Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ο σύμβουλος του Άδωνι καλεί σε δολοφονίες μεταναστών

Μετά την αποκάλυψη του Hot doc ότι ο αρχηγός της ΕΛΑΣ έδινε εντολές για κακοποίηση μεταναστών, έρχεται στη δημοσιότητα ένα ακόμα ρατσιστικό κρούσμα από μέλος της κυβέρνησης Σαμαρά.
Ο Θάνος Πλεύρης, γνωστός πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, γιός του γνωστού για τις φασιστικές του απόψεις, ακροδεξιού Κωνσταντίνου Πλεύρη, δικηγόρος και σύμβουλος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ της κακοποίησης....
μεταναστών, χειροκροτούμενος από στελέχη της ΝΔ.
Ο Θάνος Πλεύρης σε συγκέντρωση του εθνικιστικού περιοδικού Patria ούτε λίγο, ούτε πολύ, καλεί σε δολοφονίες μεταναστών και προσφύγων στα σύνορα, προκειμένου να αποτραπεί η είσοδος τους στη χώρα. Δείτε στο 5.00 του βίντεο τον σύμβουλο του Α. Γεωργιάδη να δηλώνει ότι "δεν φυλάσσονται τα σύνορα εάν δεν υπάρχουν νεκροί"

4 σχόλια:

Γιαγκος Γεωργιος είπε...

Πολυ ενδιαφερον βιντεο αλλα δεν θα συμφωνησω με τον σχολιαστη.
Θα μπορουσε να σχολιασει την ομιλια προ μηνος του Σαμαρα στην κοινοβουλευτικη ομαδα οπου καταχειροκροτηθηκε υποσχομενος ψηφο στους μεταναστες.
Να του θυμισει οτι η φιλελευθερη ευρωπαικη πολιτικη, την οποια ο κ Πλευρης επελεξε να υποστηριξει εξαπατωντας τους πρωην ψηφοφορους του, μιλαει για αναγκη μερικων δεκαδων εκατομμυριων εργατικων χεριων ακομη.
Θα μπορουσε επισης να σχολιασει τα σουρτα φερτα του κομματος του σε ολες τις Εβραικες οργανωσεις ανα τον κοσμο. Ακομη και ο Σαμαρας καταλαβαινοντας πως καταντησε αηδια προσπαθησε να αποφυγει το κραξιμο αρνουμενος την τελευταιο φορα να φορεσει το σκουφακι του.
Αντι γι αυτο σχολιαζει την φυλαξη των συνορων ονομαζοντας δολοφονια την αποτροπη εισβολης στην Ελλαδα.
Αν θεωρει οτι οι λαθρομεταναστευση δεν ευθυνεται για μεγαλο κομματι της εγκληματικοτητας που στοιχιζει ακριβα σε ζωες Ελληνων, δεν θα συμφωνησω.
Αν δεν θεωρει οτι υπαρχει κινδυνος κοσοβοποιησης η συριοποιησης με δεδομενη μαλιστα την εχθρικη σταση των ομορων μουσουλμανικων κρατων θα ελεγα να το ξανασκεφτει.
Αν παλι θεωρει οτι τετοια μετρα λαμβανωνται μονο απεναντι σε στρατιωτες του εχθρου, θα του επισημανω οτι και οι στρατιωτες ανθρωποι ειναι και μαλιστα οι περισσοτεροι, σε αντιθεση με τους λαθρομεταναστες, εισβαλουν παρα την θεληση τους βιαζομενοι απο τις κυβερνησεις τους.
Ποσες ζωες θα κοστιζε η αναπτυξη στρατου στα συνορα και ποσες εχει στοιχισει το σημερινο μπαχαλο; Για να μην αναφερω τα ναρκωτικα, τις κλοπες τους βιασμους, την πορνεια καιτο εμποριο ανθρωπων που καταντησαμε να βλεπουμε να γινεται σαν κατι συνηθισμενο.
Γι αυτα τα "φιλανθρωπα" αποτελεσματα βαζουμε σε κινδυνο την εθνικη μας ασφαλεια και ακομη και την βιολογικη μας υπαρξη.
Οι προτεινομενες απο τα αριστερα λυσεις εκτος οτι μου φαινονται ατελεσφορες μου δημιουργουν και καποιες αποριες.
Οταν μιλανε για πατριδα εννοουν την χωρα των πατερων των Ελληνων η εχουν κατι αλλο στο νου τους;
Οταν μιλανε για δημο-κρατια σε ποιον ακριβως δημον αναφερονται και σε ποιο κρατος; Στον Ελληνικο που κατοικει εντος καθορισμενων κρατικων συνορων η σε οποιονδηποτε συνοθυλευμα κατοικει στον χωρο ελευθερης διελευσης που θα ονομαζεται ισως ακομη Ελλαδα αλλα δεν θα εχει Ελληνες;

Ανώνυμος είπε...

Σώπα φίλε η οργουελική γλώσσα της αριστεράς και δεξιάς του κώλου .... κατάργησε τη λέξη λαθρομετανάστης ..... μετανάστες είναι οι άνθρωποι ...... όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο κατατάσονται δια της βίας στις τάξεις των χρυσαυγιτών ........ τι είσαι; ;;; χρυσαυγίτης και αποκαλείς τούς εισβολείς .....λαθρομετανάστες ;;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος τολμήσει να μιλήσει για λαθρομετανάστες είναι ασφαλώς οπαδός της χρυσής αυγής ...... αλλά και του Σαμαρά ..... οι αγράμματοι πρακτορίσκοι αριστεράντζες ..... δεν διάβασαν ακόμα Μαρξ να ξεστραβωθούν τα ημιαλφάβητα ζωντανά ..... η άθλια λογική τούς του άσπρου μαύρου .... τούς εξισώνει με τα ζώα της χρυσής αυγής ...

Ανώνυμος είπε...

Όποιος τολμήσει να μιλήσει για λαθρομετανάστες είναι ασφαλώς οπαδός της χρυσής αυγής ...... αλλά και του Σαμαρά ..... οι αγράμματοι πρακτορίσκοι αριστεράντζες ..... δεν διάβασαν ακόμα Μαρξ να ξεστραβωθούν τα ημιαλφάβητα ζωντανά ..... η άθλια λογική τούς του άσπρου μαύρου .... τούς εξισώνει με τα ζώα της χρυσής αυγής ...