Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ψαριανός: έχω κάτι-επιτέλους!-για να ντρέπομαι



Ο λιγδιάρης λέτσος φίλος του ροζ νεοφασίστα Μπουμπούκου Γεωργιάδη, βρήκε κάτι για το οποίο επιτέλους να ντραπεί: για την ξεδιαντροπιά του όπως του την ξεσκεπάζει η “Αυγή”. Μέχρι τώρα είχε χίλιες δυό άλλες αφορμές να ντραπεί για χίλια δυό άλλα πράγματα αλλά η ελλιποβαρής τσίπα του περνούσε την χειμερία νάρκη της. Θίχτηκε μόνο όταν αποκαλύφθηκε η πομπή του ελεεινού σκατοχαρακτήρα του. Ένα θιγμένο αρπακτικό λοιπόν που σκούζει γιατί του βρήκαν λερωμένα τα άκοπα, λιγδιασμένα του νύχια. Ας όψονται βέβαια αυτοί που τον έκαναν φίρμα-τώρα τον κατηγορούν!-λες και δεν ήξεραν για ποιας ποιότητας άτομο μιλούσαμε όσοι τον ξέραμε- τον ξέραμε από απόσταση βέβαια, γιατί έχει κι η μπόχα τα λιποθυμικά της όρια.
http://bit.ly/Rm3rvc

1 σχόλιο:

netakias.com είπε...

Μην απορείτε,ο Ψαριανός ο Βορίδης, ο Αδωνις, η Ρεπούση και το Indymedia είναι ομοϊδεάτες...!

http://wp.me/p9GCU-2Ll

Απόσπασμα :

".....Αν και από διαφορετικές φαινομενικά "θέσεις" ή "ιδεολογίες", ο διαχωρισμός τους κι η δήθεν "αντιπαλότητα" τους είναι απλώς θέσεις που ανέλαβαν ο καθένας, ανάλογα με αυτό που μπορούν να εκπροσωπήσουν επικοινωνιακά καλύτερα. Για παράδειγμα η Ρεπούση, o Κουβέλης, ο Ψαριανός έπιασε την Αριστερίζουσα ιδεοληψία κι οi Αδωνις, ο Σαμαράς, ο Βορίδης την Δεξία...."

".....Συμφωνα με το "ρεαλισμό" τους ο Λεωνίδας έπρεπε να υπογράψει το Μνημόνιο με τους Πέρσες και να δώσει "Γη και Υδωρ" και να γίνει ο Σατράπης της Ελλάδας, αντί με 300 άνδρες να αντιμετωπίσει τα στίφη των Βαρβάρων (Ηροδότου «ΙΣΤΟΡΙΑΙ», Εκδόσεις Γεωργιάδη)! Ο Αδωνις έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια και φυσικά και την ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ που παραδίδει όχι μόνο την ΓΗ και το Υδωρ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟ EFSF !....."

Link http://netakias.com/2012/10/21/deksioaristera/