Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Παγκόσμιο-σοκ από την φιλοναζιστική σύμπλευση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου-Βορίδη. (Υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαμογελά στο Νταχάου-φωτό!)



Παγκόσμιο-σοκ  από την φιλοναζιστική κυβέρνηση που ετοιμάζουν Σαμαράς-Μιχαλολιάκος- Bορίδης,  με προξενητή τον Πανίκα Ψωμιάδη, ο οποίος δήλωσε ότι ΝΔ και Χρυσή Αυγή, είναι αδελφές παρατάξεις. Ο Σαμαράς δείχνει αδίστακτος μπροστά στην δίψα για εξουσία και την προσωπική του πολιτική διάσωση. Για το πολιτικό έκτρωμα που ετοιμάζουν  Σαμαράς-Μιχαλολιάκος ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία υποψήφιου βουλευτή της Χρυσης Αυγής ο οποίος επισκέφθηκε το Νταχάου και χλεύασε τα θύματα του φασισμού.
Ο λόγος για τον Στυλιανό Βλαμάκη, υποψήφιο βουλευτή Χανίων με την Χρυσή Αυγή ο οποίος είχε βγάλει φωτογραφίες (βλέπε κάτω) χαμογελώντας προκλητικά μπροστά από το ναζιστικό κολαστήριο του Νταχάου…
Εκεί όπου έγιναν τα χειρότερα βασανιστήρια στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκεί που ψήθηκαν ζωντανά παιδιά ο Στυλιανός Βλαμάκης χαμογελά ενώ δεν διστάζει να ποζάρει δίπλα σε μια αφίσα που γράφει «Χίτλερ: Η τελευταία μας ελπίδα».
Επίσης σε μια άλλη φωτογραφία φαίνεται να κάνει άσεμνη φωτογραφία μπροστά από εικόνα του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ Νίκου Ζαχαριάδη.
Ο υποψήφιος βουλευτής ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό και ο άλλος υποψήφιος βουλευτής με την Χρυσή Αυγή Σταύρος Καρεφυλλάκης έσπευσε όπως βλέπετε να σχολιάσει: «Πρέπει να ψήνει καλό ψωμί αυτός ο φούρνος…»
Η αποκρουστική σύμπλευση Σαμαρά-Βορίδη-Μιχαλολιάκου δικαιώνει τις προειδοποιήσεις του Ιπποκράτη Αμυρά, ο οποίος καλεί τους πολίτες σε ένοπλο αντάρτικο. Μην έχετε την ψευδαίσθηση:Μας ετοιμάζουν ως πρόβατα στη σφαγή. Το θέμα είναι αν θα το επιτρέψουμε...




30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Ανώνυμος είπε...

ρε Παλιοαλητη να σε χαίρεται η σκυλα που σε γέννησε !

Ανώνυμος είπε...

ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΥΔΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ .ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ, μπαίνεις στο σύστημα και εσύ με αυτά. Καταλαβαίνω τί θες μας πεις με αυτό, αλλά πες μας και τη γνώμη σου γι αυτό:
ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΑΜΥΡΑΣ (Iphicratis Amyras): Πολιτική Φιλοσοφία
http://iphicratisamyras.blogspot.com/p/b...

Ανώνυμος είπε...

"Παγκόσμιο σοκ" !!!!!!!!!!! χα χα!

Ανώνυμος είπε...

Αν και το Νταχάου δεν ήταν στρατόπεδο εξόντωσης, καταγράφηκαν 31.000 θάνατοι κρατουμένων, κύρια λόγω των πολύ κακών συνθηκών διαβίωσης

Οι εγκαταστάσεις υπήραν αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ.... έτσι για την Ιστορία.
Σίγουρα όμως τέτοια στρατόπεδα είναι η ξεφτίλα του ανθρώπινου είδους κιόμως ακόμα υπάρχουν, ακόμη και στο Ισραήλ(!!!) και κάποιοι Χρυσοχοίδηδες θέλουν να τα φέρουν και στην Ελλάδα!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Ανώνυμος είπε...

Η μαλακια Πάει σύννεφο. Μια ζωή τα ίδια , ΚΚΕ vs φασισμό και τα υπόλοιπα κουραφέξαλα. Πάρτε το χαμπάρι, δεν υπάρχει δεξιά , δεν υπάρχει αριστερά , μόνο ΚΟΚΚΑΛΑ υπάρχουν των ελλήνων τα ιερα.
Αν δεν αφήσουμε την πολιτομανια που μας δέρνει προκοπή δεν θα έχουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα εκτρώματα τα φασισταριά, το ανάθεμα των μανάδων που χασαν τα παιδιά τους από τα γερμανοσκούληκα να σας συνοδεύει, οι κατάρες τους για προσευχή σας, το δάκρυ των ματιών τους να ναι η χαρά σας σκύλας γεννήματα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Τριανταφυλλίδη επιτρέψτε μου να είμαι ο πρώτος μη ξεπουλημένος ανθέλληνας ναζί που θα σχολιάσει το άρθρο σας.
Σας ευχαριστώ γιατί από τα 37 χρόνια της ζωής μου σας γνωρίζω τουλάχιστον τα 25. Μεγάλωσα με τις κασέτες και τους δίσκους σας και χρωστάω το μεγαλύτερο μέρος της "αφύπνισης" μου για το πως λειτουργεί αυτή η χώρα σε εσάς.
Αυτοί που σας βρίζουν, προφανώς "αφυπνίστηκαν" από τσογλάνια που "μορφώθηκαν" με το "Ο Αγών μου", τεύχη της Χρυσής Αυγής και βιβλία του Λιακόπουλου.

Σας ευχαριστώ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου. :)

Γιάννης Μ.
Πειραιάς

Ανώνυμος είπε...

Χάρυ σ'αγαπώ-σ'εκτιμώ-σε παρακολουθώ δεκαετίες αλλά τώρα νομίζω ότι είσαι εκτός τόπου & χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε βλέπω να χαρακτηρίζεις αντίστοιχα το κόμμα του Στάλιν (ΚΚΕ) που σφάγιασε τον Ποντιακό Ελληνισμό,αλλά ούτε και τους υποστηρικτές του Μαο των 45 εκατομ. θυμάτων Χάρυ..Γίνεσαι...
δεν υπάρχει δεξιά , δεν υπάρχει αριστερά , μόνο ΚΟΚΚΑΛΑ υπάρχουν των ελλήνων τα ιερα.
Προσοχή αδέρφια κάνουν άλλο διαίρει και βασίλευε τώρα....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε με το "ΕΛΕΟΣ" στο τελος του λογου σου ησουν και εσυ στις εγκαταστασεις να φανταστω για να λες με τοση σιγουρια οτι δεν χρησιμοποιηθηκαν. Δεν λεω οτι εχεις αδικο αλλα τουλαχιστον δεν εισαι αντικειμενικος. Και σκεψου αυτο: γιατι τις φτιαξανε ετσι τις εγκαταστασεις? Για διακοσμηση? Και οτι λες οτι 31.000 πεθαναν απο τις κακες συνθηκες διαβιωσης δεν ειναι εγκλημα? Μαλλον πρεπει να ξανασκεφτεσαι πριν κρινεις εναν οποιοδηποτε ανθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Πως θα σου φαινόταν εάν αύριο στη θέση της Κανέλλη θα είναι η μητέρα σου που εξέφρασε την άποψη της και ένας φουσκωτός την χαστούκιζε?
Είναι μια μικρή μειοψηφία που ο μοναδικός τρόπος να κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου είναι να κάνει καλές πράξεις βοηθώντας ευπαθείς ομάδες αλλά είναι υποκριτές. Οι περισσότεροι δεν έχουν καν τελειώσει το σχολείο και δεν έχουν σπουδάσει τίποτα παρά μόνο ότι έχουν μάθει στους καταδρομείς. Όσοι έχουν ακαδημαϊκή μόρφωση συνήθως προέρχονται από φιλοχουντικές οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι υπηρέτησαν στους καταδρομείς και μάλιστα Δόκιμοι. Βρίσκονται παντού και συνήθως στις δυνάμεις ασφαλείας προσπαθώντας να μυήσουν και άλλους υποσχόμενοι ότι θα τους κάνουν μεγάλους και τρανούς ενώ τους θέλουν ως απλά πιόνια. Το παίζουν δίκαιοι, ηθικοί, δημοκρατικοί, εθνικόφρονες άνθρωποι αλλά δεν είναι τίποτα άλλο παρά κομπλεξικοί και δειλοί που εκμεταλλεύονται την μάζα. Δεν θα δεις ποτέ μόνο του χρυσαυγίτη να πάει και να πουλήσει τσαμπουκά παρά μόνο πλήθος από αυτούς. Η πραγματικότητα είναι ότι κρύβουν μέσα τους απαράμιλλο μίσος για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη που δεν συμφωνεί με την ιδεολογία τους. Μια ιδεολογία ΒΙΑΣ που τείνει να εξαφανιστεί από τις αναπτυσσόμενες χώρες και υπάρχει προς το παρόν μόνο σε κάποιες αφρικανικές και στη Βόρειο Κορέα. Εκμεταλλεύονται το γεγονός της πολιτικής ανυπαρξίας και των σκανδάλων στη χώρα μας ενώ δεν γνωρίζει κανείς από πού προέρχονται οι οικονομικοί τους πόροι. Οπλοφορούν και έχουν στην κατοχή τους πολεμικά υλικά παρανόμως. Είναι μπλεγμένοι σε δεκάδες περιστατικά ξυλοδαρμών, εκβιασμών και παρανόμων πράξεων.
Το πραγματικό πρόσωπο της ΧΑ δεν είναι αυτό που δείχνουν.
Όταν θα πας στην κάλπη παραμέρισε τα νεύρα σου για το πολιτικό σύστημα και σκέψου λογικά. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ σε έχουν απογοητεύσει και σε έχουν εξωθήσει στα άκρα αλλά υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί συνδυασμοί που εναντιώνονται με δημοκρατικό τρόπο. Στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας λόγου πέθαναν και βασανίστηκαν εκατομμύρια ελλήνων. Μην τους προδώσεις!

Ανώνυμος είπε...

Αν πέσει το εθνικιστικό κίνημα θα πέσει και η χώρα, φυσικό επακόλουθο.

http://www.katohika.gr/2012/06/wikileaks-bilderberg.html?m=1

Όχι και αδέλφια με τους κοπριτες αυτό δεν το δέχομαι, την μέρα που θα συμπορευθεί ο Μιχαλολιάκος στην ΝΔ θα ειναι η ήττα της Χ.Α.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθούν να το παίξουν εθνικιστές οι νουδουδες μετά την προδοσία δουλεύουν τα ζώα που τους ψηφίζουν ότι τάχα αγαπάνε την χώρα.
Ουδεμία σχέση θα έχει η Χ.Α. με τους προδότες.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία Αδέρφια! Στους φούρνους δεν έγινε τίποτα,όπως ακριβώς και ένας απλώς συνωστισμός συνέβη στην Σμύρνη.Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα!! (Ρε τι πάθαμε.Και ο ήλιος βγαίνει από τον Νότο και την Ανατολή την λέμε έτσι για πλάκα)
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμία Αδέρφια! Στους φούρνους δεν έγινε τίποτα,όπως ακριβώς και ένας απλώς συνωστισμός συνέβη στην Σμύρνη.Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα!! (Ρε τι πάθαμε.Και ο ήλιος βγαίνει από τον Νότο και την Ανατολή την λέμε έτσι για πλάκα)
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Ψήφισε ανθελληνες και θα με θυμηθείς.
Ελλαδισταν και δεν θα ξανα έχεις τον φόβο μην χάσεις την χώρα σου γιατί με τοσους λαθρομετανάστες και μνημόνια απλά δεν θα είναι δίκη σου.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Εει Τσάρλι!
Αυτό που μας "ετοιμάζουν", το ξεκίνησαν τα τσογλάνια που υπερασπιζεσαι, απ΄την πρώτη μέρα που ηττήθηκαν οι ...ηττημένοι και νικήσανε οι ...νικητές! Εδω και 63 χρόνια!
Ομως οι νικητές Τσάρλιιιιι ,ήταν ολίγον μαλάκες και γρήγορα ντραπήκαν που νικήσανε! Και τους συγχώρεσαν τους ηττημένους! Εκαναν Ληθη, Τσαρλατανίτο!
Αφησαν τα μίση και πιάσαν άντε να μη πώ!
Οι αλλοι όμως δεν κάνανε τα ιδια! Ειχαν και στα δύο τεράστια επιδοση!
"Γκαμουσαν" και δερνανε ....χρόνια! Το δεκέμβρη του 8 έδωσαν τα ρέστα! Για το λάθος ενός μαλάκα, οι "τιΜΩροι" έφτιαξαν το χάος που ζητούσαν εκείνοι που είχαν στήσει το στρατηγικό παιχνίδι "Καταστρέψτε την Ελλάδα!”
Αλλα στο σχέδιο Τσούρλι, ειχε και εμφύλιο και διχασμό και αιμα και καταστροφή και διαμελλισμό!
Ειχε καταχή καταστροφή, αφελληνοποίηση, μουσουλμανοποίηαη της Ελλάδας!
Όμως για το ταγκό του διχασμου, ηλίθιε Τσαρλι, χρειαζονται δυο και θεωρητικά, ισχυροί!
Ετσι βάλανε τον Χρυσογκολντενίδη να κατασκευασει τον έτερο Πόλο(και κώλο να τον πείς μια χαρά κάντο!)
Εκαναν όλοι, είτε ως Ηλίθιοι, ειτε ως Εργολάβοι, καλά τη δουλειά τους!
Χειρισμός!
Ετσι λοιπόν οι 19.000 τόσοι Ανύπαρκτοι ...αντίπαλοι "σκατοφασίστες" γεννήκανε 450.000! και μετά τα ...Κασιδιάρικα, θα γεννούν ανακλαστικά, ίσως, και περισσότερα!
Ξεχασαμε λοιπόν τους δολοφόνους, τους εμπρηστες, τους Ανθέλληνες, τους μηδενιστές, τα ρεμάλια των Εξαρχείων ,τα κατσαρόλια , τους Μπουρλοτιέρηδες που ανατινάζουν τους προστατευομένους τους, τους ...χειριστές του Χατζηδάκη, τους πτωχούς καλασνικοφόρους, τα δολοφονημένα γερόντια, την τρομοκρατία των εποικιστών και πιάσαμε τους νεροκαταβρέχτες, τους ....πυραύλους τύπου Κασιδιάρη!
Την νύχτα την μακριά που θα ζήσεις Τσάρρρλλλλι, σου τη φκιάξανε και μας την φτιάξανε!
Με νεκραναστημένους με το ζόρι και με λυκους που ντυθηκανε προβιές! Για να ηγηθούν οι λεροί της οργής μας!
Για να τους δούμε Λυτρωτές!
!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΜΟΝΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙΣ.

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΚΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΤΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΑΡΡΥ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΟΠΟΤΑ?ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ? ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

αφου δε σας συγκινει ουτε το Νταχαου ειστε αξιοι της μοιρας σας.

Ανώνυμος είπε...

Είναι θέμα ψυχολογίας μερικοί σκεφτόμαστε ίσως αν γίνει πόλεμος φτιάξουν τα πράγματα για την άλλη γενιά.

http://heilgapormindthegap.blogspot.gr/2012/06/blog-post_08.html?m=1

Μερικοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα που είμαστε και τι έρχεται.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

και να σκεφτει κανεις οτι αυτο το σκουληκι ο βλαμακης δηλωνει οτι η οικογενεια του ειχε νεκρους απο τους ναζι στην κατοχη.τοσο δοσιλογος γερμανοτσολιας ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Και επίσης δηλώνει ότι αν μπουν οι γερμανοί πάλι θα τους πολεμήσει με όλη του την ψυχή.

Δεν θα σας αφήσουμε εύκολα θολοκουλτουριαριδες να καταστρέψετε την χωρά.
Να φοβάστε όχι το ποσοστό της Χ.Α. στην βουλή αλλά ότι μετά τις ελληνοποιησεις του Τσιπρα θα γίνει πρώτο κόμμα στους έλληνες και καθόλου απίθανο εμφύλιος μεταξύ ελλήνων και κάτι εκατομμύρια εποίκους.
Η χώρα είναι κληρονομιά των παιδιών μας το 80% θέλει να φύγουν οι ξενοι και θα το πράξει με κάθε τρόπο, μην σας φανεί παράξενο ότι και να βάλετε δεν θα καταφέρετε τίποτα.

Παναγιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω? Ίσος φταίει η ηλικία πια. Κάποτε ήσουν πιο σοβαρός. Αν έχεις όμως ακόμα τα κότσια, κάποιοι παραπάνω σε ρωτάνε κάτι πράγματα Harry. Γιατί δεν απαντάς? δεν σου αρέσει ο διάλογος φαίνεται. Λίγο φασιστικό αυτό, xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Χαρυ απο το να προσπαθεις να κανεις διαλογο με νεοναζι ανθελληνες λατρεις των ταγματων ασφαλειας και λοιπων γερμανοτσολιαδων καλυτερα μιλα σε ενα κομοδινο

Ακομα και τα επιπλα εχουν πιο υψηλο IQ απο τις χρυσαυγουλες εθνοπροδοτικες κοτες

Ανώνυμος είπε...

Κότες είμαστε λύκοι ντυμένοι πρόβατα; η φίδια;

Μισώ τους ναζί και τους γερμανούς που εισέβαλαν στην χώρα μου.

Αν εγώ είμαι ντουλάπι εσυ είσαι πλυντήριο και ο έξυπνος εγκέφαλος σου είναι πολύ καλά πλημενος.

Εχω αναρτήσει πολλά σχόλια, μου έχουν κάνει αρκετές απαντήσεις το δικό σου σαν ανάρτηση είναι ένα από τα πιο βλακώδες.
Το να λες κάποιον ελληνα εθνικιστή που δίνει την ζωή του για την ελλαδα ανθελληνα και εθνοπροδοτη είναι ότι μεγαλύτερη σαχλαμαρα θα μπορούσε να γράψει ένας έξυπνος σαν εσένα.
Το σχόλιο σου αναιρεί το οποίο δίκιο νομίζεις ότι έχετε.

Δεν βάζω ανάρτηση από δικα μας site σου βάζω απάντηση για το τι γράφει ένας πρώην θολοκουλτουριαρης για τους μετανάστες:

http://www.eamb.gr/metanastes/metanastes.htm

Παναγιώτης.