Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ... ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!



Η «περίπτωση Τσοχατζόπουλου» αποτελεί το αποκορύφωμα της ξευτίλας του νόθου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης. Δηλαδή μόνο ο Άκης ήξερε και κανένας άλλος; Εν τειαύτη περιπτώσει κάθε κρατικός αξιωματούχος μπορεί να κλέβει χωρίς να φοβάται ότι κάποιος μπορεί να τον ανακαλύψει... Εάν πάλι κάποιος ήξερε γιατί δε μιλούσε; Μήπως πάλι το γνώριζαν οι πάντες και το θεωρούσαν κάτι το φυσιολογικό;
Γάντι ταιριάζει σ’ αυτή την περίπτωση η γνωστή ιαχή των γηπέδων. «ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ... ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ!» Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση για χρόνια ολόκληρα  άλλος γ@#&%$! Και άλλος πλήρωνε!  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το μπουρδέλο δεν είναι όπως θέλεις να πιστεύεις αγαπητέ Χάρρυ. Το μπουρδέλο έχει κανόνες που αν δεν εφαρμοστούν σε πετάνε έξω.
Αν πάει κάποιος να κάνει κάποια "αταξία" η κυρία των γενικών καθηκόντων θα τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω.
Ούτε μπουρδέλο δεν είμαστε. Βρες άλλο χαρακτηρισμό.

Κόμπρα Σέρρες είπε...

Αυτοί οι γαμημένοι εννοώ τα δυο μεγάλα κόμματα, μαζί και η αριστερά που έκλεινε και αυτή το μάτι άλλοτε με τις δογματικές παπαριές της και άλλοτε με την ισοπέδωση των πάντων φτάσανε ΄την πατρίδα μας, αυτήν την όμορφη γωνιά του πλανήτη την πολύ πλούσια στα πάντα από υπέδαφος μέχρι τον αέρα, να είναι περίγελος του κάθε μαλάκα ανά τον πλανήτη και εμάς τους Έλληνες υπό διωγμό.ΡΕ πουσταριά έρχεται όμως η ώρα σας πρώτα με τις εκλογές και μετά μια επιχείρηση ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, φυλακές και δήμευση περιουσιών. ¨εχουμε ξεπεράσει πλέον τον φόβο ρε καριόλες και θα το κάνουμε μπουρδέλο μόνοι μας, θα σας γαμήσουμε χωρίς σάλιο γαμημένοι.
Και να μην ξεχάσω να ρωτήσω γιατί ο ΓΑΠ δεν συνελήφθη και δεν προφυλακίστηκε ακόμη;

Admin είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ επιτρέψτε μου για να συμπληρώσω τα παραπάνω να σας καταθέσω και τις δικές μου σκέψεις!

Το στημένο σκηνικό της ... κάθαρσης!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr
www.prevenios.com

Κάποιοι με χαρακτήρισαν υπερβολικό για την άποψη μου ότι όλο αυτό το σκηνικό με την προφυλάκιση του κ. Τσοχατζόπουλου είναι στημένο και προσυμφωνημένο ακόμα και με τον ίδιο (για να μη τα χάσει όλα) μπροστά στο φόβο του δικομματισμού αλλά και των δανειστών μας μήπως επικρατήσουν αντιμνημονιακές δυνάμεις στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαίου!
Πέρα από την “λεκτική” τρομοκρατία (εδώ και καιρό στα χουντοκάναλα τους) περί του κινδύνου ακυβερνησίας και χρεοκοπίας αν δεν ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ξαφνικά ανακάλυψαν αυτό που ξέραμε και λέγαμε όλοι εδώ και χρόνια δηλ. ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος τα “πήρε” κάτω από το τραπέζι προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στις διάφορες προμήθειες των ενόπλων δυνάμεων!
Θα μου πείτε γιατί διάλεξαν τον Τσοχατζόπουλο και όχι κάποιον άλλον; Τον διάλεξαν γιατί αυτός (λόγω γεροντοκαψούρας) εκτέθηκε με τον χλιδάτο γάμο του στο Παρίσι πριν λίγα χρόνια αλλά και με τις προκλητικές αγορές ακινήτων που έκανε. Έτσι τον έβγαλαν στην “σέντρα” προσωρινά, για να μας πουλήσουν για άλλη μια φορά το παραμύθι της κάθαρσης και της διαφάνειας και μετά τις εκλογές, αν κάνουν κυβέρνηση (ο Χοντρός και ο Λιγνός) θα μας πετάξουν στα μούτρα ως πατσαβούρα τη περιβόητη φράση “παραγραφή των αδικημάτων”.
Φίλες/οι δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν ένας από την επιτροπή που υπέγραψε (αλήθεια πότε θα μας πουν ποια ήταν τα άλλα μέλη) και μάλιστα όχι πιο "έξυπνος". Αν αυτός λοιπόν έφαγε τόσα φανταστείτε τι έφαγαν οι άλλοι! Ελπίζω αν τελικά δικαστεί, να αντέξει και να μην “σκάσει” (πριν την ώρα του και πριν μας τα πει όλα) μέσα στο δικαστήριο όπως τον συγχωρεμένο ... Μένιο Κουτσόγιωργα!