Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Με πικρό καφέ και παξιμάδι Σαμαράς – Βενιζέλος μοιρολογούν μετά το τελεσίγραφο της Τρόικας


Μετά το φρένο που έβαλε η Τρόικα στην κυβέρνηση για τις φοροελαφρύνσεις που έχουν ανακοινωθεί, ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συναντήθηκαν τη Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να εκτιμήσουν τα νέα δεδομένα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι επαφές της τρόικας με υπουργούς που έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη, και ήδη φάνηκαν οι προθέσεις: οι εκπρόσωποι των δανειστών έβαλαν φρένο στα κυβερνητικά σχέδια περί φορολογικών ελαφρύνσεων και υπενθύμισαν ότι η Ελλάδα έχει να εκπληρώσει περί τα 600 προαπαιτούμενα.

Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Εξερχόμενος ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι εξέφρασε την άποψη της Τράπεζας της Ελλάδος για την πορεία των οικονομικών πραγμάτων. «Τίποτε άλλο. Η κυβέρνηση συνεχίζει» τόνισε ο κ. Στουρνάρας, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, απάντησε: «Δεν μπήκα σε τέτοια θέματα».

Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκπληκτοι (;;;) οι ερευνητές (;;;) από το ραδιοτηλεσκόπιο Αρεσίμπο στο Πουέρτο Ρίκο ανακοίνωσαν ότι έλαβαν μία σειρά από μυστηριώδη σήματα αγνώστου προελεύσεως (!!!) από το ... Bαθύ διάστημα!!! .... KOY KOY !! EIMI EIΣTI !!!