Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Το facebook λογοκρίνει τον Χάρρρυ Κλυνν για τις πολιτικές του άποψης.

Όπως και παλιότερα, επί κυβέρνησης Παπανδρέου ,είχε συσταθεί ομάδα 75 ατόμων με ειδικές γνώσεις στο διαδίκτυο για την αντιμετώπιση σχολίων που γράφονται κυρίως από δημοσιογράφους αλλά και πολιτικούς αντιπάλους , έτσι και σήμερα το ίδιο έργο συνεχίζεται από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη.Φυσικά παίζει και το δικό του ρόλο και η ελληνική μυστική υπηρεσία πληροφοριών που ασχολείται και με Hacking .
Όπως συνέβη πρόσφατα στον δημοσιογράφο Ν,Βάνη, με το συγκεκριμένο παρακράτος που έσπασε και αφαίρεσε όλα τα email,από το προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Βέβαια , μετά από μια σύντομη έρευνα ενός υπεύθυνου ασφαλείας διαδικτύου ,αποκαλύφτηκε η ταυτότητα των δραστών . που έδρασε μέσω Ελβετίας , όπου είναι και ο σύνδεσμος τη εν λόγο Υπηρεσίας. .Έγινε δε και καταγγελία στην Αμερικανική εταιρία παροχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτή με την σειρά της έστειλε την καταγγελία για διερεύνηση στο FBI.
Όσο αφορά την λογοκρισία , φαίνεται πως η τριτοκομματική κυβέρνηση φοβάται μήπως βγει και στην Ελλάδα ένας σαν τον Ιταλό Beppe Grillo, μια και ο καλλιτέχνης Χάρρρυ Κλυνν , πρόσφατα ανακοινώσε στο διαδίκτυο ότι προχωρά στην ίδρυση πολιτικού φορέα. και φαίνεται πως πείραξε το παλαιοκομματικό κατεστημένο , παρεμβαίνοντος και κλείνοντας έτσι το προφίλ του στο facebook..
Χάρρυ Κλύνν..



Έτσι γίνεσαι υπουργός….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ,
ο,τι εχεις για το φαιηςμπουκ στειλε το σε εμενα και το αναρτω εγω με το ονομα σου. εαν κανουμε το ιδιο 10.000 πολιτες θα πηξουν τα εβραιοπασοκια.
εαν θελεις απαντησε στο σχολιο και σου στελνω εμαιηλ

Ανώνυμος είπε...

Εγκρίνω και επαυξάνω!