Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΣΑΚΑΚΙ ΗΛΙΘΙΕ

Σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου να τεθεί η Ελλάδα, ζητά η τρόικα...





Η τρόικα ζητά πρόσθετες διασφαλίσεις για την καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν ήδη το γύρο των πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων.

Οικονομικοί κύκλοι μιλούν για νέα... ιδέα των δανειστών η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ειδικού λογαριασμού, πέραν αυτού στην...
Τράπεζας της Ελλάδος, μέσω του οποίου θα γίνεται η διαχείριση των πόρων του ελληνικού κράτουςκαι μάλιστα τον λογαριασμός αυτό θα διαχειρίζεται η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα. Ούτε λίγο ούτε πολύ η νέα... ιδέα είναι να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου.

defencenet.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλύτερα να μή μιλάς και να το βουλώσεις το στοματάκι σου. Δεν ξεχάσαμε οτι μας τον πάσσαρες για σωτήρα κάποτε. Αντε, κατάπιε τον ψευτο-θυμό σου και πες κανένα ανέκδοτο.

Ανώνυμος είπε...

"Εδώ και δύο χρόνια έχει αρχίσει το μεγάλο κακό,που θα μετρατέψει σιγά σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων,σε λαό ψηφοφόρων,δημοσίων υπαλλήλων,καταναλωτών,κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών,κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων.Σε είκοσι - τριάντα χρόνια απο σήμερα,Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει(το ατυχές γεγονός είναι ότι υπήρξε). Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια (τα έχουμε ξεπεράσει) της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης.Ο Χάρυ όταν το είπε αυτό το 1983 ακούστηκε σαν ανέκδοτο , γιατί τότε οι Ελληνάρες ζούσαν τον μύθο τους "ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ".
ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ..............................

Ανώνυμος είπε...

τα πολλα λογια ειναι φτωχια.
Οσοι μπορουμε και θελουμε [τα προσκυνημενα ας εξακολουθησουν να γλυφουν κωλους] ας παρουμε ο,τι βρουμε μπροστα μας και ας αρχισουμε να βαραμε. ΠΟΛΥ το ψειριζουμε

ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΝ, ουτε αριστεροι, ουτε δεξιοι ουτε σκατανθρωποι.