Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΕΚΤΑΚΤΟ !!! ΞΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ : ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !!!


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ;



Στην πρόσληψη ξένου συμβούλου ο οποίος θα αναλάβει μελέτη για τις καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζονται διεθνώς στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και πως μπορούν να εφαρμοσθούν στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, θα προχωρήσει άμεσα η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με εντολή του Γ. Στουρνάρα. Το ερωτηματικό όμως είναι "γιατί ξένος"; Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας να κάνει αυτή τη δουλειά;
Πρόκειται για το πρώτο βήμα στο οποίο συμφώνησαν κυβέρνηση, Τράπεζα της Ελλάδος και Τρόικα. Με βάση την μελέτη του ξένου οίκου, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές του Φθινοπώρου θα αποφασισθεί το μείγμα των απαραίτητων εποπτικών ή και νομοθετικών πρωτοβουλιών, ώστε να υπάρξει καλύτερος συντονισμός στη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPLs).
Σημειώνεται ότι αντίστοιχη μελέτη είχε διενεργήσει και η BlackRock στο πλαίσιο της πρόσφατης άσκησης προσομοίωσης της ΤτΕ.
Μια λέξη ταιριάζει στην περίπτωση. ΝΤΡΟΠΗ...

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Διεθνείς Δανειστές της Ελλάδας, ΔAYTOI Οι "Δανειστές" ZHTOYN ΠΛEON ANOIKTA THN YΠOΘHKEYΣH THΣ Ελλάδας !!! KAΠOIOI AΠEPΓAZONTAI ΓIAYTO ΣXEΔIA ΓIA ... Γ' ΠΠ !!!! (π.χ. βλ. ... OYKPANIA !! TI POΛO EXOYN ΣAYTO OI "ΔIKOI" MAΣ ΠPOΔOΩTEΣ THΣ XΩPAΣ ;;;;)