Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

H κοινοπραξία ΔΗΜΑΡ-ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ δηλώνει "ΠΑΡΩΝ"!


 
«Αν το φέρουν σε ένα άρθρο θα ψηφίσουμε “παρών”», είπε πριν από λίγο υψηλόβαθμο στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Σε αυτή την επιλογή προσανατολίζεται η ΔΗΜΑΡ μετά την δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Στελέχη της ΔΗΜΑΡ επικοινωνούν με το κυβερνητικό επιτελείο τις τελευταίες ώρες σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί η κυβερνητική κρίση. Η Δημοκρατική Αριστερά διαμηνύει προς το Μέγαρο Μαξίμου πως δεν μπορεί να κάνει αποδεκτό ένα νομοσχέδιο με ένα άρθρο, ωστόσο προσθέτει πως δεν θα το καταψηφίσει, αλλά θα συστήσει στον κάθε βουλευτή της να δηλώσει «παρών»

Εν τω μεταξύ την Εκτελεστική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς καλεί εκτάκτως ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης στις 5:30 το απόγευμα. Αντικείμενο της συνεδρίασης θα είναι οι τελευταίες εξελίξεις και συγκεκριμένα η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να κατατεθούν εργασιακά και δημοσιονομικά μέτρα στη Βουλή. Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του κ. Κουβέλη, η οποία θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Προς το παρόν από την ΔΗΜΑΡ τονίζουν ότι γίνονται ακόμα προσπάθειες να μην μπουν σε ένα άρθρο όλα τα μέτρα, παρά την κατηγορηματική δήλωση Στουρνάρα για το αντίθετο. 
http://bit.ly/P6sLYz

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ και οι συν αυτώ ΛΑΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΕΣ , απ' ότι καταλαβαίνουμε το μοναδικό πρόβλημα που έχουν είναι , να μην ψηφιστεί το σχοινί της κρεμάλας σ΄ένα άρθρο.
Γι αυτό τον λόγο το κόμμα αυτό λέγεται ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ.