Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Δαγραφή και προανακριτική για τον Γ.Παπακωνσταντίνου



Τη διαγραφή του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, μετά τις αποκαλύψεις για διαφορές μεταξύ των δύο λιστών Λαγκάρντ. Είχε προηγηθεί η διάψευση από τον κ. Παπακωνσταντίνου των πληροφοριών περί αλλοίωσης από τον ίδιο της λίστας Λαγκάρντ λόγω εμπλοκής σε αυτή συγγενικών του προσώπων. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού στην υπόθεση. Νωρίτερα, από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον το ένα από τα τέσσερα ονόματα που βρέθηκαν στα τρία καινούργια αρχεία της λίστας παραπέμπει ευθέως στον κ. Παπακωνσταντίνου.
Το βράδυ της Παρασκευής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι αναμένεται η κατάθεση πρότασης από τη συγκυβέρνηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε και επισήμως ότι γίνεται δεκτή η πρόταση του τρίτου κυβερνητικού εταίρου, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος νωρίτερα είχε τονίζει ότι θεωρεί «επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην υπουργό». Παράλληλα, κύκλοι της Ιπποκράτους ανάφεραν πως «το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι θα ζητηθεί προκαταρκτική εξέταση για τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου».

Σχετικό αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής αναμένεται να προωθηθεί και από το ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, το περιεχόμενο  των δύο αιτημάτων θα διαφέρει, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί και ο διάδοχος του κ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλος, ο οποίος – κατά δική του παραδοχή – «ξέχασε» τη λίστα στο γραφείο του επί ένα χρόνο.

Την πρότασή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ επανέλαβε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Νότης Μαριάς. Παράλληλα ζήτησε να δοθεί στα κόμματα αντίγραφο της λίστας και της κίνησης των σχετικών λογαριασμών καθώς, όπως υποστήριξε, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως οι προσπάθειες απόκρυψης οδηγούν σε συγκάλυψη προσώπων τα οποία έχουν διαπράξει παράνομες ενέργειες που σχετίζονται και με το πολιτικό χρήμα.

Σημειώνεται ότι η προανακριτική επιτροπή διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες (και όχι πολιτικές, στις οποίες περιορίζεται η Εξεταστική) και θεωρείται «προθάλαμος» του Ειδικού Δικαστηρίου.

Ωστόσο, δεδομένου ότι από τη «στιγμή» τέλεσης του αδικήματος έχουν μεσολαβήσει δυο εκλογικές αναμετρήσεις (Μαΐου και Ιουνίου 2012) και έχουν ορκιστεί δύο συνθέσεις της Βουλής, το ενδεχόμενο να διαπιστωθεί παραγραφή του είναι ισχυρό. Σε αυτή την περίπτωση, η όλη διαδικασία δεν θα οδηγήσει σε Ειδικό Δικαστήριο.
 
Διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:
Είναι λυπηρό ότι σύμφωνα με την έρευνα της εισαγγελίας προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας, όσον αφορά συγγενικά πρόσωπα του πρώην Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
 
Προκύπτει συνεπώς προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD.
Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ.
 
Το ΠΑΣΟΚ ζητεί να κινηθούν όλες εκείνες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που κατά το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής θα οδηγήσουν, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, στην απόδοση όλων των ευθυνών.
 
Μετά τις εξελίξεις αυτές είναι εμφανές ότι όχι μόνο πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του.
 
Πρέπει ίσως να ξαναθυμίσουμε στο ΣΥΡΙΖΑ ότι η έρευνα αυτή κατέστη δυνατή μετά από την άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να θέσει στην διάθεση των αρχών το άτυπο αντίγραφο που είχε διατηρηθεί άθικτο στο γραφείο του, όταν άλλοι έλεγαν ότι έχασαν το πρωτότυπο CD και άλλοι ότι δεν διατήρησαν το υλικό στο αρχείο της αρμόδιας υπηρεσίας. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε - γιατί παραδόξως κάποιοι το λησμονούν αυτό - ότι το αντίγραφο αυτό προερχόταν από το ΣΔΟΕ που ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ως τότε υπουργό οικονομικών, δυο μήνες μετά την διαβίβαση του υλικού στο ΣΔΟΕ και μετά την αξιολόγηση του από αυτό.
 
Εκκρεμεί επίσης - το ερώτημα που αφορά την «πηγή» που ενώ δήλωσε στη Βουλή και τη δικαιοσύνη ότι δεν διαθέτει τη «λίστα» τη διοχέτευσε προς δημοσίευση σε συγκεκριμένο έντυπο με την ενθουσιώδη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αυτή είναι η άκρη του νήματος για την αποκάλυψη όλης της ιστορίας που χρησιμοποιήθηκε ως μοχλός φθοράς και επίθεσης κατά του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί την αλήθεια για όλα και για όλους. Δεν έχει πια κανείς περιθώριο για μικροκομματικά τεχνάσματα, παιχνίδια συνωμοσίας και σκόπιμες συγχύσεις ως προς τη στάση συγκεκριμένων προσώπων.
Σχολιάζοντας τη διαγραφή του, ο κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε σε δήλωσή του: «Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της 'λίστας Λαγκάρντ' σε εμένα προσωπικά. Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου. Και επιτέλους, πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη 'λίστα Λαγκάρντ' από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο Οικονομικών».
 
Διαψεύδει ο Παπακωνσταντίνου

Είχε προηγηθεί λίγες μόλις ώρες νωρίτερα η ανακοίνωση – διάψευση των περί αλλοίωσης της λίστας εκ μέρους του πρώην υπουργού, ο οποίος έκανε λόγο για «κατασκευή ενοχής». Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείου του κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρεται:

«Τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια διαδικασία διαρροών και περιγραφών ονομάτων γύρω από τη «λίστα Λαγκάρντ», σύμφωνα με την οποία «φωτογραφίζονται» άτομα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος και γίνονται εικασίες περί «αλλοίωσης». Δηλώνω κατηγορηματικά τα εξής:
  • Καμία απολύτως σχέση δεν είχα και δεν έχω με οποιονδήποτε λογαριασμό στη λίστα.
  • Καμία απολύτως παρέμβαση στα στοιχεία που εγώ ζήτησα και έλαβα από τις Γαλλικές αρχές δεν έχω κάνει - παρέδωσα στους αρμόδιους τα πλήρη στοιχεία που μου παραδόθηκαν.
  • Εάν υπάρχουν λογαριασμοί στη λίστα που αφορούν σε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού μου περιβάλλοντος, είναι κάτι το οποίο δεν εγνώριζα μέχρι σήμερα.
  • Είναι αυτονόητο ότι όλοι αυτοί οι λογαριασμοί θα ελεγχθούν πλήρως για να φανεί η αλήθεια.
Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την κατασκευή ενοχής εκεί που δεν υπάρχει ούτε να γίνω εξιλαστήριο θύμα σε αυτήν την υπόθεση.
 
Άλλωστε με δική μου πρωτοβουλία φρόντισα να έρθουν τα στοιχεία αυτά στην Ελλάδα και τα παρέδωσα στον ΣΔΟΕ για να γίνει έλεγχος.
 
Ζητώ να έρθουν όλα τα στοιχεία στο φως - ονομαστικά και άμεσα - και να γίνει πλήρης διερεύνηση».
Παράλληλα, σε δηλώσεις του λίγα λεπτά νωρίτερα στο 1ο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ο πρώην υπουργός, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία, υποστήριξε ότι δεν έχει προβεί σε καμία αλλοίωση και διερωτήθηκε «αν είναι ποτέ δυνατόν» να έπαιρνε «αυτό το 'ηλίθιο' ρίσκο».

Νωρίτερα, από την εισαγγελική έρευνα προέκυψε ότι τουλάχιστον το ένα από τα τέσσερα ονόματα που βρέθηκαν στα τρία καινούργια αρχεία της λίστας Λαγκάρντ παραπέμπει ευθέως στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο φέρεται ότι είχε λογαριασμό στην τράπεζα HSBC. Διαβάστε εδώ όλες τις σημερινές εξελίξεις για την υπόθεση

Το βράδυ της Παρασκευής ο φάκελος προωθήθηκε στη Βουλή, ενώ η έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα θα συνεχιστεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς.

Θύελλα αντιδράσεων για τις αποκαλύψεις

Οι αποκαλύψεις για τη διαφοροποίηση που προκύπτει από τη σύγκριση των στοιχείων της νέας λίστας Λαγκάρντ και του αρχείου που είχε έως πρότινος στη διάθεσή της η Δικαιοσύνη προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου.

Νέα Δημοκρατία 
 
«Η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική Λίστα Λαγκάρντ διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, τονίζοντας παράλληλα πως «οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες».
Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο Σκάι, έκανε λόγο για περίπτωση «καραμπινάτης πλαστογραφίας», σημείωσε πως πλέον «ανοίγει ο δρόμος για εξεταστική και προανακριτική επιτροπή» και ότι η ΝΔ πρέπει να κινηθεί ταχύτατα, ακόμα και εντός της εβδομάδας της Πρωτοχρονιάς.
 
ΠΑΣΟΚ
Να βγουν στο φως όλα με διαφάνεια προέτρεψε νωρίτερα, μέσω του Σκάι, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο Βήμα 99,5, κάλεσε να αποχωρήσουν από το ΠΑΣΟΚ όσοι εμπλέκεται το όνομά τους στην υπόθεση.
ΔΗΜΑΡ

Τη δημοσιοποίηση ολόκληρης της λίστας ζητά από την πλευρά της η συμπολιτευόμενη ΔΗΜΑΡ και τονίζει ότι το ελληνικό δημόσιο πρέπει να λάβει αυτά που του ανήκουν και πως «πρέπει άμεσα να αποδοθούν τόσο οι ποινικές, όσο και οι πολιτικές ευθύνες στους υπαιτίους».

Σε ξεχωριστές δηλώσεις, ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, ανέφερε πως το δημόσιο συμφέρον έχει προσβληθεί όπως και η ελληνική κοινωνία. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρέπει άμεσα να αναζητηθούν και οι ποινικές ευθύνες για την παραποίηση της λίστας Λαγκάρντ καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, τα ονόματα που αφαιρέθηκαν από την λίστα συνδέονται συγγενικά με τον πρώην υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Μάλιστα υποστήριξε ότι είναι επιβεβλημένο να κινηθεί η ποινική διαδικασία ενώπιον της Βουλής με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην υπουργό, προκειμένου να υπάρξει πλήρης διερεύνηση της υπόθεσης και η κατά νόμον απόδοση ευθυνών.

ΣΥΡΙΖΑ
«Η ετεροχρονισμένη απομάκρυνση του κ. Παπακωνσταντίνου δεν αναιρεί τις προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου, αλλά και συνολικά του ΠΑΣΟΚ για την προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ» ανέφερε σε ανακοίνωσή το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντώντας στις επικρίσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σε βάρος του πολιτικού σχηματισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Και το κυριότερο. Είναι αδιανόητο, αυτοί που ευθύνονται για την όλη υπόθεση, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι».
Της παραπάνω ανακοίνωσης είχε προηγηθεί δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος ανέφερε: «Εμείς μέσα στον Γενάρη, αφού πάρουμε και εξετάσουμε ενδελεχώς τα συμπληρωματικά στοιχεία, θα προχωρήσουμε σε πρωτοβουλία, έτσι ώστε η Βουλή να ψάξει το θέμα, είτε με εξεταστική είτε με προκαταρκτική επιτροπή». Σημείωσε επίσης ότι η Επιτροπή για τον έλεγχο του «Πόθεν Έσχες» πρέπει να εξετάσει αν τα πολιτικά πρόσωπα που εμπεριέχονται στη λίστα είχαν δηλώσει αυτά τα ποσά ή όχι.

Ο κ. Παπαδημούλης μίλησε για «σκόπιμη συγκάλυψη της λίστας επί 20 μήνες, και την περίοδο Παπακωνσταντίνου και την περίοδο Βενιζέλου, και με Καπελέρη και με Διώτη» και εκτίμησε ότι «η νέα γραμμή του ΠΑΣΟΚ, όπως αυτή αποτυπώθηκε στη χθεσινή ανακοίνωση σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα καταρρεύσει σύντομα». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η ΔΗΜΑΡ, αυτή τη φορά δεσμεύεται ότι δεν θα συνταχθεί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε καταψηφίζοντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο» και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξουν ομόφωνα την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τη σύστασης της νέας αυτής επιτροπής.

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Αντίδραση υπήρξε και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, υπογράμμισε από τα Χανιά την ανάγκη να τιμωρηθούν «όλοι όσοι παρανόμησαν σε βάρος του ελληνικού λαού». «Έρχονται και φεύγουνε διάφορες λίστες, λίστες με παράνομους που πήραν τα χρήματα από τον ελληνικό λαό, τα έβγαλαν στο εξωτερικό για να εξαγοράσουν στη συνέχεια τα κατασχεμένα σπίτια, τις κατασχεμένες επιχειρήσεις, τα κατασχεμένα χωράφια του ελληνικού λαού», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Τόνισε ακόμη ότι είναι η ώρα να συλλάβει η ελληνική δικαιοσύνη εκείνους οι οποίοι παρανόμησαν και να δημευτούν οι περιουσίες τους. «Είναι η ώρα που δεν θα πρέπει να μείνουν στο απυρόβλητο με τους δήθεν νόμους περί ευθύνης υπουργών και τις βουλευτικές ασυλίες πολιτικοί, που δεν έβαλαν απλώς το δάκτυλο στο μέλι, αλλά που εκτέλεσαν τις ελληνικές οικογένειες», τόνισε. Προειδοποίησε μάλιστα ότι αν η Πολιτεία δεν τιμωρήσει παραδειγματικά εκείνους που «λήστεψαν» τον ελληνικό λαό, τότε «θα είναι υπεύθυνοι για την ατιμωρησία εκείνοι που θα ξεσηκώσουν πλέον τη λαϊκή οργή και θα οδηγήσουν σε λαϊκά δικαστήρια αυτούς, που μένουν τόσα χρόνια ατιμώρητοι».

Παράλληλα, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στην τηλεόραση του Σκάι, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, είπε ότι το κόμμα του θα ζητήσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Όπως ανέφερε, το κόμμα του διαθέτει 18 βουλευτές και για τη σύσταση της επιτροπής απαιτούνται 30 βουλευτές. Προφανώς, εφόσον υπάρχει και ανάλογη διάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα, ο αριθμός των 30 βουλευτών υπερκαλύπτεται.
ΚΚΕ
 
«Να δοθούν στη δημοσιότητα αμέσως τα ονόματα και τα στοιχεία που περιλαμβάνουν και οι δυο λίστες Λαγκάρντ ώστε να διαπιστώσει ο λαός περί τίνος πρόκειται», ζητεί το ΚΚΕ, ενώ τάσσεται «υπέρ όλων των μέσων ελέγχου και διερεύνησης της υπόθεσης για τον καταλογισμό πολιτικών και προσωπικών ευθυνών και της ανάλογης τιμωρίας εφόσον αποδειχθούν οι ενδείξεις», όπως αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του κόμματος.
tvxs.gr/node/115191

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που ο Μεϊμαράκης (Πρόεδρος της Βουλής) κάλεσε επίσημα τα κόμματα για να τούς δώσει τη λίστα Λαγκάρντ, στην ουσία ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ επίσημο αντίγραφο ή έστω τη λίστα εκτυπωμένη ή φωτοτυπημένη!!
Τους είπε ΝΑ ΔΟΥΝ & ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ!!
Δηλαδή να έχουν μόνο ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, η γνησιότητα των οποίων μπορεί ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ οποτεδήποτε & από οποιονδήποτε!!!
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ?
Μα προφανώς για να ισχυριστεί ότι η ΝΔ είναι ένα καθαρό κόμμα που τα παρουσιάζει όλα στο λαό!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
Μα είναι πολύ απλό: ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ!!!

Τι θα γίνει?
ΑΜΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΉΣΕΤΕ!!!!!!