Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! Ρωσία-Εισαγωγή γαλακτοκομικών από τη Σερβία !

gala


netakias

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ! ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !
Ρωσία-Εισαγωγή γαλακτοκομικών από τη Σερβία !
Η συγκυβέρνηση είναι πλεον απροκάλυπτα υποχείριο της Γερμανικής Πρεσβείας, πήρε μια απόφαση κατά των Ελληνικών Συμφερόντων, εν καιρό κρίσης, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΙΚΑ.
Κατέστρεψε την Αγροτική Παραγωγή που ήδη δέχεται την επίθεση των φόρων, διέλυσε την Τουριστική περίοδο από την Ρωσσία και τώρα έρχεται και τρίτη σφαλιάρα στην κτηνοτροφία και στο Ελληνικό Γάλα που θα μπορούσε να καλύψει το κενό της ζήτησης !
Προδότες ; Πουλημένοι ; Ανεπαρκεις ; Το εγκλημα είναι διαρκές !
Η Ρωσία ήρε το εμπάργκο στις εισαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων από δύο εταιρίες στη Σερβία, ανέφερε σήμερα η κυβερνητική υπηρεσία υγειονομικής ασφάλειας των τροφίμων, στην προσπάθεια προφανώς να προσεταιριστεί την υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση χώρα εν μέσω της αντιπαράθεσης της Μόσχας με τη Δύση, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.
Νωρίτερα αυτό τον μήνα, η Ρωσία επέβαλε εμπάργκο ενός έτους στις εισαγωγές κρέατος, ψαριών, γαλακτοκομικών, φρούτων και λαχανικών από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την ΕΕ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νορβηγία σε αντίποινα για τις οικονομικές κυρώσεις που της επέβαλε η Δύση σχετικά με τον ρόλο της στην ουκρανική διένεξη.
Η Μόσχα αναζητεί νέους προμηθευτές και έχει ζητήσει από διάφορες χώρες, όπως η Βραζιλία, να αυξήσουν τις εξαγωγές τροφίμων στη Ρωσία ώστε να αντισταθμιστεί η επίπτωση των κυρώσεων.
Η υπηρεσία κτηνιατρικού και φυτοϋγειονομικού ελέγχου Rosselkhoznadzor ανέφερε σήμερα πως έχει συμπεριλάβει δύο σερβικές εταιρίες στον κατάλογο των εταιριών στις οποίες επιτρέπεται η πώληση γαλακτοκομικών προϊόντων στη Ρωσία και στην τελωνειακή ένωσή της με τη Λευκορωσία και το Καζακστάν.
Ανέφερε πως στις εταιρίες είχε απαγορευτεί να εξάγουν τα προϊόντα τους στη Ρωσία, λόγω αδιευκρίνιστων παραβιάσεων των κανονισμών για τα τρόφιμα, πρόσφατα, σε ημερομηνία που δεν διευκρινίζεται.
Η υπηρεσία ήρε το εμπάργκο ακριβώς τη στιγμή που η ΕΕ ζήτησε από τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, περιλαμβανομένης και της Σερβίας, να μην εκμεταλλευτούν την απαγόρευση που επιβάλλει το Κρεμλίνο στις εισαγωγές διατροφικών προϊόντων από τη Δύση, συνεχίζει το Ρόιτερς.
“Γιατί τώρα; Ίσως οι Σέρβοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν την παρούσα κατάσταση και να εισέλθουν στη (ρωσική) αγορά όσο περισσότερο γίνεται”, δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ορισμένοι Σέρβοι παραγωγοί τροφίμων, ιδίως οι παραγωγοί φρούτων, έχουν καταγράψει μια ραγδαία αύξηση στη ζήτηση από τη Ρωσία, ωστόσο η παραγωγική ικανότητα είναι περιορισμένη. Το 2013, μόλις το 7,2% των συνολικών εξαγωγών της Σερβίας, αξίας περίπου 65 εκατομμυρίων δολαρίων, κατευθύνθηκε στη Ρωσία, καταλήγει το Ρόιτερς.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

κ.Κλυνν οι πολιτικοί κυβερνήτες διαλύουν τη χωρά απο το 1974 ( και απο πολύ παλαιότερα ακομα). Να την ρίξουμε την κυβέρνηση..... για να αναδείξει ο λαος ποιούς???? Μάλλον παλι τους ίδιους. Γιατί άραγε???? Ας απαντήσουμε αρχικα αυτό το ερώτημα.