Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ





ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Μακεδονία) : «Δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή»
Ε, βέβαια Παναγιώτη και μπράβο σου που το παραδέχεσαι δημοσίως. «Αδελφό κόμμα η Χρυσή Αυγή!!!»
Τα ίδια σκατά είστε κι εσείς στην φασιστοκαμουφλαρισμένη Νέα Δημοκρατία με τους Βορίδηδες, τους Γεωργιάδηδες, τους Πλεύρηδες, τους Βελόπουλους και τα’ άλλα τα παιδιά της φασιστοπλέμπας της Συγγρού.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες και την αγωνίστρια Καννέλη που κλαίγεται γιατί έφαγε χαστούκια ενώ μερικές μέρες πριν έλεγε στο ιδιο κανάλι

"Έσφαξα τους Μενσεβίκους θα σφάξω και εσένα!"

Το βιντεο παρακάτω:

http://youtu.be/LST1mCRbp2w

Ανώνυμος είπε...

"Φίδι" είναι ό,τι σε δαγκώνει!
Και την Ελλάδα την έχουν δαγκώσει όλων των ειδών!
Μαύρα και κόκκινα!
Και καμμια φορά επικίνδυνα είναι εκείνα που τα αγνοείς γιατί τάχα ΕΣΕΝΑ δεν θα σε δαγκώσουν!

Τουλάχιστον Χάρυ, μη τα αποδίδεις ώς "αθώα και αβλαβή" στους ανΥποψίαστους και τους ανΙστόρητους!

Ανώνυμος είπε...

Από το 1830 αυτόν τον τόπο τον διοικούν κοτζαμπάσηδες.
Η Ελλάδα δεν ελευθερώθηκε ποτέ.
Έλληνες ελεύθεροι υπήρξαν, κυρίαρχος λαός ποτέ.
Όσες φορές μέσα στην απελπισία του σήκωσε κεφάλι ή του το πήραν ή τον κορόιδεψαν.
Τόσο πολύ συνήθισε την μοίρα του που κατάντησε ψηφοφόρος του Ψωμιάδη.
Ο ίδιος είναι, που χειροφίλησε τον Βενιζέλο.
Ο ραγιάς δεν έχει χρώματα δεν έχει ίδεες.
Μοναχά αφέντη.
Ντροπή μας.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη γιατι ενιστασε..?...Αυτοι δεν κυβερνανε απο το '36...π.χ.αλκιμοι..δωσιλογοι...μαυραγορητες..γεςρμανοτσολιαδες...χιτες...εκοφιτες...χουντικοι...πρωνεκοφιτεςκαινεοδημοκρατες...πρασινοφουροι[σοσιαλιζοντες κατ'ονομα....ο κυβερνων οτι ταμπελα θελει βαζει στο κουτελο....] Αλλα παρολα αυτα ολοι ΕΝΑ κομμα και μια νοωτροποια ΙΔΙΑ ητανε.... μηπως δεν το εζησες η δεν το πηρες χαμπαρι...>.....?!?

Ανώνυμος είπε...

EΛΑ ΡΕ ΧΑΡΟΥΛΗ.ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ. ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χέσε μας ρε Κλύν.. Σηκώσατε κεφάλι όλα εσείς τα φασιστοειδή κουμούνια και έχετε ξεφύγει........Τις σφαγές και την χουντική σας συμπεριφορά την ξεχάσατε??????????????/

