Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το απόσπασμα-φωτιά από την απολογία Κάντα που καίει τον Κ. Μητσοτάκη για τα εξοπλιστικά: "Επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16...". Επίσης τι ακριβώς είπε για Τσοχατζόπουλο, Εβερτ και Λιακουνάκο...

Αποκαλύψαμε προηγουμένως (εδώ) ότι η απολογία του Αντ. Κάντα για τις μίζες των εξοπλιστικών είναι συγκλονιστική καθώς εκτός από τους αντιπροσώπους όπλων κατονομάζει και πολιτικούς. Αναφέρεται μάλιστα στον πρώην πρωθυπουργό Κων. Μητσοτάκη λέγοντας ότι πολιτικοί αρχηγοί έπαιζαν τον ρόλο ...πλασιέ. Και αναφέρεται στην προμήθεια των F-16 τα οποία επελέγησαν επειδή τα ήθελε ο κ. Μητσοτάκης ενώ αντίθετα δεν πέρασε η άποψη του τότε υπουργού Α. Τσοχατζόπουλου και του Μιλτ. Έβερτ που ήθελανα τα F-15!

Αποκαλύπτουμε τώρα το ακριβές απόσπαμα - φωτιά από την απολογία του Κάντα για τον κ. Μητσοτάκη:
«Κατά την προμήθεια των αεροπλάνων στην Επιτροπή Αμυνας της Βουλής όπου ήμουν παρών, ο Μητσοτάκης επιχειρηματολογούσε με πολύ λεπτομερή στοιχεία υπέρ της προμήθειας των F-16, ενώ ο Έβερτ υπέρ των F-15. Αυτό με εξέπληξε διότι και οι δύο ήταν στο ίδιο κόμμα. Μάλιστα, όταν επελέγησαν τα F-16, στους διαδρόμους του ΥΕΘΑ κυκλοφορούσε με δόση χιούμορ η φράση ότι ο Μητσοτάκης κέρδισε τον υπουργό γιατί ο Τσοχατζόπουλος ήταν μαζί με τον Έβερτ υπέρ της προμήθειας των F-15, τα οποία εκπροσωπούσε ο Θωμάς Λιακουνάκος. Αυτό αναφέρεται για να καταδειχθεί το σύνθετο, το πολύπλοκο και το διακομματικό παιχνίδι στο ζήτημα των εξοπλιστικών»!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: