Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ


Ρε παλικαρόπουλα εκεί στο antinews, τι ρήξη περιμένετε από τον Κομανέτση με μια υπογραφή υποταγής ένα μέτρο; Έλα Χριστέ και Παναγία κι ακόμα δεν πιάσανε και οι ζέστες…
Κάπου γράφετε: «Η Ν.Δ. είναι  ένας  βαριά άρρωστος οργανισμός και  θέλει χρόνο πολύ για να αναταχθεί. Λόγω  όμως των οικονομικών εξελίξεων ο Σαμαράς δεν  έχει πλέον αυτόν τον χρόνο»
Θα έπρεπε μάλλον να αναφέρετε, «Η Ν.Δ. είναι  ένας  βαριά άρρωστος οργανισμός και ο Σαμαράς στο κρεβάτι της εντατικής με τραβηγμένα τα σωληνάκια!»
Συγνώμη ρε παίδες που είμαι τούβλο και δεν καταλαβαίνω, τι εννοείτε  όταν λέτε συμβουλευτικά, «ο Σαμαράς πρέπει να εκφράσει την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα…»
Προς στιγμή νόμισα πλάκα κάνετε… Να εκφράσει ο Κομανέτσης την λαϊκή δυσαρέσκεια και να δώσει ελπίδα; Ξαναέλα Χριστέ και Παναγία!
Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα, πεπλανημένα παλικαρόπουλα…
Το Ιούνιο, αν ακόμα υπάρχουμε, το μπουγιουρντί που μας ετοιμάζουν τα Τροϊκόπουλα θα μας δώσει τη χαριστική βολή και θα μας στείλει να μαζεύουμε βλίτα και ραδικοβλάσταρα για να τη βγάλουμε!
Ποια λαϊκή δυσαρέσκεια και ελπίδα να εκφράσει ο Κομανέτσης; Πιστεύω να έχετε υπόψη την τηλεοπτική διαφήμιση: ΛΥΠΑΜΑΙ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ…

ΥΓ
Και μια συμβουλή, εντελώς φιλική, γυρίστε όσο γίνετε νωρίτερα την πλάκα, γιατί σε λίγο θα σας διαβάζουν μονάχα τα «πριγκιπόπουλα» των «καλών οικογενειών» και η «δεξιά πλεμπάγια» της «βαριάς άρρωστης και μη ανατάξιμης Νέας Δημοκρατίας…»

8 σχόλια:

Unknown είπε...

οχουυυ μωρε Βασιλη... εσυ που το γυρισες σην πλακα γιατι δεν βαζεις στις εκλογες; θα σε παιζει κι ο Χατζηνικολαου με τον Παπαγιαννη και θα κανεις κυνερνηση με τον τρισμεγιστο Τσιπροκαμμενο. οταν δε παρουμε την Πολη θα κανετε και κουροπαλατη τον Τραγκα και θα ειμαστε ολοι μες την ταυλα....

Unknown είπε...

οχουυυ μωρε Βασιλη... εσυ που το γυρισες σην πλακα γιατι δεν βαζεις στις εκλογες; θα σε παιζει κι ο Χατζηνικολαου με τον Παπαγιαννη και θα κανεις κυνερνηση με τον τρισμεγιστο Τσιπροκαμμενο. οταν δε παρουμε την Πολη θα κανετε και κουροπαλατη τον Τραγκα και θα ειμαστε ολοι μες την ταυλα....

T( είπε...

Οι πολιτικοί μας αντί να σχεδιάζουν την απελευθέρωση τής Ελλάδας από μνημόνιο/τρόικα, νοιάζονται για την σωτηρία των κομμάτων τους... ακόμα και τα αντιμνημονιακά κόμματα βλέπουν την καταστροφή της χώρας μας ως ευκαιρία να κερδίσουν ψήφους. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ!

Unknown είπε...

Γνώμη μου είναι και την λεω.... μέγιστο λάθος η απαξίωση όλων των πολιτικών δυνάμεων... έτσι εξυπηρετούμε τους Ευρωσκυφτούληδες της συγκυβέρνησης... τρομοκρατούμε τον λαό και του δίνουμε το άλλοθι να μείνει σπίτι... και όταν ο λαός μένει σπίτι αλλωνίζουν τα λαμόγια.... αυτή η παπαριά περί ψήφου διαμαρτυρίας αν ψηφίσεις κόμμα που δεν είναι εξουσίας ... είναι άλλο ένα πολιτικό παιχνίδι που το παίζουν οι δημοσιογράφοι. ο λαός πρέπει να πάει να ψηφίσει και μάλιστα αντιμνημονιακά αν θέλει να έχει και τα δυό του χέρια μετά τις εκλογές ...

Ανώνυμος είπε...

Προφήτης είσαι ρε άρχοντα.....

Ανώνυμος είπε...

Οι Κρούεζες δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο από το γκουβέρνο του πατερούλη, που θα μοιράσει οφίκια.
Αυτό τους νοιάζει και το λένε κατάμουτρα στους πολίτες.
Όλα περιστρέφονται γύρω από τον Σαμαρά ενώ η Ελληνική κοινωνία εξαθλιώνεται αγρίως και χωρίς να υπάρχει παρά μόνο ένα σχέδιο:
Να σωθούμε εμείς, οι συντεχνίες μας και τα ελλείματα να τα καλύψουν οι άλλοι, οι πλέμπες, οι λαϊκιστές.
Γι' αυτό και απαξιώνουν τον Καμμένο, λες και οι ίδιοι αποτελούν μνημείο σοβαρότητας.
Με λίγα λόγια θέλουν, ο λογαριασμός να πληρωθεί αλλά όχι από τους υπεύθυνους της κρίσης, το πολιτικό σύστημα που αυτοί εκφράζουν.
Ζουν ακόμα στην κοσμάρα τους, αλλά ελπίζω η κάλπη να τους ξυπνήσει απότομα!

Ανώνυμος είπε...

ΞΈΡΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ "ΠΡΑΚΤΩΡΑΚΟΣ"??
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ??
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΙΑΞΑΝ ΦΩΛΙΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ??
ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ??
ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ??
ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΤΙ ??

Ανώνυμος είπε...

Καλά εκεί στο Antinews έχουν λαλήσει τελείως και στο τέλος θα πνιγούν μέσα στην λογοκρισία τους,για νια στιγμή είχα γελαστεί και εγώ ότι επρόκειτο περί σοβαρού site αλλά μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά έχουν γελοιοποιηθεί τελείως προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.