Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Άνεργη μητέρα λιποθύμησε από την πείνα

Πατριδοφονιάδες Σαμαροβενιζελοκουρέληδες πλησιάζει η ώρα που θα πληρώσετε με το ίδιο νόμισμα για τα εγκλήματά σας. Σ’ ένα κελί θα σας πετάξουν και τους τρεις μαζί και θα σας αφήσουν νηστικούς για να καταλάβετε τι θα πει πείνα… Γουρούνια!

 thess

Πήγε να ζητήσει δουλειά από τον γενικό γραμματέα του Δήμου και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια του από την πείνα.

Όπως αποκαλύπτει στο thesstoday ο γενικός γραμματέας του Δήμου Θεσσαλονίκης Θωμάς Ψαράς, φανερά συγκλονισμένος από την εμπειρία που είχε, μία άνεργη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών με επίσης άνεργο σύζυγο πήγε προ ημερών στο γραφείο του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να του ζητήσει εργασία. Όπως του εξομολογήθηκε η γυναίκα, «η ΔΕΗ είχε κομμένο το ρεύμα στο σπίτι τους τουλάχιστον έναν μήνα, αφού δεν μπορούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, λόγω της ανεργίας του ζευγαριού. Μάλιστα, η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είχε δυσκολέψει τόσο πολύ που δεν μπορούσαν ούτε γάλα για τα παιδιά τους να αγοράσουν».
Την ώρα που γινόταν αυτή η συζήτηση στο δημαρχείο, η άνεργη μητέρα λιποθύμησε μπροστά στον γενικό γραμματέα, ο οποίος κάλεσε γιατρό για τις πρώτες βοήθειες.
«Η γνωμάτευση του γιατρού ήταν συγκλονιστική. Η γυναίκα είχε να φάει τουλάχιστον τρεις ημέρες!»

http://www.thesstoday.gr/


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιον ειχε ψηφισει η γυναικα στις δημοτικες εκλογες?

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εχει σημασια ποιον ψηφισε;
Χαρρυ φτιαξε κομμα...