αποδυναμώνοντας ταυτόχρονα όποιον τις κάνει.Πολιτικά επιχειρήματα αρκούν και περισσεύουν.Και αν θεωρήσουμε ότι σε τέτοιες σελίδες μπαίνουν σκεπτόμενοι άνθρωποι,κανείς δεν μπορεί να τους πουλήσει πια φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Για του λόγου το αληθές,οι παλιοί καλοί σχολιαστές είναι άφαντοι.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς είναι απολύτως έτσι τα πράγματα με το antinews, όπως τα περιγράφουν οι συνάδελφοι ανώνυμοι πιο πάνω... Η λογοκρισία, η διαστρέβλωση και η πώρωση έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν του. Είμαι και εγώ "παλιός" σχολιαστής που πλέον ούτε θέλω αλλά και ούτε μπορώ να αφήσω σχόλιο.
Το γεγονός της βαθιάς εμπλοκής που ΠΖ με πολλά σκοτεινά σημεία και οργανώσεις, την εμπλοκή του Φαήλου με τον Ρόντος κλπ, από κει που τα κορόιδευα άρχισα να τα βλέπω πλέον με άλλο μάτι...