Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

Μοίρασε…καρπαζιές η τρόικα! χρωστάτε 600 δράσεις-κόφτε τα παραμύθια για φοροελαφρύνσεις... ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ!

gigas

Καρπαζιές μοίρασε η ΄τρόικα στην κυβέρνηση και στον Χαρδούβελη. Οι τροικάνοι θύμωσαν από τις «διαρροές» περί φοροελαφρύνσεων έκαναν τον Χαρδούβελη να τις πάρει πίσω και το καλύτερο του είπαν κατάμουτρα ότι χρωστάει

600 μνημονιακές δράσεις και του ζήτησαν να παραταθεί η έκτακτη εισφορά και το 2016!
Σύμφωνα με όσα ανέφερε κορυφαίος κυβερνητικός αξιωματούχος μετά τη συνάντηση με την Τρόικα:

- Ο κύριος Χαρδούβελης δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να επιταχύνει τους ρυθμούς για να εκπληρωθούν μέχρι το φθινόπωρο, πάνω από 600 μνημονιακές δράσεις που εκκρεμούν ήδη από τον Μάιο. Δήλωσαν ευχαριστημένοι, πάντως, που τα πιο δύσκολα προαπαιτούμενα όπως η ψήφιση του νόμου για την «μικρή ΔΕΗ» έχουν ολοκληρωθεί.
-Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως ετοιμάζει λύση για τις δικαστικές αποφάσεις που ανατρέπουν μέτρα του μνημονίου όπως για τους ένστολους κλπ και οι οποίες προκαλούν ανησυχία στην Τρόικα, χωρίς όμως να μπουν απόψε σε λεπτομέρειες.
- Άρχισε το παζάρι για φορολογία, με την Τρόικα να μπαίνει όπως πάντα δυναμικά στο παιχνίδι από την πρώτη συνάντηση ανοίγοντας το θέμα της έκτακτης εισφοράς που τυπικά λήγει φέτος αλλά η Τρόικα θέλει να παραταθεί άλλα δύο χρόνια μέχρι το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια: