Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΝΔ: Αναβάλλονται ο «γάμος» και τα προσκλητήρια

ΝΔ: Αναβάλλονται ο «γάμος» και τα προσκλητήρια


Ακόμα ένα βήμα πίσω κάνει το Μαξίμου στους σχεδιασμούς του προκειμένου να γλιτώσει το διασυρμό από τη φούσκα της επικοινωνιακής διαχείρισης. Όπως πρώτο έγραψε το Newsbomb σήμερα το πρωί οι σχεδιασμοί του Μαξίμου για Εθνική Συνδιάσκεψη τον Σεπτέμβριο και για προσκλητήριο συστράτευσης σε όσους έφυγαν από το κόμμα ενέχουν πολύ σοβαρούς κινδύνους το όλο εγχείρημα να εξελιχθεί σε παρωδία αφού κανένα στέλεχος δεν πρόκειται να επιστρέψει σε ένα κόμμα που υπηρετεί πιστά τους σχεδιασμούς των δανειστών.
Στο ρεπορτάζ με τίτλο: «ΝΔ: Το προσκλητήριο που μου ΄πεσε απ΄τα χέρια» περιγράψαμε με λεπτομέρειες και με μαθηματική ακρίβεια την δεδομένη αποτυχία των πανηγυριών που ετοίμαζαν οι επιτελείς του Αντώνη Σαμαρά. Προφανώς μετά την ανάγνωση των πολιτικών εκτιμήσεων στα ΜΜΕ κατάλαβαν τον κίνδυνο του φιάσκου και έτσι λοιπόν πάνε περίπατο τα περί συνδιάσκεψης και συνεδρίων για το μεγάλο προσκλητήριο προς όσους έχουν αποχωρήσει από το κόμμα.
Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού βλέποντας το πολύ κακό κλίμα που υπάρχει και το γεγονός ότι η ΝΔ δεν έχει κανένα σοβαρό επιχείρημα για να πείσει τα στελέχη της δεξιάς να επιστρέψουν στο κόμμα φαίνεται να αναδιατάσσει τους σχεδιασμούς της και να αφήνει για άλλο χρόνο τις φιέστες.
Όπως εισηγούνται οι πιο ψύχραιμοι εκ των συνεργατών του στον πρωθυπουργό δεν γίνεται να υπάρξει προσκλητήριο αν πρώτα η κυβέρνηση δεν καταφέρει να αποκαταστήσει τις κοινωνικές αδικίες που υπάρχουν και τις φοροελαφρύνσεις που έχει υποσχεθεί.
«Πρώτα πρέπει να επιτύχουμε τα όσα έχουμε ζητήσει από την τρόικα και μετά να προχωρήσουμε σε κομματικές κινήσεις» φαίνεται να εισηγούνται τώρα στον Σαμαρά .
Συνεπώς γίνεται αντιληπτό πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει στο εσωτερικό της παράταξης αν η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά δεν αποδείξει στον κόσμο ότι μπορεί να διαπραγματευθεί σκληρά με την τρόικα για τις υποθέσεις του χρέους και των ελαφρύνσεων προς τους πολίτες.
Όσο για τους «γάμους», προς το παρόν σχολάνε…
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: