Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ Ο Κ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ Ο ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ



Διαβάστε τι έγραφε για τον έγκλειστο απατεώνα του Κορυδαλλού Λαυρέντη Λαυρεντιάδη το μνημονιακό χοντροπαπαγαλάκι του capital.gr  Θανάσης Μαυρίδης (Διευθυντής παρακαλώ) που μας τον πλασάρουνε για μεγάλο οικονομικό αναλυτή και γνώστη της αγοράς και τον έχουνε κάθε τόσο στον ΣΚΑΪ του Αλαχαβούζου πρώτη φάτσα στο πάνελ για να αμολάει τις παπαριές του και να προπαγανδίζει υπέρ του μνημονίου…
Ο κύριος Θανάσης Μαυρίδης που μόνο για κλωτσιές, χοντρές κλωτσιές όμως, κάνει…
Διαβάστε τους ύμνους που  έγραφε το Μάιο του 2008 για τον αρχιαπατεώνα, αρχικλέφταρο Λαυρεντιάδη και ρίξτε του τη ροχάλα που του αξίζει:



Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο άνθρωπος φαινόμενο
Ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. Είναι ο άνθρωπος που κατόρθωσε να κάνει τα αδύνατα δυνατά και να δημιουργήσει ένα επιχειρηματικό «θαύμα», που όμοιό του θα κάνουμε πολλά χρόνια να ξαναδούμε στην ελληνική πραγματικότητα. Την περασμένη Παρασκευή έκανε τη μεγάλη του κίνηση. Πούλησε τις συμμετοχές του και συγκέντρωσε ρευστότητα για το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα: Τα λιμάνια!
Η δημιουργία χρηματιστηριακών υπεραξιών είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στο βαθμό που το κατάφερε ο κ. Λαυρεντιάδης. Ακόμη πιο λίγοι είναι εκείνοι που είδαν τις μεγάλες χρηματιστηριακές τους αποτιμήσεις να εξαργυρώνονται στο ταμπλό.
Η δημιουργία χρηματιστηριακών υπεραξιών είναι το όνειρο κάθε επιχειρηματία. Αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα στο βαθμό που το κατάφερε ο κ. Λαυρεντιάδης.
Η Νεοχημική δεν είναι η Microsoft. Ούτε η Alapis έγινε η μεγάλη πολυεθνική με την εξαγορά μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ο κ. Λαυρεντιάδης, όμως, κατόρθωσε να «πουλήσει» σωστά το προϊόν του και γι΄ αυτό και μόνο το γεγονός του αξίζουν συγχαρητήρια.
 Σύμμαχός του σε αυτή του την προσπάθεια οι καλές του σχέσεις με τους ξένους θεσμικούς επενδυτές. Ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν είναι από εκείνους τους επιχειρηματίες που έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους. Δεν έκανε επίδειξη του πλούτου του, δεν απασχόλησε τους κουτσομπολίστικες στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών. Τη δουλειά του κοίταζε και οι μέτοχοί του δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι με τα όσα τους έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.
Ο κ. Λαυρεντιάδης στα λιμάνια; Γιατί όχι; Αν κατόρθωσε να βγάλει χρήματα από την Νεοχημική, τότε από τα λιμάνια θα βγάλει χρυσάφι. Και μαζί με τον κ. Λαυρεντιάδη έχει ελπίδες να κερδίσει και το ελληνικό δημόσιο...
Θανάσης Μαυρίδης thanasis.mavridis@capital.gr
Πηγή:www.capital.gr

ΥΓ
Στις 18 Μαΐου του 2012 έγραψα (κλικ εδω)
με αφορμή ένα κατάπτυστο άρθρο του για τον ως άνω ασχετοπαπάρα, που ποιος ξέρει τι σχέση είχε με τον απατεώνα Λαυρεντιάδη, και μόνο που δεν πέσανε πάνω μου να με φάνε τα μνημονιακά σκουπίδια…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

o mayridhs einai mono gia staylo na taizei vodia