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσή αυγή αντισυστημική; Τι άλλο θα ακούσουμε; Η χρυσή αυγή είναι η αιχμή του δόρατος του πιο σάπιου συστήματος που μπορεί να υπάρξει. Μιλάμε για άτομα με διαταραγμένες προσωπικότητες, εύκολα χειραγωγήσιμα και να μου το θυμηθείτε: Όσο επαναστάτες το παίζουν τώρα άλλο τόσο κώλος και βρακί θα γίνουν με Ν.Δ. αν βγει στην εξουσία. Και το λυπηρό είναι ότι πάνω απο 400 χιλιάδες τυφλωμένοι από μίσος Έλληνες τους ψήφισαν. Άλλη μία τεράσια ΞΕΦΤΙΛΑ για την Ελλάδα. Χάρρυ πραγματικά μετά από τόσα χρόνια που σε ακούω από μικρός, δεν μας έχεις απογοητεύσει. Συνέχισε να τα λες!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο Χάρρυ! Έτσι, σιγά σιγά αναδύεται το πραγματικό χουντικό και φασιστικό πρόσωπο της Ν.Δ.!!! Πηγαίνετε πάλι να τους ψηφίσετε ΖΩΑ! Όλη η βρώμα,σαπίλα,αηδία,μπόχα έχει μαζευτεί στη Συγγρού! Καλή σας μέρα!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά βρε ελληνάρες με την επιλεκτική μνήμη.Εγκλήματα και μάλιστα φρικτά,έκαναν και οι κομμουνιστές και οι καθεστωτικοί,
και οι χουντικοί και δεξιοί.Αλλά,ο ΑΓΠ έκλεισε αυτό το κεφάλαιο του εθνικού διχασμού.Εσείς τώρα,γιατί το ξανα ανοίγετε και το προβάλετε ;
Πάρτε το χαμπάρι,είτε ο λαοφιλής ΣΥΡΙΖΑ,είτε η ΝΔ,είτε γάμος κομμάτων,είτε μπει η ΧΑ,είτε όχι (ποιός νοιάζεται) στην Βουλή,
οτιδήποτε και εάν προκύψει από τις εκλογές,το παιχνίδι είναι σικέ !
Δικομματισμό είχαμε πριν και υποτίθεται στοίχειωνε την Ελλάδα,
προς δικομματισμό βαίνουμε και τώρα,με ελαφρά αλλαγή των πρωταγωνιστών.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Χάρρυ!! Αυτά τα ανεγκέφαλα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής είναι πλέον το ίδιο με την Πολιτική Άνοιξη (ΝΔ) του κωλοτούμπα Αντωνάκη! Αν αυτές είναι οι 'υπεύθυνες' φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, τότε εγώ είμαι ο Άγιος Βασίλης. ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΗ ΚΛΥΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Η Ν.Δ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΒΑΖΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΡΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ? ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΤΑΝΤ ΑΠ ΚΟΜΕΝΤΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΙ ΣΤΗ ΧΑΖΟΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ. ΠΑΡΟΧΗΜΕΝΕ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας που βρίζετε έτσι μια ολόκληρη παράταξη. Επίσης, όλοι εσείς που γράφετε για "φασιστόμουτρα", πρώτον σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς και δεύτερον μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τον ψευτοπροοδευτισμό και την θολοκουλτούρα σας.
Δαγκωτό Νέα Δημοκρατία και σε όποιον δεν αρέσει, ξυδάκι!

Ανώνυμος είπε...

Το να πιανεσαι με ενα νουμερο που ανηκει στη ΝΔ δε λες και τιποτα καινουργιο.Θα περιμενα απο σενα να καταδικαζεις και τις φασιζουσες συμπεριφορες (παρα πολλες) των Συριζοκομμουνιστων.Ας καταδικαστουν τετοιες συμπεριφορες απο ολους και ας ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ

Unknown είπε...

