Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κι αντί να χεστεί ο Πολύδωρας, χέστηκε ο Αντώνης


του Στρατή Μαζίδη
"Χέστηκε ο Πολύδωρος που είναι στα πόδια γρήγορος" λέει ο σοφός λαός. Μάλλον όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε αυτή την άποψη. Ο Βύρων Πολύδωρας ήταν εξαφανισμένος θα έλεγε κανείς από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και μετά έχοντας κάψει τον εαυτό του με τη γνωστή ιστορία του διορισμού της κόρης του.
Κι εμφανίστηκε από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Με το μεγαλύτερο μέρος της πολιτικής του σταδιοδρομίας να βρίσκεται πίσω, φαίνεται
πως δεν μπορούσε να συνυπογράψει σε αυτό το τελειωτικό χτύπημα εις βάρος του ελληνικού λαού. Η ομιλία του στη Βουλή, ασχέτως αν τον συμπαθεί κανείς ή όχι, η οποία προκάλεσε το χειροκρότημα της αντιπολίτευσης, νομίζω ότι είναι ιστορική.
Δυστυχώς όμως η κατάντια της χώρας και του πολιτικού συστήματος είναι τέτοια ώστε έλληνες βουλευτές που ορκίστηκαν να υπερασπίζονται το λαό, τελικά να τιμωρούνται όταν το κάνουν αυτό.

Αμέσως ακολούθησαν οργισμένα άρθρα και ανακοινώσεις ισοπέδωσης του βουλευτή τα οποία άγγιξαν τα όρια της χυδαιότητας. Αυτά συμβαίνουν όταν είναι κανείς σε κατάσταση πανικού. Για αυτό επιμένω πως δε χέστηκε ο Πολύδωρας.
http://www.freepen.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τα λόγια του πολύδωρα δεν θα μείνει τίποτα, από τα έργα του όμως τα οποία πληρώνουμε και θα πληρώνουμε στο μέλλον θα μείνει κάτι. Αντί να διώξει την κόρη του από τη βουλή το κάθαρμα μιλάει για αξίες και ιστορία. Ο αλήτης. Σκεφτείτε ότι ένα μέρος από του φόρους που πληρώνετε πάει στην τσέπη του και της κόρης του και θα πηγαίνει μέχρι να πεθάνουν ή να πεθάνετε.

Ούτε για φτύσιμο δεν είναι τα σιχάματα της κοινωνίας.

papadeli είπε...

στην Γερμανία ψιχαλίζει ( ανωνυμε )

papadeli είπε...

στην Γερμανία ψιχαλίζει ( ανωνυμε )

Ανώνυμος είπε...

Ο Τομπουλογλου όπως και ο Λιάπης πήγαν καρφωτοί από τη κυβέρνηση .
Καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.
Θυσίασαν τον έτσι και αλλιώς πολιτικά τελειωμένο Λιάπη και τον ασήμαντο ψιλικατζή Τομπουλογλου για να επικοινωνήσουν τη νέα αμεροληψία του κράτους .
Οι μεγάλοι μιζαδόροι (που είναι δεκάδες στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ) των εξοπλιστικών και των νοσοκομειων προφυλάσσονται δια να μην τινάξουμε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας στον αέρα»