Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

O KOΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.... ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΑΣ...



 Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ
ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ελληνικος λαος,που επικαλεισαι χαρρυ,ειναι ενα κοπαδι απο προβατα.Και τιποτε αλλο.Και τα προβατα δεν εξεγειρονται.Καθονται και τα σφαζουν.Αυτο ειναι ο ελληνικος λαος χαρρυ.Ενα πανηλιθιο κοπαδι απο προβατα.

Elias S. Kasnaktsoglou είπε...

Σε 400 χρόνια ίσως... Μπορεί να φτιαχτεί μια Φιλική Εταιρεία... Αλλά έχουμε μπροστά μας ακόμη 397 χρόνια. Υπομονή ελληνικέ λαέ... Όπου νά 'ναι θα γεννηθεί ο επόμενος Ρήγας Φεραίος Βελενστινλής!

Χρύσα Χρονοπούλου είπε...

Βρίσκω σκληρά τα σχόλιά σας κατά πρώτον. Στη συνέχεια όμως θυμάμαι ότι η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη από το 127 π.Χ. δηλαδή πάνω από 2000 χρόνια. Επιβιώνει βέβαια λόγω της πολύ ισχυρής παράδοσής της, αλλά δεν απολαμβάνει ούτε ελευθερίας ούτε δημοκρατίας, έννοιες και καταστάσεις που η ίδια γέννησε και διέδωσε. Τι συμβαίνει λοιπόν; Ούτε το 21 έδωσε στην πατρίδα ελευθερία ή δημοκρατία. Γιατί; Είναι μόνον το οικόπεδο, δηλαδή η γεωγραφική θέση; Μήπως συντρέχει και κάτι άλλο; Κι αν ναι, τί;

Ανώνυμος είπε...

ποιος θα εξεγερθει ρε χαρρυ; το ζωο,ο νεοελληνας; υπαρχει πιο ζωο λαος στον πλανητη;

Ανώνυμος είπε...

εχει δικιο η κυρια χρυσα..οι πολιτικοι οι τωρινοι και οι παλιωτεροιεντολες εκτελουν..ποιοι κρυβονται πισω τους?ελευθερωθηκε αραγε ποτε η ελλαδα μετα την ρωμαικη κατοχη?

Ανώνυμος είπε...

Η χρυσα χρονοπουλου ομιλει την αληθεια. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ισως εχουν δικιο οι συγγραφεις-ερευνηται, ισως οι Θεοι "κατι αφησαν εδω" και το επιζητουν ολοι και μας το κλεβουν. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ συνεχεια με τον βοθρο των εβραιοπαπαδων στο στομα του ειναι. εν ω ειναι προφανεστατο οτι αυτοι ευθυνονται για ολα. απο τοτε που οι εβραιοχριστιανιλες εγκατεσταθησαν στην γη των Ελληνων ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΗΜΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .......ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ. ΚΥΡΙΕ ΚΛΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΥΕΣΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ ( ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΔΕΙΤΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1ο, 2ο & 3ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΦΑΝΦΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.