ρε χαρρυ κλυνν λες και λες και λες για την νεα διμοκρατια το πασοκ τον συριζα το κκε την δημαρ τον καμμενο
αλλα δεν μας λες γιατι εσυ εδω και 2 δημοτικες εκλογες κατεβενεις στην καλαμαρια με την νεα διμοκρατια και στην πρωτη ηταν μαζι σου και το λαος

αμαν ρε φιλε ολο λογια και μπλαμπλα

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΙΛΙΘΙΕ ΧΑΡΗ. ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΗΣ Κ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥΤΗΝ ΧΡΙΣΗ ΑΒΓΗ. ΠΛΥΝΤΟ ΠΡΟΤΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ. Η ΕΛΑΔΑ ΞΙΠΝΙΣΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΛΑΙΓΕΤΑΙ ΕΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΑΡΧΕΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟ! Η ΕΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΕΝΕΙ. ΑΙΜΑ ΤΗΜΗ ΧΡΗΣΗ ΑΒΓΗ.
"ΕΝΑΣ ΠΟΛΗΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΗΝΑΣ" (Ή ΕΛΗΝΝΑΣ, ΔΕΝ ΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ ήμουνα νέος και ήσουν φτασμένος, τόσες δεκαετίες οικονομάς κάνοντας "αντίσταση" στο σύστημα, τάχα μου.
Τελικά όλοι οι δήθεν προοδευτικοί επιμένετε να διαμορφώνετε το μέλλον για τις νέες γενιές, με τις παρωχημένες αντιλήψεις σας.
Θα καταλήξεις σαν τον 90χρονο Γλέζο που αξιοποιεί ακόμη μία πράξη που έκανε πριν από 70 χρόνια και δεν καταλαβαίνει ότι αποτελεί παρελθόν.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

"Χρειάζεται η ισχυρή αστυνόμευση γιατί για ένα εξάμηνο από τις εκλογές θα έχουμε αναταραχές" ξέφυγε από τον στόμα του Αντώνη Σαμαρά.

Τι είπε ο έτερος Καππαδόκης, υπηρέτης των συμφερόντων της τρόικας δηλαδή; Θα βγούμε (αν βγούμε) και επειδή θα σας γαμήσουμε ότι έχετε και δεν έχετε εσείς θα αντιδράσετε. Για να μην μας κυνηγήσετε εμείς θα πάρουμε τους μπάτσους που έχουμε διορίσει στα ΜΑΤ, στις ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ και θα τους βάλουμε να σας αλλάξουν τα φώτα. Ελπίζει ότι έχετε ξεχάσει τι ξύλο, χημικά και καταστολή έπεφτε για μήνες στην πλατεία Συντάγματος.

Read more: http://kopria.blogspot.com/#ixzz1xQLulQ11

Πόσο πατριώτης είναι ένας ναζί; Πολύ πατριώτης ίσως... γερμανός σίγουρα
http://kopria.blogspot.com/2012/06/blog-post_10.html
Εμένα και οι δυο παπούδες μου πολέμησαν τα Waffen SS του κασιδιάρη

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χάρρυ !!!

Δες εδώ τα καλόπαιδα πόσο ανοιχτά μιλάνε τώρα πια για τα ρουσφέτια τους:
Στέλεχος ΝΔ: "Να μας ψηφίσουν αυτοί που βολέψαμε"
(http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/stelexos_nd_na_mas_pshfisoyn_aytoi_poy_volepsame.1811357.html)

Ανώνυμος είπε...

Προς όσους εξισώνουν φασίστες και κομμουνιστές θα ήθελα πολύ να υπενθυμίσω πως οι αριστεροί πάντα πολεμούσαν ενάντια σε στρατούς. Τα καλόπαιδα από την άλλη μπάντα και δη οι ναζήδες σκότωναν ψυχρά γυναικόπαιδα και μωρά. Επίσης οι δειλοί χρυσαυγίτες, εάν είχαν ένα ψήγμα ειλικρίνιας θα έπρεπε τουλάχιστον να παραδεχτούν ότι είναι ναζί! Ειδάλλως τι γυρεύουν στο e-shop τους βιβλία του Γκαίμπελς κτλ;

Ανώνυμος είπε...

Χαρούλη επαναστάτη σιγά μη σκίσεις το καλσόν .....

Ανώνυμος είπε...

Xari!
Kykloforise kai to hxhtiko ntokoumento!!!
Parto-valto!
http://youtu.be/8jb0_F9SUiw