Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ... ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ!

Απελευθερώνουν τα μέλη της ΧΑ με διάταξη που περνούν στον Ποινικό Κώδικα

financial times χρυση αυγη


Με αμνηστία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που είναι ήδη προφυλακισμένοι ισοδυναμεί διάταξη του υπό αναμόρφωση Ποινικού Κώδικα.
Αυτό τονίζουν δικαστικοί κύκλοι του Εφετείου Αθηνών και παράλληλα, δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους.
Ειδικότερα, στην πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση του Ποινικού Κώδικα περιλαμβάνεται διάταξη που θέτει ως


αναγκαία προϋπόθεση για τη στοιχειοθέτηση του αδικήματος της εγκληματικής οργάνωσης τον πορισμό οικονομικού οφέλους.
Εάν η επίμαχη διάταξη υιοθετηθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης σημαίνει -σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους- ότι χορηγείται συγχωροχάρτι στους κατηγορούμενους βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος των οποίων έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς φυσικά τον πορισμό του οικονομικού οφέλους.
Παράλληλα, όπως έλεγαν οι ίδιοι κύκλοι, εάν υλοποιηθεί η αποφυλάκιση των μελών της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την επίμαχη διάταξη, τότε αυτόματα τους δίνει στα προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής δικαίωση, αλλά και τους παρέχει την δυνατότητα να λένε, κατ΄ αρχάς, ότι άδικα προφυλακίστηκαν και δεύτερον ότι προφυλακίστηκαν για να μπορούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης να περάσουν από την Βουλή μνημονιακούς και άλλους νόμους σε βάρος των πολιτών χωρίς να υπάρχει ο αντίλογος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Πάντως, στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης έλεγαν ότι οι προτάσεις των νομοπαρασκευαστικών επιτροπών δεν είναι δεσμευτικές για τον υπουργό Δικαιοσύνης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμηθητετο θα τους δοσουν και Υπουργεία.

Ανώνυμος είπε...

Τη ειναι η χρυση αυγη;
Διμιουργημα δικό τους.
Ου να χαθητε όρνια.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Σύριζα και ο Mr. Alexis είναι δημιούργημα των Εβραιοαμερικάνων;
Όσο για τα υπουργεία τα έχουν κλείσει από τώρα οι εκατομμυριούχοι παπαδημούληδες και άλλοι καθηγητάδες.
Αυτοί θα σας σώσουν σίγουρα.

bella είπε...

Πατριδα χωρις ελπιδα

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρρυ ήρθε η ώρα να κυβερνήσει ο Σύριζα .... τον ψηφίζωγια να τον ξεμπροστιάσω μια και φιγουράρει ως δήθεν δημοκρατική λύση ..... το πατριωτική βάλτο σε πολλά εισαγωγικά. Έχω επίγνωση της ηλιθιότητας που διαπράτω .... με αυτά που έχουν πει και κάνουν .... είναι φως φανάρι και στον πιο ηλίθιο τι σιχαμερό πουσταριό ετοιμάζεται να έρθει στήν εξουσία.Σαμαρά δεν ψήφισα και ούτε φυσικά ψηφίζω Βενιζέλου .... όμως έχω επίγνωση του εγκλήματος που διαπράτω .... το κάνω για να μην υπάρχει καμιά δικαιολογία μετά .... από αυτά τα καθήκια με τα αριστερά άλλοθι και τις δεξιές τσέπες ..... .. δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν πούστη ψευτοαριστερό ..... κανένα άλλοθι .... πρόσεχε Χάρτη την οργή του κόσμου .... δεν θα προλάβεις να πάρεις ελικόπτερο ...

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ=ΠΑΣΟΚ δεν μπορουν να κρατηθουν αλλο στην εξουσια, χωρίς νεες περικοπες μισθων-συντάξεων αφού φόρους καθόλου δεν επιθυμούν να επιβάλουν σε φίλους και ψηφοφόρους των.
Αρα ήρθε η ωρα του ΣΥΡΙΖΑ, να αναλαβει την αγγαρία της κυβέρνησης αλλά εγω ειμαι αισιοδοξος!
Ουτε που θα παρουμε χαμπάρι τις περικοπές και τα χαράτσια!
Ολοι θα ασχολουμαστε με τον Παπαδημούλη που...., "ειπε τον Κασιδιάρη ΝΑΖΙ!"
Χρειάζονται και οι ΝΑΖΙ,
απέναντι σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς,
του ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΕ ΧΑΡΟΥΛΗ ΚΛΙΝΚΛΙΝ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΛΑΨΕ:
ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»
ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!
Τις τελευταίες ημέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για «ανέλπιστη βοήθεια στην Χρυσή Αυγή», «αμνήστευση της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ., αναφερόμενα σε πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, για αλλαγές στο άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την κατάργηση των ισοβίων του ν.1608/50 περί καταχραστών, αλλά και την αναθεώρηση του άρθρου 187 για την εγκληματική οργάνωση, που θα θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Ασφαλώς, στην περίπτωση που θα γίνει δεκτή η σχετική πρόταση, καταρρέει η κατηγορία περί «εγκληματικής οργάνωσης» και αποφυλακίζονται αμέσως ο Αρχηγός και οι βουλευτές πολιτικοί κρατούμενοι!
Ωστόσο, εδώ δεν πρόκειται για… ρουσφέτι στην Χρυσή Αυγή –όπως υπονοούν τα πατσαβούρια της καθεστωτικής αλητείας- αλλά για πρόταση μιας επιτροπής επιστημόνων, που βασίζεται στη σύμβαση του ΟΗΕ κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος (που υπεγράφη στο Παλέρμο της Ιταλίας, το 2000), την οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχθεί η Ελλάδα!
Βεβαίως, η χουντάρα των σάπιων έχει παγώσει στο άκουσμα της είδησης και ανεπισήμως ο αρμόδιος υπουργός της παραδικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, Αθανασίου, «διέρρευσε» στις παλιολινάτσες της (δήθεν) δημοσιογραφίας, ότι «δεν δεσμεύεται από την πρόταση της επιτροπής», αποκρύπτοντας ότι δεν πρόκειται για μια απλή πρόταση, αλλά για σύμβαση του ΟΗΕ!
Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε όλοι σε διαρκή επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ο μήνας που έρχεται θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις, που δε θα μπορέσει να ελέγξει η χουντάρα των δοσιλόγων!

Ανώνυμος είπε...

Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη.Η εγγραφη απαντηση διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