Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τελευταίες εξελίξεις.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

-Προειδοποίηση: Το σχέδιο Γερμανίας – ΔΝΤ για τις τράπεζες θα τις οδηγήσει σε κατάρρευση. Όταν μια Lehman έκανε τον πλανήτη άνω κάτω, φανταστείτε τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση. Ή μάλλον, τι επιδιώκουν τα γερμανά και ο Σόρος να γίνει.
-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΡΑ: Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ). Τι λέει τώρα ο Σόιμπλε;
-Συνάντηση τώρα Αναστασιάδη – Μπαρόζο. Εκεί πέφτουν οι προτάσεις. Άρα ο Μπαρόζο εκπροσωπεί την Ευρωζώνη και όχι την Γερμανία. Το θέμα είναι αν θα δεχθούν οτιδήποτε οι Γερμανοί όταν ο απατεώνας Σόιμπλε παίρνει αποφάσεις και για την ΕΚΤ.
- Και όμως, υπάρχει πλήθος προτάσεων. Τώρα στο τραπέζι κούρεμα 25% με ανταλλαγή μετοχών κλπ, για τις καταθέσεις άνω των 100 χιλ.
-Η Γερμανία ζητά από την Κύπρο να αναλάβει την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πλέον του κουρέματος με ίδιους πόρους! Άλλα 5 δις επιπλέον. Όλοι βλέπουν πλέον μετάδοση της

κρίσης με αποκλειστική ευθύνη της Γερμανίας (που πλουτίζει)
- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Όλοι οι ΥΠΟΙΚ πλην του Σαρρή αυτή την στιγμή στο Eurogroup! Ή μάλλον, το μόνο λογικό που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Η Ιρλανδία εξέφρασε αναδρομικά την διαφωνία της, έπεται η Ισπανία.
- ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΆΣΚΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΒΟΛΗ; Οργή εταίρων από την
σύμπλευση Γερμανίας – ΔΝΤ, όταν όλοι νόμιζαν ότι το ΔΝΤ δρούσε μόνο του. Έντονη δυσαρέσκεια Μπαρόζο.
- Πρόταση για κούρεμα στην ΤΚ 50 – 60%.
- Κύριε Αναστασιάδη, επειδή ο Σαρρής έχει τα ίδια γούστα με τον Παπαδήμο, δεν σημαίνει ότι πρέπει και εσείς να συνουσιασετε την χώρα σας με το PSI. Άλλωστε δεν έχετε φωτογένεια εξ όσων γνωρίζουμε. Χριστοφορίτιδα έχετε.
- Κατακραυγή από Αμερικάνικα – Βρετανικά δίκτυα και αναλυτές για την στάση του Eurogroup έναντι της Κύπρου: Αν την αφήσετε να πέσει, καταστρέφετε την Ευρωζώνη!
- Στην γραμμή του ΔΝΤ η Γερμανία για τις τράπεζες! Έπεσαν οι μάσκες πριν από λίγο με το “καλησπέρα”.
- Τα πρώτα μπιντς σε Ασία αλλά και φήμες για Ευρώπη, είναι αρνητικά. Ας ελπίσουμε απλώς ότι βλέπουν Mega.
-Έντονη φημολογία για PSI! Αν το κάνει ο Ανανστασιάδης, δεν θα χάσει απλώς την πτήση.
-Ξεκινά τώρα το Eurogroup, με τρεις ώρες καθυστέρηση.
-Στο πλευρό της Κύπρου και άλλοι εταίροι για πρώτη φορά.
- Νέα δεύτερη κατά σειρά αναβολή του Eurogroup σύμφωνα με το ΡΙΚ.
- Πολλαπλάσιες οι καταθέσεις των Ρώσων σε Ελβετία, Λουξεμβούργο και Λονδίνο από ότι στην Κύπρο. Αλλά εκεί δεν χαρακτηρίζονται “μαύρο ξεπλυμα” αλλά “προσέλκυση επενδύσεων”.
- Βλέπουν ήδη επόμενο θύμα την Ισπανία εάν περάσουν οι αποφάσεις του επόμενου
Eurogroup.
-Τσίπρας τώρα: Καλώ τον πρωθυπουργό να στηρίξει με ρευστότητα την Κύπρο. Σέκος ο Στουρνάρας!
- Απείλησε όντως με παραίτηση ο Ανανστασιάδης! Είδες τι κάνει το Πολώνιο; Το αστείο είναι ότι ο Σόιμπλε για πρώτη φορά πανικοβλήθηκε στο άκουσμα απειλής!
-Παρά την απόφαση του IIF, ο απατεώνας Σόιμπλε επιμένει να τηρηθούν όσα (παράνομα)
επεβλήθηκαν στο προηγούμενο Eurogroup!
- Απίστευτη διαρροή: Η Μέρκελ δεν θέλει “ελληνοποίηση των Κυπριακών υποκαταστημάτων” γιατί εκεί κρύβονται οι βρωμιές των Γερμανών! Σαν κάτι οφσορ της Deutche Telekom λέμε; Κάτι μίζες του Παντελεήμονα σε μεγαλοστελέχη του ΟΤΕ; Έλα μωρέ, περασμένα
ξεχασμένα. Ποιός θα σας καρφώσει; Ο Μιχάλης;
- Αναστάτωση στις αγορές όσο περνά η ώρα και ακούγονται αντικρουόμενες δηλώσεις.
-Ισπανός ΥΠΟΙΚ: Δεν θα πειραχθούν καταθέσεις κάτω των 100 χιλ. Ευρώ. Το ίδιο υποστηρίζει και ο Ιρλανδός. Αυτό σε απλά Ελληνικά λέγεται “υπαναχώρηση”, μετά από το
ΟΧΙ της Κυπριακής βουλής (που χάλασε το ΝΑΙ των Ανανιάδηδων)
- Απίστευτο έγκλημα το μπλοκάρισμα εξαγοράς των Κυπριακών τραπεζών. Ο ασφαλέστερος τρόπος να κάνεις την κρίση συστημική λένε αναλυτές. Μα ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός του ΔΝΤ από την πρώτη στιγμή.
- Για τις 9 το βράδυ πάει το Eurogroup
- Ο ΥΠΟΙΚ του Λουξεμβούργου διαψεύδει ομολόγους του που ήθελαν τις ανάγκες διάσωσης αυξημένες από τους πρώτους υπολογισμούς.
- Διαρροές από τουρκικές πηγές θέλουν “μυστικές συνεννοήσεις” της Ρωσίας μετά από την
συμφωνία Τουρκίας Ισραήλ που επηρεάζει δυσμενώς την Συρία.

- REUTERS ΤΩΡΑ: Η ΡΩΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΔΕΠΑ – ΔΕΣΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΓΩΓΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ! ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ;

- Απίστευτη ομοφωνία όλων των Γερμανικών κομμάτων με σκοπό να “συντρίψουν” το
οικονομικό μοντέλο της Κύπρου.
- Η Τουρκία επανέλαβε την απειλή της να μην χρησιμοποιηθούν τα μελλοντικά έσοδα των εξορύξεων ως εγγυοδοσία έκδοσης ομολόγου.
- Βλέπουν καθυστέρηση στην έναρξη του Eurogroup λόγω “διαφωνιών”. Διαφωνούν οι λύκοι μεταξύ τους για το πως θα μαγειρευτεί το θήραμα;

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: