Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Απροκάλυπτος υπηρέτης ξένων συμφερόντων ο Κουβέλης

Γράφει η Σοφία
Δεν μας ξαφνιάζει ο δωσιλογισμός του, αλλά μας εντυπωσιάζει η μανία κι η επιμονή του σ’ αυτόν!
Σαν πορωμένος CEO εταιρείας που ενώ καίγεται το σπίτι κι η οικογένειά του αυτός πέρα από την εταιρεία και τα πελατάκια του δεν βλέπει και δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτα!
Το κόμμα του είναι ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση, από κάθε άποψη.
Οι ψηφοφόροι, η ζωή του κόμματος, το έχουν εγκαταλείψει ολοσχερώς και τα μέλη του αποχωρούν, όπως διαλύεται ένα πτώμα που η ζωή δεν κατοικεί πια σ’ αυτό, αλλά το μόνο που τον ένδιαφέρει είναι να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα, μέχρι την τελευταία του ανάσα.
Προκειμένου να εμποδίσει πιθανή προκήρυξη δημοψηφίσματος για την ΔΕΗ, ο 1,2%, έφτασε να κάνει δημόσια δήλωση ότι οι υπογραφές των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν για την αίτηση δημοψηφίσματος “για ιδεολογικούς λόγους”!!!!!!!!
Ο εκτός βουλής μιλάει για τους βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και λέει ότι υπάρχει, προφανώς στο δικό του μυαλό, ιδεολογική εγκεφαλική πίπα
() που πρέπει να εμποδίσει την δημοκρατική διαδικασία αιτήσεως δημοψηφίσματος!!!!!
Πρέπει να κάτσουμε και να αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλουν οι Σαμαροβενιζέλοι για “ιδεολογικούς λόγους”!!!! Αυτό δεν λέγεται ιδεολογία… αυτό λέγεται κλινική περίπτωση.
Άμα πιάσεις φωτιά να κάτσεις να καείς γιατί δεν σ’ αρέσει η μάρκα του πυροσβεστήρα….αυτό μας προτείνει η “ιδεολογία” ()του Κουβέλη!!!!
Ο 1,2% του πτώματος που σήπεται, που ποτέ δεν έπαψε να είναι μέλος του τροϊκανόδουλου καρτέλ, ψάχνει απεγνωσμένα για κάθε ψευτοπρόσχημα για να αρπάξουν την ΔΕΗ με 2 εκάτ. χρήστες για ξεζούμισμα, οι εκλεκτοί!
Τα αρπακτικά που σίγουρα δεν αφήνουν παραπονεμένο το προσωπικό που τους εξασφαλίζει το θήραμα….
“Κανείς βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν πρόκειται να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταστεί παράγοντας της διεξαγωγής ή μη της κορυφαίας, όσο και αναγκαίας δημοκρατικής διαδικασίας, όπως είναι το δημοψήφισμα” κατέληξε η ψωνάρα.
Καλά λένε ότι όποιος πολυδημοκρατολογεί είναι στην πραγματικότητα “αποφασίζομεν και διατάζομεν”!!
Και ποιος θα είναι ο “παράγοντας” θείο; το δικό σου το κοτέτσι;
Δεν είναι παράγων το 3ο κόμμα κι είσαι εσύ ρε παππού;
Και πώς είπαμε ότι αποκαλείται η ιδεολογική προσέγγιση που ακυρώνει την βούληση των πολιτών και την προσπάθεια να σωθούν τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου, προς όφελος ξένων τοκογλύφων;;;;; Ξενόδουλο φασισμό το είπαμε ή κάνω λάθος;
Ο θείος εκτός από πολιτικά Ανύπαρκτος είναι και Χούντα!!!!!
Θέλει να πλασάρει τον εαυτό του και το κομματικό του πτώμα ως ιδεολογικό τιμητή της αξίας των υπογραφών των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, σε μια απύθμενου θράσους προσπάθεια, να καλύψει με ψευτοϊδεολογικό μανδύα την εκδούλευση που επιχειρεί προσφέρει στα ξένα συμφέροντα!!!!
olympia spyr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρεπει να εχει καμία επαφή μαζι τους. -

Ανώνυμος είπε...

Φανταστείτε για μια στιγμή ότι κάποιος ΣΑΝ το Μπάρμπα-Φώτη να ήταν ο Πολτικός Αρχηγός της Ελληνικής Ομογένειας του Καναδά και κάποια στιγμή, μετά από ΠΑΛΗ & ΑΓΩΝΑ ΕΤΩΝ κατάφερνε να περάσει ένα νόμο στην Καναδική Βουλή υπέρ της Ελληνικής Ομογένειας, π.χ. ότι τα σπίτια των εκεί Ελλήνων, αν εγγραφούν στον Κεντρικό Ελληνικό Συμβούλιο ... -Κ.Ε.Σ.- θα είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ, τι θα συνέβαινε?
1. Θα ήταν προφανώς για τους Καναδούς "ο πορωμένος CEO εταιρείας που ενώ καίγεται το σπίτι κι η οικογένειά του αυτός πέρα από την εταιρεία και τα πελατάκια του (=τους εκεί Ελληνες δλδ) δεν βλέπει και δεν τον ενδιαφέρει απολύτως τίποτα (για τους Καναδούς).
2. ΘΑ ΗΤΑΝ επίσης προφανώς Ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ!!!
3. Ελληνες απ' όλη τη γη θα του έστελναν εκατοντάδες εκατομμύρια για ν' αγοράζει για λογαριασμό τυς ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ σπίτια!
κλπ, κλπ, κλπ, ...

ΥΓ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ... ΤΥΧΟΝ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΥΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΛΗΝΩΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!