Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Κι όμως μπορούμε να νικήσουμε κι από τον καναπέ



Όπου και να βρεθείς, το θέμα όλων των συζητήσεων είναι τα οικονομικά μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση και βέβαια η αγανάκτηση του λαού έναντι των εθνοπροδοτών που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια. Ένας φίλος λοιπόν είχε την παρακάτω έμπνευση:
 Όλοι να στείλουν μια επιστολή, φαξ, email, μήνυμα από κινητό, ότι μπορεί ο καθένας, στους βουλευτές των τριών κομμάτων της εξουσίας του τόπου του, υπενθυμίζοντάς τους ότι προεκλογικά άλλα υποσχέθηκαν για να πάρουν την ψήφο μας. Έτσι λοιπόν απαιτούμε να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα τα οποία θα μας οδηγήσουν στην καταστροφή και την οικονομική εξαθλίωση. Να τους διευκρινίσουμε δε ότι σε αντίθετη περίπτωση να μην ξαναπατήσουν στον τόπο τους, όπου θα θεωρηθούν ανεπιθύμητοι έως επικίνδυνοι, και ότι σε αντίθετη περίπτωση, κανείς δεν τους εγγυάται για την σωματική τους ακεραιότητα στο μέλλον.
Έτσι απλά κι ας είναι και από τον καναπέ!
Φαντασθείτε ο κάθε βουλευτής να πάρει κάποιες χιλιάδες τέτοιων μηνυμάτων από συμπολίτες του, γνωστούς και αγνώστους, τι ψυχικό σοκ θα υποστεί και να δούμε στη συνέχεια τι θα ψηφίσει, να δούμε!
Στέφανος Γκίκας

2 σχόλια:

akrat είπε...

καθόλου κακή ιδέα

Ανώνυμος είπε...

μαλακιες.η ουσια ειναι μια.οτι ο ελληνικος λαος ειναι μαλακας και ζωο.και σαν ζωο του συμπεριφερονται.