Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μήνυμα αναγνώστριας προς τον Άδωνι Γεωργιάδη

Κύριε Άδωνι Γεωργιάδη μιας και έχετε λάβει σοβαρά το ρόλο σας υπάρχει περίπτωση ν ασχοληθείτε και με το θέμα... του Ερυθρού Σταυρού; Αναφέρομαι βεβαίως στο Ίδρυμα Ε.Ε.Σ. όπου οι 400 και πλέον εργαζόμενοί του παραμένουμε απλήρωτοι για τουλάχιστον 6 μήνες, ενώ θα ήταν πολύ περισσότεροι αν δεν είχαμε λάβει πρόσφατα μισθοδοσία μέσω ασφαλιστικών μέτρων που είχαμε καταθέσει. Η Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. κ. Γεωργιάδη παραμένει ανίκανη και άπραγη απέναντί μας και δεν παραθέτει κανένα σχέδιο σωτηρίας του Ε.Ε.Σ. και κατά συνέπεια και δικό μας... Πρόσφατα συνάδελφος αποπειράθηκε να πέσει από τον 5ο όροφο (γραφεία Προέδρου και Γ. Γραμματέα) σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια απαίτησης των δεδουλευμένων της. Το περιστατικό έχει καταχωρηθεί και στη σελίδα του Συλλόγου των Εργαζομένων του Ε.Ε.Σ. Πλέον βρισκόμαστε σε απόγνωση. Παρακαλώ θερμά! για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να επιβληθεί τάξη στη μισθοδοσία μας και κυρίως δρομολογηθεί σχέδιο διάσωσης του Ε.Ε.Σ.
Αναγνώστρια

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στην αναγνωστρια:
1. Σιγά και μην σου απαντήσει ο Αδωνις!
2. Η υγεία στην Ελλάδα θα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ με τη "μέθοδο" της ΕΡΤ!!
Τα Δημόσια Νοσοκομεία (με τον εξοπλισμό τους, τον οποίο πληρώσαμε εσύ κι εγώ, με τους φόρους μας!) θα "ενοικιαστούν" έναντι ευτελούς τιμήματος σε διεθνείς Ιδιωτικές Ασφαλιστικές εταιρείες (όπως τα Carefour-Μαρινόπουλος, που εσύ νομίζεις ότι τα λεφτά σου τα δίνεις στον Ελληνα Μαρινόπουλο, αλλά αυτά πάνε στους Γερμανούς!).
Κι εμείς όλοι θα χάσουμε ότι εισφορές πληρώσαμε στο ΙΚΑ και θα υποχρεωθούμε να αγοράσουμε Ιατρικη Κάρτα, αλλοιώς θα πρέπει να περιμένουμε 6 ώρες στην ουρά σε 2-3 νοσοκομεία-παράγκες που θα έχουν αφήσει έτσι για τα μάτια του κόσμου, για να βγάλουμε μια ακτινογραφεία της πλάκας ή θα μας δίνουν ραντεβού για οξύ έμφραγμα μετά από 3 μήνες!!!

ΥΓ. Ti δεν καταλαβαίνεις και ρωτάς τον Αδωνι να σου απαντήσει;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Αδωνις είναι ενας ΕΞΥΠΝΟΣ έμπορος βιβλίων, ο οποίος βρήκε τον τρόπο, εκμεταλλευόμενος κορόϊδα σαν εσένα κι εμένα, να προωθήσει τη δουλειά του (ακόμα και τώρα που είναι υπουργός εξακολουθεί να κάνει διαφημηστικές εκπομπές για τα βιβλία του!), να γίνει διάσημος και να βγάλει περισσότερα λεφτά!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις έτσι όπως ξεπουλησε την χώρα, όπως ξεπούλησε τα λιμάνια στους Τούρκους έτσι θα ξεπουλήσει και τα νοσοκομεία.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις μη γράφετε μονο για τον Σπύρο-Αδωνη

γράψτε και για την Ευγενία.
Ο Σπύρος πρωτοεκλεχτηκε στον θίασο Καρατσαφέρη με 100 περίπου ψήφους, οι 99 ηταν απο τα σόγια της Ευγενίας, η μία αδιευκρινιστη!
Δεν ειναι σίγουρο πως τον ψηφισε ο αδελφός του.