Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΟΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ...


Ανίκανοι να κατανοήσουν τα συμβαίνοντα, με γνώμονα το συμφέρον τους και μόνο, πιστοί στις Τσοχατζοπούλειες παρακαταθήκες , θλιβερά πολιτικά και κοινωνικά απομεινάρια, πνευματικού επιπέδου «γλάστρας», συνωστίζονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος των δοσίλογων ως νέοι αρπαχτοπασοκοταγματασφαλίτες, υμνητές του κυνισμού και της αναίδειας των ηγητόρων του κόμματος, που εφάρμοσαν τη διαφθορά και διακήρυξαν ως ύψιστη ηθική την απάτη!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΕ ΧΑΡΡΥ ΓΙΓΑΝΤΑ...ΕΤΣΙ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

Στο προσεχές μέλλον θα βρούμε ημερομηνία για να γιορτάζουμε την απαλλαγή μας από δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Δέν είμαι αγανάκτησμένος τόσο μέ τούς πολιτικούς όσο μέ τόν άχρηστο ελληνικό λαό.Απογοήτευση όταν βλέπω τό πασόκ να παίρνει 15%.Άντε νά είναι ένα ποσοστό απο γέρους μέ αλτσχάιμερ, αλλά 15% καί 19% τό άλλο είναι πάρα πολύ όταν τά δύο μεγάλα αποτυχημένα κόματα θά έπρεπε νά ήταν στά λοιπά.Έχω αηδιάσει,άν σέ περίπτωση αυτοκτονήσει αυτός ό λαός καί γίνει συνκυβέρνηση δέν συζητάω άλλο γιά πολιτικά.

Ανώνυμος είπε...

Η σύνθεση μιας Ελληνικής κυβερνήσεως μοιάζει λίγο με τη χημική και συνεπώς γευστική σύνθεση ενός φαγητού. Πρέπει ο λαπάς να τρώγεται ή τουλάχιστον να καταπίνεται. Η κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει ή να μας επιβάλουν σίγουρα δεν θα τρώγεται αλλά και ούτε θα καταπίνεται. Άλλωστε δεν θα είναι καλύτερη αλλά πολλαπλώς χειρότερη απο υπάρξεως Ελληνικού κράτους. Η Ελλάδα έχει κυβερνήσεις για τον απλό λόγο πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κενό εξουσίας. Που πρέπει να γεμίσει , έστω και με φελλούς (αυτό γίνεται απο το 1981) - κι αυτό συνήθως γίνεται σ' έναν τόπο όπου πρέπει να επιπλέεις προκειμένου να κρατιέσαι στην επιφάνεια. Αν η Ελλάδα δεν βούλιαξε ακόμα τελείως , είναι γιατί την κρατούν στην επιφάνεια οι φελλοί. Που λειτουργούν σαν σωσίβια. Μην ζητάτε τίποτε περισσότερο απο τους φελλούς . Μπορεί να θυμώσουν και να πάνε να κάνουν καμμιά σοβαρότερη δουλειά όσοι δεν ξεσυνήθισαν να δουλεύουν . Οπότε πάμε όλοι στον πάτο. Δόξα και τιμή στους φελλούς που δεν μας επιτρέπουν να βουλιάξουμε!!!!!!! Οφείλουμε την ύπαρξη μας σαν κράτος σ' αυτούς και κάθε προσβολή των φελλών ισούται με δολιοφθορά . Άλλωστε με ένα φελλό μπορείς να βουλώσεις τρύπες. Π.χ την τρύπα που δημιουργεί στα πορτοφόλια μας ο βουβουζέλος.
Ιδού τώρα η σύνθεση της νέας Ελληνικής κυβέρνησης:ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ο ίδιος αυτοπροσώπως πρωθυπουργός.
Αντιπρόεδρος Α! , ο αναγκαίος λόγω βλακείας Ευ.Βενιζέλος , Αντιπρόεδρος Β! άνευ υπουργείου ο έτερος βλάξ Αντ. Σαμαράς κ.λ.π. Αν ήταν όλοι οι υπουργοί άνευ υπουργείου , όλα θα πήγαιναν καλύτερα στην Ελλάδα .

Theofanis είπε...

Τον Μάρτιο του 1947 εξαγγέλλεται το περίφημο " δόγμα Τρούμαν " . Δηλαδή το επίσημο πέρασμα της σκυτάλης ή του μαστιγίου για την Ελλάδα απο τους Εγγλέζους στους Αμερικάνους . Ο Στέφανος Στεφανόπουλος υπουργός Συντονισμού τότε , όταν πήγε να πεί κάτι στον πρώτο Αμερικανό τοποτηρητή Πώλ Πόρτερ έφαγε μια σφαλιάρα για την οποία μιλούσε όλη η κοσμική Αθήνα.Το χαστούκι που έφαγε ο Στέφανος Στεφανόπουλος απο τον Αμερικάνο τοποτηρητή , απο μεν τη Δεξιά πέρασε στο ντούκου , απο δε την Αριστερά ερμηνεύτηκε ως συνήθως σαν έλλειψη εθνικής αξιοπρέπειας . Σίγουρα ο οργισμένος Αμερικάνος δεν οργίστηκε στα καλά καθούμενα.Διαβάστε μια αναφορά του και θα καταλάβετε.
<< Υπάρχει μια μεγάλη ανομοιομορφία στο βιοτικό επίπεδο και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες , δηλαδή οι βιομήχανοι , οι έμποροι , οι κερδοσκόποι και οι μαυραγορίτες διάγουν εν πλούτω και χλιδή , το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνηση το αντιμετώπισε αποτελεσματικά . Στο μεταξύ , οι λαϊκές μάζες περνούν μια άθλια ζωή.Οι κερδίζοντες είναι σχετικά λίγοι τον αριθμό και ο συνολικός πλούτος τους περιερχόμενος εις το σύνολο του πληθυσμού , ελάχιστη βελτίωση των συνθηκών θα επέτρεπε.Αλλά ο πολυτελής τρόπος της ζωής τους εν μέσω πτωχείας συντείνει στο να εξοργίζει τις μάζες και να υπογραμμίζει την δυστυχία των φτωχώνμ. Ουδέν μέτρον ελήφθη απο της απελευθερώσεως για να δοθεί χρήσιμη εργασία εις τους δυνάμενους να εργαστούν απο το ευρύ στρώμα του πληθυσμού >>.
Λόγια καθαρά και σταράτα και πάρα πολύ αμερικάνικα,απολύτως ταιριαστά με το γράμμα και το πνεύμα της αμερικάνικης Δημοκρατίας που ήρθε να σώσει ποιούς; Τους αιώνιους κομπραδόρους και τους παρακεντέδες που εκπροσωπεί σήμερα ποιός;Ο Παπανδρέου , ο Βουβουζέλος , ο Σαμαράς , ο Καρατζαφύρερ , η κόρη του Δράκουλα και οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και το 2012 , κι ύστερα μας μιλάνε για Εθνική αξιοπρέπεια . Σα δεν ντρεπόμαστε.